Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Red Watches the Stars - deel 17

Red Watches the Stars - deel 17 0001

Daniel Negreanu heeft een poker burnout

Daniel Negreanu heeft het gehad met pokeren op dit moment. Sterker nog: hij zat er zo doorheen dat hij tijdens WPT Mirage na een uur spelen besloot dat hij daar niet meer wilde zijn.... Hij nam zich voor of om in 10 minuten 5 keer average te hebben of eruit te liggen. Hij vloog eruit en was een blij man.

Tja, Daniel lijkt wel een beetje in een dipje te zitten, maar das niet voor het eerst dus hij weet hoe hij er mee om moet gaan. Om te beginnen kappen met pokeren: tot de WSOP zal hij geen hand meer spelen ( *past team aan voor de FantasyPokerCup* ) en laat ook het WPT event Mandalay Bay links liggen.

De dip gaat alleen maar over poker trouwens, voor de rest gaat het prima met Daniel. Maar goed, zijn nieuwe huis heeft ook mogelijkheden te over om je te vermaken lazen wij een paar weken geleden al.

Hij weet dat hij op dit moment niet bepaald zijn A+ game tentoon spreidt: "I did play some poker last week, and I'll be the first to admit that I played poorly. No patience, some really strange and goofy, out of character plays."

Hij beseft zich terdege dat hij best goed poker kan splen, maar ja: je moet je wel voorbereiden en genoeg slaap nemen en dat doet hij op dit moment veel te weinig. Hij weet soms 99% zeker wat zijn tegenstander heeft en dat hij beat is, maar toch callen! Een beetje zoals die 10-hoog-actie van Scriptdude van de week...: "Yet, despite my reading skills being at an all-time high, I'm knowing what my opponents have… and still screwing it up, lol!"

Maar deze hand slaat alles: dit doet zelfs onze teletekstsupporter nog niet eens: Hij weet zeker dat zijn tegenstander AA of KK heeft… maar toch weet hij met T9o in een pot terecht te komen voor ruim $200.000….

Red Watches the Stars - deel 17 101


Ryan Daut wil commentaar op zijn spel

Ryan Daut (Daut44) heeft een prachtige blog met veel plaatjes… maar nu begint zijn blog als volgt: "Beware: Long poker post and no pictures, read anyway bitches." Zoals hier al uit blijkt is het een aardige lap tekst van Ryan. Het gaat over het $1.500 Mandalay Tournament van 23 mei. Als laatste zegt hij: "all comments and questions welcome. looking forward to advice. Thanks." En hier zijn dus maximaal drie tickets voor de Pokernewscup te verdienen.

Degene die reageert op zijn blog en daar een reactie op krijgt van Ryan (Zoiets als: "Yo Thanx Euroglot, i could use this kind of advice. You took my game to a much higher level.") krijgt een ticket. Let wel even op: Ryan is een goede vriend van Lex, dus geen gezeur op zijn blog, het gaat wel om de naam van Pokernews. Met een beetje mazzel wordt Lex er op aangesproken en roept hij dat nog in één van zijn dagboeken.

Brian Townsend terug op niveau

Brian Townsend is weer terug op het niveau waar hij hoort: de big game Pot Limit Omaha op Full Tilt $200/$400. Hij gaat weer prima na zijn laatste downswing waar wij over berichtten, en hij heeft zijn spel grondig geanalyseerd. De eerste dag op dit level was hij gelijk weer 95k in de plus, dus dat moet hem goed doen. Toch verliest hij een grote hand van Durrrr waar hij best nog even over na zal denken. De hand staat hier (http://www.pokerhand.org/?1114022) en wat mij betreft is deze niet denderend gespeeld, maar ik ben een beginner in PLO.

Het is zijn beste maand ooit en hij staat ongeveer $1.4 miljoen in de plus deze maand. Totdat...."Just finished one of the most frustrating PLO sessions of my life. I definitely tilted and was off my game but my main opponent Till I Collapse ran better than I have ever seen." Het was weer een lekkere tilt van Bryan en het kostte hem $400k (!!!). Toch viel hem weinig te verwijten: van de 10 grootste potten die hij verloor werd hij 1 keer gearresteerd bij een bluf. Van de overige negen was hij vijf keer favoriet toen het geld er in ging, en dan praten wij niet over 55/45 maar over 80/20 of beter. Tja... dan gaat het hard natuurlijk. Van de 10 grootste potten die hij won was hij 9 keer favoriet en deelde hij 1 keer een suck out uit. Op zich zijn de cijfers dan toch goed te noemen wat mij betreft, jammer dat het $400k kost.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen