Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

WPT Foxwoods Poker Challenge, Dag 3

WPT Foxwoods Poker Challenge, Dag 3 0001

We beginnen de dag met 56 spelers, en de blinden 1.200/2.400 met een ante van 300.

We gaan eerst nog even terug naar de vorige dag. Hoe werd Griswold chipleader in de allerlaatste hand? Er wordt nog steeds over nagepraat.

Casey Griswold bets 6.000 vanaf de cut-off tot aan Paul D'Ambrosia (die in de big blind zit) geen callers. Waarop Paul zegt: "I'm definitely going to call you this time. I might even raise." Toen het Griswold duidelijk werd dat hij ging raisen riep hij de brush erbij. Griswold was van mening dat D'Ambrosia met zijn uitlating een call maakte toen hij zei: "I'm definitely going to call". De raise werd niet toegestaan en het bleef bij een call. Op de flop komt: {10-Clubs}{5-Clubs}{2-Clubs}. Griswold bet 12.000 en D'Ambrosia called. Turn: {k-Diamonds} en D'Ambrosia bet 30.000. Griswold wacht heel even, om vervolgens zijn chips naar het midden: all-in. D'Ambrosia called (wetende dat als hij deze hand verliest dat het over is) met {a-Clubs}{a-Spades}. Griswold laat {k-Clubs}{4-Clubs} zien. De riverkaart is onbekend gebleven, maar bracht D'Ambrosia geen redding en Griswold is chipleader met 397.800 en D'Ambrosia ligt eruit.

De eerste paar handen is het trippelen en dubbelen van de shortstacks Gigabet, Matteo en Haronian dubbelen in de eerste paar handen. Voor Gigabet was dat het weer terugkomen op het oude niveau. Hij verloor net een aardig gedeelte van zijn stack tegen Matteo. Het mooie is ook nog eens dat steeds de beste handen winnen.

Kirk Morrison krijgt op het juiste moment een prachtig board. UTG limped hij met {4-Clubs}{4-Hearts}. Hij wordt geraised naar 10.000 door John Henningan en hij called. Prachtige flop {6-Diamonds}{5-Hearts}{4-Diamonds}, Morrison gaat all in en wordt direkt gecalled door Hennigan met {a-Clubs}{a-Diamonds}. Trips floppen is een moneymaker.... maar als op de turn de {4-Spades} valt is het klaar. Quads zorgen er voor dat Morrison dubbelt naar 145.000.

Met nog 7 spelers voor het geld zit er niet echt snelheid in. Ioannis Patsourakis gaat all in en loopt met AK tegen KK op... geen hulp.... en Patsourakis is out. Christopher Cea is all-in met JJ tegenover Paul Giacobbe met {a-Spades}{k-Diamonds}. The board: {a-Hearts}{k-Clubs}{3-Clubs}{4-Spades}{4-Hearts}: Player Out.

WPT Foxwoods Poker Challenge, Dag 3 101

Dan krijgen we een monster pot: Antonio Cavezza raised 16.000. Amnon Filipi re-raises to 40.000. Cavezza gaat all-in for iets meer dan 300.000 en hij heeft Amnon covered. Showdown: Amnon {k-Clubs}{k-Spades}, Cavezza {a-Hearts}{a-Diamonds}. Al vrij snel valt de Ac op het bord en het is over voor Amnon. GG Amnon en Cavezza gaat naar 685.000!

Bowker Bubble Boy!

Bowker gaat met 55 allin en wordt gecalled door Morrison die {a-Clubs}{k-Clubs} laat zien. Een Aas op het bord maakt Bowker bubble boy en Kirk Morrison haalt voor de derde keer op rij het geld in een WPT toernooi... Er zijn maar drie andere spelers die dat kunnen zeggen. Degene die dat rijtje als eerste op het forum post met de daarbij behorende prijzengelden krijgt een buy in voor de Pokernews Cup.

Een zieke hand hield Howard Boyd in de race. Boyd zit met {k-Diamonds}{j-Diamonds} tegen over {j-Spades}{j-Hearts} van Dicken... Schiet normaal gesproken niet op, maar met een board {10-Hearts}{6-Spades}{6-Hearts}{6-Clubs}{6-Diamonds} is {k-Diamonds} een prima schoppertje nietwaar?

Ruim een uur later komt Dicken zijn chips weer terughalen. Dicken heeft {a-Spades}{a-Clubs} en Boyd {6-Diamonds}{6-Spades}, ook Griswold bemoeit zich met de hand en called vanwege pot odds... met {k-Hearts}{6-Hearts}. Affijn... Boyd weet dat het nagenoeg over is en met vier klaveren op het bord is het ook over. Boyd neemt $13.675 mee naar huis.

WPT Foxwoods Poker Challenge, Dag 3 102

1. Antonio Cavezza 1.275.000

2. Rajendra Patel 1.200.000

3. Justin Pechnie 772.000

4. Luis Vasquez 740.000

5. Seth Berger 706.000

6. Bob Kairnes 636.000

7. Frankie Flowers 602.000

8. Allen Kessler 364.000

9. Fred Goldberg 298.000

10. Casey Griswold 285.000

Nog 18 spelers over, de nummer 18 is verzekerd van $29.247 en de nummer 1 pakt $1.272.905. De 'Joop Zoetemelk' mag $643.275 bijschrijven. Deal maken? Dat zit er niet in en is ten strengste verboden op de WPT. Maar ja: als twee spelers naar het toilet gaan en de eerst volgende hand alles all in drukken..... bewijs het maar eens!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen