Pokernews Dag 6 mei!

Pokernews Dag 6 mei! 0001

Deze week kwamen Jordy, Redwatch, Filip, Grooto en Dave in Club 8 bijeen, om de voorbereidingen voor de Pokernews Dag af te ronden. Bij het zien van de tafeltennistafel begon Redwatch te kwijlen, en in gedachten was hij bezig met een fantastische rally tegen Bettine Vriesekoop. Helaas konden we allemaal zien dat het 21-2 werd voor Bettine.

Even de logistieke zaken doornemen: waar komt het buffet te staan? Waar gaat RaSZi zitten? En zijn oogarts, moet die naast 'm zitten? Hoe gaan we het podium indelen? Waar komt het hoekje voor DaBruns? Essentiële voorbereidingen!

Voor de twijfelaars wordt het tijd om een beslissing te maken: met een beetje pas-en meetwerk zijn er nog 28 "plekken" beschikbaar! We gaan nog even opsommen wat er te doen is op deze eerste Pokernews Dag! Officieel begint de Pokernews Dag om 16.00, maar iedereen is al vanaf 12.00 welkom in Club 8 om gratis te poolen op de beschikbare tafels. We danken Club 8 voor deze gastvrijheid! Hoogtepunt zal uiteraard de langverwachte partij tussen Senterian en E.M.S. zijn. Weddenschappen kunnen nog steeds worden gemaakt! (kleine tip: Senterian is beter!).

Om 16.00 gaat de bovenzaal open. Bij binnenkomst krijg je meteen een label, met daarop je naam en/of forumnaam: wel zo handig.

Voor de voetballiefhebbers is er niets aan de hand: om 18.00 wordt de bekerfinale beneden op groot scherm vertoond, dus je hoeft niets te missen van je favoriete club.

We hebben een mooi programma voor jullie in elkaar gedraaid. Vervelen doe je je in ieder geval geen moment! Het buffet zal van 18.30 – 20.00 worden opgediend, en dat is meteen het enige dat we een vaste tijd geven. De rest merk je vanzelf!

* Één van Europa's beste poolers, Nick van den Berg zal er zijn om tegen jullie te spelen. Wie gaat van 'm winnen en verdient een PokernewsCup Ticket? De inleg is 0 euro, is dat +EV?

* Nederland's beste goochelaar, Rob Mollien zal jullie Royal Flushes delen, zonder dat je iets in de gaten hebt: durf je met 'm te pokeren?

* Lex "RaSZi" Veldhuis zal op groot scherm een aantal toernooien spelen. We zullen 'm tijdens het spelen regelmatig om strategisch commentaar vragen.

* Justin Bliek zal een mini-Bootcamp verzorgen van 1,5 uur. Het onderwerp is Turbo Sit-and-go's en er is ruimte voor maximaal vijf man: aanmelden op het forum! Uiteraard kan iedereen meekijken.

* Dave Goldstein zal Noah Boeken het hemd van 't lijf vragen in een live-interview. Indien je leuke vragen hebt voor Noah, stel ze op het forum en op de avond zelf!

* De website van Team Pokernews zal gepresenteerd worden en als voorbeeldspeler nemen we Robbie "DaCazz" Kersjes!

* Er zal een online-toernooi gespeeld worden: het wachtwoord ontvang je ter plekke.

Dit en nog veel meer kun je verwachten als je op zondag 6 mei naar de Pokernews Meet and Greet komt. We hebben ook een fotograaf ingehuurd om jullie te fotograferen, zodat we de eerste zijn die mooie foto's hebben van de toekomstige WSOP-kampioenen...

We hopen je te zien op zondag 6 mei. Voor slechts 20 euro (da's inclusief uitgebreid buffet!) kun je van de partij zijn. Stuur snel een mailtje naar nl@pokernews.com waarin je aangeeft dat je komt, en moet hoeveel personen. Last call!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen