Beste Red...

Beste Red... 0001

Beste Red,

Eindelijk weer beter. Ik heb waarschijnlijk een bacterie opgelopen door contact met pokerchips. Je weet wel, spelers die hun handen niet wassen na het schijten en gewoon weer aan tafel komen zitten chiptricken. Je zou zo'n chip eens onder de microscoop moeten leggen. Daar word je niet blij van.

Nog bedankt voor de bloemen trouwens!

Ik heb erg genoten van de meet & greet. Alleen een beetje jammer van die vervelende pot voetbal tussendoor. De saté kwam gelijk weer omhoog toen ik die rood witte shirtjes zag. Maar goed, gelukkig was er genoeg ander vermaak, zoals de interessante uitspraken van Marcel Luske. Een pokerfederatie. Wat een geweldig plan! Ik zag dat jij er als de kippen bij was om met Marcel te brainstormen over onze plannen om van poker een echte sport te maken. Volgens mij vond hij dat best interessant, niet?

We hebben in het begin wat zitten dollen met elkaar, maar ik denk dat we vanaf nu wat serieuzer met onze ideeën en plannen om moeten gaan. Genoeg onderbroeken lol gehad. Ik wil nu zo snel mogelijk met Terpstra en Marcel om de tafel om de neuzen één kant op te krijgen. Gelijk maar een datum prikken als we elkaar weer spreken.

Ik denk ook dat we de mensen op het forum in het verhaal moeten betrekken. Laat ze maar meedenken en suggesties aandragen. Als we poker willen laten uitroepen tot sport, dan hebben we zoveel mogelijk steun nodig van de achterban. Dus doe jij even een oproep?

Vanavond stuur ik gelijk wat mailtjes de deur uit. Ik heb de mailadressen van Jack van Gelder en Mart Smeets weten te bemachtigen. Dat zijn toch wel twee kopstukken uit de sportwereld, dus ook die moeten we zien te overtuigen. Niet dat me dat nodig lijkt. Volgens mij kunnen die mannen wel wat met een pak kaarten.

Verder ben ik nog niet gekomen. Ik lag natuurlijk een halve week plat door de griep, maar ik zal hier elke dag wat tijd voor vrijmaken. Even een groot communicatie offensief (lees: spammen) starten. Leo Beenhakker, Simon Tahamata, Hans Kraay, Jan Mulder; ze gaan allemaal van ons horen. Ik weet zeker dat de politiek dalijk niet om onze lobby heen zal kunnen.

Ik zie je in ieder geval weer tijdens de twee meet & greet op 10 juni. Dan leggen we onze resultaten even naast elkaar en kunnen we kijken waar we staan.

Oh ja, hoe was de naam van onze organisatie ook alweer?

Ik spreek je!

Script

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen