Poker Strip

Poker Strip 0001

Mensen vragen zich altijd af wat er zoal wordt besproken aan de pokertafels. Soms interessant, maar soms ook niet. Vergelijk het met een kantoorbaan: je hebt de pestkoppen, de meelopers en de serieuze kneuzen. Vaak beseffen we niet dat de welbekende 'table-talk' soms ook helemaal nergens over gaat.

In de nieuwe categorie 'Pokerstrip' proberen we in woord en beeld te laten zien waar deze heren het zoal over hebben als de camera's even niet op hun staan gericht. Een uniek kijkje in de keuken van de bekende toernooien als de World Poker Tour, de World Series of Poker en de European Poker Tour.

Poker Strip 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen