Een dozijn vragen aan Noah Boeken - deel 10

Een dozijn vragen aan Noah Boeken - deel 10 0001

Wat vond je van het nieuwe poker programma op TV?

Natuurlijk een goede zaak. Elk poker programma is goed op zich. Dat is goed voor de sport. Dus ik ben zeker voorstander van meerdere verschillende poker programma's op tv. Ik vond dat het er leuk uit zag. Ik vind het mooi om poker op tv te zien, en dit programma is weer eens wat anders, een frisse kijk zou ik het noemen. Mensen zien hierdoor dat poker meer inhoud heeft.

Denk je dat we veel van dit soort programma's kunnen verwachten in de toekomst?

Ja ik denk het wel. Tuurlijk. Het is eerst gewoon zaak om de niet pokeraars voor je te winnen, vervolgens is het zaak om de mensen die allemaal al pokeren te voorzien van wat ze willen zien. Ik denk dat het programma een goede stap in die richting is.

Jij bent toch ook nog bezig met een aantal dingen wat dat betreft?

Ja er zijn meerdere ideeen waaar ik mee bezig ben, maar ik zie wel hoe het allemaal loopt. Het heeft in ieder geval geen haast en het is altijd goed om de tijd te nemen om goed over dingen na te denken.

Jij gaat de WSOP spelen, PokerNews gaat de WSOP exclusief live verslaan. Je zit er dus meer dan middenin in die WSOP...

Het is natuurlijk helemaal top dat PokerNews de enige is met rechten om de World Series of Poker te verslaan. Vroeger kon je op de andere welbekende sites kijken, maar dit jaar mogen die dus niet meedoen! PokerNews is de enige site die "Official Live Coverage" doet straks.

Je gaat zelf dus ook naar de World Series. Wat verwacht je van de andere Nederlanders?

Er zijn er een hele hoop die het goed kunnen doen. Er zijn veel nieuwe spelers bijgekomen, en er waren natuurlijk al een hoop goede. Ik denk dat er zo'n 20 zijn die zeker kans maken op een bracelet.

Hoe gaat het met het blad?

Druk bezig, druk bezig. We gaan druk door, en ik hoop dat het overal ligt in de maand juni...[/B]

We kunnen de afgelopen weken meegenieten van RaSZi's dagboek. Hoe is het voor jou om te zien dat hij daar eindelijk lekker bezig is in Vegas?

Heel erg mooi natuurlijk. Ik ken RaSZi vrij goed, van het pokeren en we praten veel met elkaar. Ik ben blij dat hij nu eindelijk in Vegas zit om die toernooien te spelen en dat ie daar lekker cashgames kan spelen en ook dat ie gewoon goed begint. Dat is toch wel heel belangrijk voor de rest van de tijd dat hij daar zit. Je kan je niks beters wensen dan beginnen met een paar winnende sessies en het goed doen in een toernooi.

Wat vind je van het feit dat hij een anonieme backer heeft?

Tja, dat heeft natuurlijk voor en nadelen. Doet hij het te goed dan loopt ie heel veel geld mis, maar ja, als het niet goed gaat heeft hij niet het risico. En als hij daardoor iedere dag een paar ruggen kan pakken in de cashgames is dat alleen maar lekker.

Ga je dit jaar weer bij David Williams slapen of logeer je in het Bellagio?

Ik ga bij David logeren. Hij heeft net een nieuw appartement gekocht in de Panorama Towers tegenover het Rio waar we spelen, dus ik ga lekker daar zitten!

Heb je de boel nog een beetje aan kant gekregen na het feest?

Haha, jazeker, alles is schoon. Alles is klaar voor het volgende feestje!

PokerNews is nu bij de TSOP, jij niet. Ben je aan het uitrusten?

Ja. Ik ga straks in Vegas genoeg pokeren dus ik ben er tot nu toe nog niet bij geweest. Misschien ga ik vrijdag die van 2000 euro spelen. Maar ik weet het nog niet. Ik kijk wel hoe ik me voel. Ik hoef niet zo nodig. Ik kan straks in Vegas nog genoeg pokeren.

Heb je na twee jaar alles om je heen wat met poker te maken heeft te hebben aangepakt nu eindelijk het gevoel dat je bepaalde dingen ook gewoon kunt laten en je rust kunt pakken?

Dat is zeker iets wat veranderd is. In het begin wilde ik overal bij zijn en alles spelen, en nu hoeft dat niet zo nodig. Ik pik gewoon wat toernooitjes uit als ik me goed voel en zin heb.

Ben je nog uit geweest sinds je in Amsterdam terug bent?

Ja, ben wel een paar keer uit geweest met vrienden. Ook uit eten natuurlijk, verder ben ik naar Ajax-Heerenveen geweest. Dat was erg gezellig.

Wat is het meest voorkomende probleem dat je in buitenlandse hotels tegenkomt?

Eehhh, het begint meestal met dat je geen converter hebt voor je laders, je laptop en je telefoon kun je dan dus niet opladen. Verder is er meestal een probleem met het internet, dat het niet werkt of gewoon slecht. De bedden zijn meestal goed.

In hoeveel landen ben je de afgelopen 2 jaar geweest?

Ik zou het niet weten. in ieder geval heel Europa, Amerika, Australië, all over the world eigenlijk.

Zijn er landen waar je liever niet bent?

Ik hoef niet zo nodig naar Frankrijk.

Waarom?

Ja, de mensen vind ik over het algemeen niet zo sympathiek. Ik heb wel een paar Franse vrienden, maar nee, Frankrijk hoeft dus niet zo, behalve dat ze niet zo goed kunnen pokeren, dus het zijn makkelijke match-ups.

Hoe lang ben je nog thuis?

Ja ligt eraan of ik over twee of over 4 weken naar de World Series ga.

Wat gaat PokerStars van je verwachten daar?

Ja, dat ik er voor ze ben in mijn PokerStars outfit, mensen te woord sta, dus de rol van ambassadeur op me neem voor PokerStars....

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen