Red Watches the Stars - deel 15

Red Watches the Stars - deel 15 0001

Negreanu heeft een week vol televisie opnames

Voor Daniel staat de afgelopen week in het teken van televisie-opnames… Daniel heeft zojuist een drietal opnames achter de rug van Poker After Dark. De line up: Antonio Esfandiari, Shawn Sheikan, Mike Matusow, Phil Laak en Negreanu zelf. Niemand durfde zijn stack op het spel te zetten omdat er teveel lol gemaakt werd aan tafel. "The needle was out in full force and I think it's going to make for some excellent television."

Voor RawVegas TV zijn een aantal pokerpro's gaan golfen, wat mij betreft is dat een beetje de kat op het spek binden. Als je problemen wil hebben dan druk je ze een tas vol clubs in de handen nietwaar? Maar dat zal dan wel weer prima televisie opleveren. Er is nog een voordeel: geen oeverloos gezeur maanden na dato, maar camera's erbij. Bandje terugspoelen en uitbetalen die sidebet! Tijdens het partijtje golf waren er ongeveer 14 camera's bij, we missen niets doen. Zodra de aflevering online staat zal ik het even melden.

Op 13 mei wordt de eerste dag van High Stakes Poker opgenomen, Daniel gaat alleen de eerste dag van de opnames meedoen, of er moet nog wat vreemds gebeuren. Lees: tenzij Jamie Gold broke gaat. Ik kan niet wachten tot HSP4 weer online komt, blijft toch mijn favoriete show. Brian Townsend over HSP4: "I also found out some bad news yesterday. I was told I wasn't going to be on the 4th season of high stakes poker. I guess it didn't bother me since the producers said I would probably be on the 5th season which tapes in October. Oh well".

Ook mooi! Seizoen 5 wordt ook alweer aangekondigd!

Red Watches the Stars - deel 15 101


Phil & Antonio in 'I Bet You'

Over televisie gesproken, Phil Laak en Antonio Esfandiari hebben een eigen televisieshow. En drie maal raden waar die over gaat... niet over poker in ieder geval.

De show heet "I Bet You" en kan je gaan bekijken op www.mojohd.com. Negreanu over de show: "I was expecting a train wreck to be honest with you. I thought it was going to be pretty stupid and silly, but man was I taken by surprise. The show is absolutely brilliant! I was laughing through the whole thing."

Uiteraard kon ik niet achterblijven en heb ik een aantal zaken bekeken. Het is inderdaad hilarisch, zonder al te veel te verklappen, zal ik een tipje van de sluier oplichten. Iedereen kent deze twee wel aan de pokertafel en ze hebben maar 1 doel: elkaar broke spelen.

Dat gaan ze hier ook doen, maar dan met weddenschappen. Coinflipjes en de verliezer moet.......ja...... of een weddenschap over wie de beste barkeeper is. Heeft die dame nou een string of niet? En wie gaat dat vragen? Oh ja: er staat uiteraard wel geld op het spel.... $500 is niets.

[URL="http://www.mojohd.com/video/?sid=14&eid=1

/"] I bet U[/URL]

Red Watches the Stars - deel 15 102


Johnny Lodden beroofd

Johnny Lodden is na een etentje in het beste restaurant van het Bellasio met wat collega's in het Bellagio naar Caesars Palace gegaan. Ze hadden een reservering gemaakt voor Pure, naar verluidt een fantastische nightclub.

Echter gaat na twee drankjes bij Johnny het licht uit en hij kan zich niets meer herinneren, behalve dat hij terug kwam in het Bellagio (niet al te fris) met twee heren van de bewaking die hem naar zijn kamer brachten. Johnny denkt dat er iets in zijn drinken is gegooid dat er niet in thuis hoorde en dat hij daarom 'blacked' out was. Het was hem in ieder geval nog nooit eerder gebeurd. Een beetje stom was hij wel naar eigen zeggen. Hij had $10k in zijn zakken, zijn paspoort, zijn gsm en een camera. Toen hij wakker werd had hij alleen nog zijn paspoort!"And to loose the cellular phone is so oajsribnhsl!!!"

Je vraagt je toch echt even af waar die collega's waren toen het zo slecht ging. Je laat hem toch niet alleen terug gaan???

Voor de rest was was het wel een prima trip voor Johnny geweest. Hij verwacht weg te gaan uit Vegas met aanmerkelijk meer dan waar hij mee kwam. Hij heeft de 100/200 en de 200/400 behoorlijk lopen aanstampen.

Ryan Daut wint $135.000…. of toch niet...

Ryan besloot enige tijd geleden om veel meer online MTT's te gaan spelen, vanwege een paar redenen. Als eerste wilde hij gaan werken aan zijn mtt-game, en 'practice makes perfect'. Als tweede is er volgens hem veel meer dood geld dan in cashgames: dus het zou ook nog winstgevender zijn.

Red Watches the Stars - deel 15 103

Hij besluit op 3 mei een viertal toernooien te gaan spelen: de $22R en de $100r op Stars en de nightly 150 op Stars en Fulltilt. Totdat zijn oog valt op een groot Stud toernooi.....

"I was like SWEET I LIKE STUD IM GOING TO PLAY. So I register for it without even reading what it really was. Turns out I entered a 7stud play money tournament."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen