Zondag 6 mei: (Team) PokerNews Dag!

Zondag 6 mei: (Team) PokerNews Dag! 0001

Voor degenen die het nog niet wisten, volgt hier een herhaling: op zondag 6 mei wordt de eerste Pokernews "Meet and Greet" georganiseerd.

Lees hier meer.

In het artikel van vorige week kun je lezen wat het voorlopige programma is: inmiddels zijn we druk bezig om de details uit te werken. Om een idee te krijgen wie er allemaal van plan is om een laptop mee te nemen: graag even melden het op 't forum. WiFi-internet is aanwezig, en om de bandbreedte zo goed mogelijk te benutten willen we vragen dat jullie, indien mogelijk, zoveel mogelijk "eigen verbindingen" mee willen nemen. Over ontvangst hoeven jullie je geen zorgen te maken: er staat een UMTS-mast op het dak van Club 8. Hebben we ff snel geregeld .

Ook willen we benadrukken dat deze dag tevens een 'Team Pokernews Dag" is: onder andere de nieuwe website zal gepresenteerd worden. Het is straks mogelijk voor alle TPN'ers om zelf hun resultaten bij te houden, hun profiel te bewerken, foto's te uploaden en zelfs een blog bij te houden. Mocht je interesse hebben om deel uit te maken van het team: kom op 6 mei langs en als je aan alle "eisen" voldoet kun je ter plekke TPN'er worden!

Zondag 6 mei: (Team) PokerNews Dag! 101

Omdat de bijeenkomst in een poolcentrum wordt gehouden, hebben we nog iets bedacht. Een leuke toevoeging aan het programma, vinden wij zelf: voor de poolliefhebbers zal één van 's werelds beste spelers, [B]Nick van den Berg[/B], aanwezig zijn om tegen jullie te spelen. En ja, hij kan ook een aardig potje pokeren, dus als je 'm wilt uitdagen voor een heads-up-pool-poker-match, dan kan dat natuurlijk ook. Kleine tip: zet niet te veel in

Overigens zullen twee mindere poolgoden, namelijk Michel van Wissen (Senterian) en ondergetekende (E.M.S.) hun eigen langverwachte poolwedstrijd spelen. De inzet? Eeuwige roem en een biertje. Mocht je zelf willen spelen, dan biedt Club 8 jullie aan om gratis te poolen, van 12.00 tot 16.00, op flink wat tafels.

Het gaat erg hard met de aanmeldingen voor deze bijzondere dag, dus wees er snel bij!

Stuur een mailtje naar nl@pokernews.com met je naam of pokernaam, en "Pokernews Meet and Great 6 mei als titel…. Als reply op deze mail krijg je een bevestiging van je `reservering.`

Zie het artikel van vorige week voor meer informatie!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen