Noah's Column

Noah's Column 0001

[B]Las Vegas : Rust![/B]

- Yo! Noah!!

- Hey man whatsup?

- Not much just leavin the club, when are u comin down here?

- I think im coming soon man, real soon probably this saturday! But promise me no parties 1st month during WSOP?

- Of course man it will be all poker!

- Ok man take care, i call u later when i have booked my flight!

- ok man Peace!

Sinds m'n laatste column is er aardig wat gebeurd. Mensen denk ik vaak dat ik veel te lui ben, en dat ik natuurlijk veel eerder dit stuk had moeten schrijven. Eh, dat klopt redelijk, maar aan de andere kant is het gewoon hartstikke druk. Sinds ik bij Pokerstars heb getekend moet ik vaak, heel vaak interviews doen en dat soort dingen. Hartstikke leuk om te doen, en ik doe het ook graag, maar het gevolg is wel dat er weinig tijd overblijft.

De tijd die ik wel overhou, gebruik ik vooral voor m'n grote passies: Pokernews, het online pokeren en veel feesten. Op bevrijdingsdag heb ik een geweldig feest voor m'n huis gehouden. We hadden ongeveer veertig man uitgenodigd en uiteindelijk kwamen er 300 opdagen, de sfeer was top, allemaal gezeligge mensen, gratis alcohol, BBQ, alles erop en eraan en natuurlijk Top Dj's en leuke acts zoals Lange Frans, een beat boxer en Glenn Helder op de Drums.

We konden ondanks 4 waarschuwingen van de politie doorfeesten tot zo'n 23:50 en toen was iedereen wel kapot en de alcohol op, en de zon die de hele dag lekker scheen (25C) onder gegaan. Geweldig! Kijk op www.shoodme.com/noah for the pics!

Misschien heb ik wat teveel gefeest de laatste tijd, want de katers beginnen er steeds meer in te hakken. Op het moment ben ik behoorlijk ziek en ik weet om eerlijk te zijn niet of het griep is, of gewoon oververmoeidheid. Daarom heb ik zojuist besloten om aanstaande zaterdag al naar Vegas te gaan. David Williams belde me net om te vragen wanneer ik zou komen, en hoewel ik eigenlijk van plan was om veel later te gaan, zei ik: "Saturday".

Vorig jaar had ik maar één doel voor ogen: het winnen van een bracelet. Dat 't niet gelukt is hebben jullie allemaal kunnen lezen in "Noah's Quest for The Bracelet". Dit jaar ga ik het anders aanpakken. In plaats van poker, poker, poker ga ik dit keer vooral om te relaxen: ik logeer bij David die net een appartement heeft gekocht tegenover het Rio. Hij heeft een gym in het gebouw en ik ben van plan om daar veelvuldig gebruik van te maken. Ik wil fitter worden dan ik nu ben en zal ook goed letten op m'n eetpatroon. Natuurlijk ben ik er om te pokeren, maar ik zal zeker niet elk event spelen. Het hangt ervan af hoe ik me 's ochtends voel. Dit jaar wil ik veel meer op m'n gevoel afgaan. Ik wil minder druk op mezelf leggen en hopelijk zal dat in m'n voordeel werken.

Met Lex heb ik afgesproken om af en toe samen te gaan cashgamen, dus die avonturen zul je in zijn dagboeken terug kunnen lezen. Normaal ben ik niet zo te porren voor een live cash-game en speel ik veel liever online. Toch inspireren die verhalen van Lex me wel en zal ik eens een poging wagen en kan ik zeker wat leren van Lex die natuurlijk het NL cash spelletje door en door kent. Als ik in Vegas ben zul je me vaak op de 50-100, 100-200 en 200-400 Limit tafels op Pokerstars kunnen zien. Het blijft m'n favoriete spelletje, en waar ik ook ben, ik zal het blijven spelen, ook al zijn de swings enorm. De laatste dagen won ik zo'n 50K terwijl ik een dag later een slechte run heb op de 200-400 en binnen no time 35k inlever. Vroeger zou ik er doodziek van zijn maar tegenwoordig kijk ik er nauwelijks meer van op. "It's all part of the game". Gelukkig ben ik nog steeds een winnende speler online en hopelijk blijf ik dat ook nog lange tijd. Gelukkig kan ik straks ook weer de Sunday Specials op een normale tijd spelen. In Nederland ben ik vaak gewoon te moe en om te winnen moet je fit zijn, en tot 10.00 's ochtends door kunnen en willen spelen. Het lukt me nu gewoon niet: ik heb veel meer aan de tijd die ik uitspaar door ze niet te spelen.

Pokerkings is inmiddels afgelopen, wat ik eigenlijk wel prima vind. Het was een mooie tijd en ik heb ook alle afleveringen gezien, om te zien wat ik nou allemaal had uitgespookt. Je kunt ze trouwens nog steeds zien op www.tien.tv, wat geldt voor heel veel programma's trouwens. Er zijn nog steeds veel pokerprogramma's op TV en dat is geweldig natuurlijk. Ik ben nog wel betrokken bij sommige programma's, maar Pokerkings deel II zal er niet zo snel meer komen. Van mij hoeft het even niet meer. Natuurlijk is het leuk om op TV te zijn maar m'n privacy en rust is me ook heel veel waard.

Binnenkort kun je de EPT van Monaco op TV zien, en daar kun je zien hoe ik net buiten het geld eindigde...de manier waarop is typerend voor de laatste tijd. Wat dat betreft doe ik het beter als "percentagekoper". De overwinning van Farid in Warsaw was wat dat betreft wel een hoogtepunt. Later is Farid nog hier gekomen. Hij is hartstikke goed in Limit en ik heb best veel van 'm geleerd.

Nog 2 daagjes en dan zit ik dus in het vliegtuig naar vegas, maar er moet nog veel gebeuren, een paar meetings met mensen voor het een en ander. Ook moet ik straks een stukje opnemen voor Poker Uncovered en dan ben ik er klaar voor of was ik nog wat vergeten...

O ja nog een feestje vanavond

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen