Beste Script...

Beste Script... 0001

Yo Script,

Nog bedankt dat je me ge-unblocked hebt op MSN... alsof ik dat niet door had *zucht*. Maar goed, na jouw brief ben ik ff offline geweest, mozes wat ben ik bang geweest. Drie nachten achtereen zag ik een zoenende Erica Terpstra op mij afkomen. Badend in het zweet werd ik wakker, nog bedankt daarvoor! Ben je al een beetje opgeknapt trouwens, volgens mij lig je al vier dagen met griep op bed. Ideaal zo'n laptop in die situaties, je zal wel een sloot e-cards hebben binnen gekregen van forumgenoten neem ik aan.

Wel lachen dat die Polen er trouwens ook een sport van willen gaan maken, waar blijft de rest van het Warschauwpact zou ik zeggen. Als het niveau daar net zo is als dat van 'onze' Igor, dan kan je ze gelijk indelen bij Litouwen, Liechtenstein, Andorra en Luxemburg. Al weet je het met de huidige bondskneus van Nederland natuurlijk ook nooit. Voorlopig liggen ze daar natuurlijk wel voor op ons, dus we moeten ook niet te hard gaan roepen.

Ik stel wel voor dat we niet gaan wachten op Roemenië, Bulgarije etcetera, ik denk dat we het heft in eigen handen moeten gaan nemen hier. Olympisch is trouwens wel een overweging, maar hoe zit dat de eerste paar keren. Aan welke eisen moeten wij gaan voldoen om van pokeren een demontstructie sport te maken? Dat is toch stap 1 denk ik. Ik zal daar Erica Terpstra voor gaan benaderen, die zoen neem ik dan maar op de koop toe , alles voor de sport zeg ik. Zelfs dammen, schaken en bridge zijn aangesloten bij de NOC*NSF........ over kansspelen gesproken!

Ondertussen ben ik ook gaan lobby-en, ik heb inmiddels Tom Egbers een mail gestuurd, maar nog geen reactie mogen ontvangen. Hij is natuurlijk erg druk en ik heb afgelopen zondag die compilatie gezien van Langs-de-Lijn met het voetballen, prachtige aankondiging. Voor wie was jij eigenlijk? Jammer genoeg heb ik het niet helemaal kunnen volgen, maar in het HC werden we het laatste uur continue op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Jordy kwam al naar me toe:"Als we kampioen worden flikker ik me chips in het midden en ga ik naar Amsterdam..." Ach ja, gerivered....

Langs de lijn..... hmmm.... beetje verkeerde benaming, maar ok, 't moet kunnen. Welke reporter zou daarvoor in aanmerking kunnen komen? Hans Ijsvogel? Moet je hem wel in een geluidsdicht hokje zetten naast de finale tafel, hoe die man kan schreeuwen dat Buitenzorg in de laatste bocht buitenom kan komen, dan wil ik niet weten hoe hij een twee outer weet te becommentariëren. Das de volgende die we gaan bellen: Tom van 't Hek. Das misschien meer iets voor jou, of Rocky Tuhuteru, dat lijkt me ook wel een aardige gast.

Op zich begon het een beetje als een geintje, maar we zijn twee weken verder en ik zie eigenlijk best wel mogelijkheden om dit serieus op te gaan pakken. Wacht ff... telefoon.... (ga ff wat voor jezelf doen ofzo).

Dat was een secretaresse van het NOC*NSF. Ik denk dat ik een kleine opening heb aan die kant. Ze wilde me eerst nog doorverbinden met juridische zaken, maar dat heb ik nog even afgekapt. Eerst Erica polsen, je hebt toch ff een kruiwagen nodig om bij de juiste persoon terecht te komen. Op zich zou het wel mooi zijn om aangesloten te worden bij het NOC-NSF, ik vraag me alleen af wanneer je een A- of B-status krijgt als topsporter. Moet je dan eerst een EPT of WPT op je naam hebben gezet of zo voor een A-status? Het lijkt wel een verblijfsvergunning trouwens. Op zich wel aardig natuurlijk, zo'n Audi A3 en €1.500 inkomsten per maand. Daar moet je dan gewoon belasting over betalen dan volgens mij. Dat laten wij wel aan Vanky over, hij heeft een interview met de Directeur-Generaal van het Ministerie van Financiën in de planning staan. Jij weet trouwens nog niet wat Vanky gepresteerd heeft volgens mij met die griep van jou. Hij is vierde geworden in de $22 deepstack op Pokerstars....... na ruim 8 uur pokeren! Ik begrijp niet dat je aan zo'n toernooi begint, zou ik zelf niet doen trouwens. Maar roep dat maar niet tegen Vanky .

Moeten wij alleen nog ff bepalen of het een zomer- of wintersport gaat worden. Ik weet niet wanneer jij voor het laatst in het HC bent geweest, maar afgelopen zondag zaten er mensen met truien aan en liep Kellie van de livereporting ook met een trui aan. De airco stond op 14 graden of zo. Maar goed we moeten het maar eens testen. Misschien moeten we op een ski-piste eens gaan spelen en op Aruba op het strand . Kijken wat beter bevalt.

Ik hoor het wel of jij nog ideëen hebt en ik laat je ff weten als ik een stapje verder ben. Ben net trouwens gebeld door Jordy: hij heeft het livetoernooi voor elkaar! Op de TeamPokernews Meet and greet gaat alles bekend gemaakt worden. Je zal die dag toch missen zeg.... dat iedereen het al weet en je zit het forum te F5-en en je hoort maar niets....

Beterschap en zie\msn\spreek je snel weer!

Groet,

Redwatch

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen