Red Watches the Stars - deel 18

Red Watches the Stars - deel 18 0001

David Sklansky gooit het in de groep

Op de twoplustwo-forums roept David Sklansky dat een er diverse topspelers bankroet danwel diep in de schulden zitten. Hij wil geen namen noemen omdat hij er misschien wel naast kan zitten, maar er zitten spelers bij die samen gepokerd hebben met Andy Beal. Voor degenen die dat verhaal niet kennen: Andy Beal is een beetje erg loaded en wilde tegen topspelers spelen uit het pokerwereldje. Andy zou $15 miljoen inleggen, maar dat bleek wel erg veel, dus hebben een aantal spelers dat geld bij elkaar gelegd en zijn gaan spelen. Hie deden onder andere aan mee: Jennifer Harman, Doyle Brunson, Daniel Negreanu en Antonio Esfandiari voor zo ver ik mij herinner. Een ticket voor degene die met het hele verhaal komt (ook al is dat gedateerd), het blijft leuk om te lezen. Doe dat ff niet in de comments hiero, maar maak een nieuwe post aan. Een leuk verslag in het Nederlands zou top zijn.

Deze spelers hebben uiteraard die $15 miljoen verdeeld, 1 donkey tegen de wereldtop... tja. Maar als je bankrekening meer nullen heeft dan op mijn rekenmachine past: lekker belangrijk. Ging ik ook een potje kaarten tegen de wereldtop: Lex, Ryan etc.... mag Kimberly verslag komen doen.

Daarnaast hebben ze ook nog gespeeld tegen Guy van Cirque du Soleil en andere bijzonder rijke amateurs. En deze spelers zouden dus broke zijn

David Sklansky wil ook niet de uitzonderingen noemen, daarmee de groep verkleinend die wel broke zouden zijn. Sterker nog: veel spelers zijn niet eens erg goed in de meeste poker vormen. Hij zegt over deze spelers: "They got lucky, were in the right place at the right time, or they were good at all games but masters at none."

De reacties hierop zijn wisselend, sommigen nemen het op voor Mike Matusow die al tijden voor 'rich' broke doorgaat. Wel aandelen in FullTilt, maar geen cash. Nu blijkt dat meerdere spelers dit probleem hebben. Brad Booth staat naar het schijnt een miljoen in het rood.... Daniel Negreanu zou failliet zijn, iets dat ik niet kan geloven gezien het kopen van een huis vrij recent. De poker bankroll van Jennifer Harman zou opgedroogd zijn, maar die heeft weer een lading belegd in onroerend goed.

David Sklansky wordt redelijk gekortwiekt op het verspreiden van dit gerucht omdat niemand er baat bij zou hebben en dat het ter meerdere eer en glorie van zichzelf zou gaan. Tja....

Redwatch goes Kimberly

Pokernews, Lex, Ryan, Kimberly, WPT.... Sinds een paar dagen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wat ging er aan vooraf? De eerste dag van de WPT wilde iedereen weten hoe Lex en Ryan er voorstonden. Hoezo geen Lex in de chipcounts.... WFT?!? Na wat gespam in de comments staat er ineens iemand bij Lex aan tafel... 'ik kom ff je chips tellen, er wordt naar gevraagd.' Tja, tafelgenoten van Lex.... je zit inderdaad niet bij de eerste de beste aan tafel.... Maar goed, nog steeds geen Lex voor de camera's. Met behulp van de rest van het forum komt ineens de site van de WPT tot leven. Sterker nog.... de site loopt gewoon vast vanwege de filmpjes die in Nederland tientallen keren worden bekeken.

Maar dan:

Eindelijk heb ik het voor elkaar, na het bekijken van 17 WPT's en tonnen rozen aan te bieden, reageert Kimberly eindelijk op één van mijn aanzoeken. Uiteraard wilden wij alleen Lex voor de camera hebben bij dat superlekkere ding Kimberly en daar moet je af en toe wat voor doen. Toen ze in de camera keek was ik definitief verkocht en kon ik niet anders dan in de comments virtueel door de knieën gaan om Kimberly een aanzoek te doen. En guess what: rozen werden geaccepteerd. Even Lex vragen of er een tankstation in de buurt van het Mandalay Bay is.

Nu nog eventjes uitleggen dat dit naar goed oud Hollands gebruik wordt overhandigd bij een etentje en kaarslicht. Uiteraard heb ik een mailtje gestuurd.

Dear Kimberly,

I hope you receive this message.My name is Redwatch and i owe you a bottle of roses and 25 wines... ehhh... bottle of wine and 25 roses!

I really want to thank you for getting Lex and Ryan in front off the camera and you are (besides beautifull a very good sports. I tell you a small background. We all are forummembers of the dutch (not danish) Pokernews site and we love to watch live poker. There are a lot of forummembers watching you, Lex and Ryan. I do a little bit of writing for the site (Red Watches the Stars) and try to get the community to get together and support our guys. Ryan and Lex are good friends and who's a friend of Lex is a friend of ours!

We will be bothering you tonight again and the next episodes off the WPT. We really enjoy it so keep up the good work. Maybe (just maybe) you and other reporters can reply sometimes in the comments.... But we know you read them.

Now you know how many (dutchies) are watching you and appreciating the work you and your co-workers do. Again: say hi to them and if you respond (which i hope) i'll get the message to the rest.

Say Hi to Lex and Ryan and ask Ryan how he thinks of his dutch supporters... we are very curious.

With kind regards,

Rik Klein Entink a.k.a. Redwatch

Nu alleen nog ff vragen of Script Mrs.Red ff een ban kan geven….. anders kan ik bij haar kost en inwoning gaan vragen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen