Pokernews Meet and Greet - LAST CALL!

Pokernews Meet and Greet - LAST CALL! 0001

[B]Zondag 6 mei: wat was er ook alweer?[/B]

Nog een paar dagen en dan is het zover: de eerste Pokernewsdag in Club 8! De kippen worden zondagmiddag geplukt, de sate-saus wordt op het laatste moment ingevlogen vanuit Indonesië, de aardappelen krijgen nog even een massage-behandeling en de kroppen sla worden nog even liefdevol toegezongen: eet smakelijk alvast!

Poolbiljarter Nick van den Berg is in Duitsland een Eurotour aan 't spelen, als voorbereiding op de challenge-matches van PN'ers die het hoogtepunt uit z'n carriere moeten vormen: hij is vastberaden om elk potje te winnen. Hoeveel Pokernewscuptickets (nieuw officieel woord) zullen de PN'ers verdienen? Mijn inschatting: twee (9-ball breaks).

Goochelaar Rob Mollien beseft dat hij z'n trucs tot in de perfectie moet gaan uitvoeren, omdat het publiek kennis van zaken heeft: op dit moment komen er zelfs Azen tevoorschijn uit gaten waar hij zelf niet eens het bestaan van wist!

Noah Boeken bereidt zich voor op het live-interview door het gehele oevre van Jean-Paul Sartre te lezen omdat hem is gezegd dat 't interview daar over zal gaan . Onzin natuurlijk, want Albert Camus is veel interessanter.

Justin Bliek is non-stop sit-and-go's aan het spelen: alle sit-and-go's van z'n Bootcamp moeten winnend worden afgesloten, voor minder neemt hij geen genoegen!

RaSZi valt continu in slaap omdat hij als voorbereiding maar 1 tafel aan het spelen is, op groot scherm.

Grooto bereidt een speech voor waarin hij de 2e Pokernewsdag zal aankondigen: jawel mensen, het is rond: er komt een live-toernooi! Wanneer en waar? Dat horen jullie zondag! Duidelijk is dat de aanwezigen voorrang zullen krijgen bij het inschrijven.

DaBruns is de hele dag in Club 8 te vinden, op zoek naar het hoekje waar hij terecht zal komen. Hij is nog niet op het dak geweest, gelukkig. DaCazz is het oefenen met z'n muis en toetsenbord: hij zal straks demonstreren hoe een TPN'er zijn resultaten invult op de nieuwe TPN-site.

Heren, dames: als u nu nog niet overtuigd bent dat het zondag 6 mei echt een leuke dag gaat worden, dan weten wij het ook niet meer. Er zijn nog 8 plekken beschikbaar, dus geef je snel op! Stuur een mailtje naar nl@pokernews.com!

Zondag 6 mei: Pokernews Meet and Greet

Officiële programma: 16.00-02.00

Benedenzaal open vanaf 12.00 (gratis poolen!)

Kosten: 20 euro, inclusief buffet

Tot zondag, en daarmee uit!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen