Ingezonden Stuk!

Ingezonden Stuk! 0001

PokerNews deed een aantal maanden geleden een oproep om zelf een stuk over jullie poker ervaringen te schrijven. Velen gaven gehoor. Daarvoor onze oprechte dankbetuigingen! Maar daar willen we het niet bij laten. Vanaf deze week krijgt de schrijver wiens stuk op de site wordt gepubliceerd een speciaal aandenken. Onze eindredacteur zal wekelijks een selectie maken uit de ingezonden verhalen en 1 stuk publiceren. De schrijver wiens stuk op de site te lezen is ontvangt een speciale PokerNews Griffel!

Gert is vandaag aan de beurt! Veel plezier met het stuk, en tot de volgende keer!

[B]Uitstapje naar Zwitserland[/B]

Het is midden in de nacht op 26 april. Morgenvroeg om half zeven moet ik eruit omdat we om zeven uur een weekje op vakantie gaan naar Zwitserland. Ik heb toch nog om een uur in de nacht het 10 dollar toernooi op stars gespeeld maar zonder een noemenswaardig resultaat.

De wekker gaat en spring ff snel onder de douche en dan in de auto. Heb toch mijn laptop meegenomen omdat ik er nog wat op moet uitwerken en wie weet kan ik daar wel internet krijgen. Na een reis van een hele dag met drie en een half uur vertraging aangekomen bij het hotel. Mooi groot appartement, twee verdiepingen en een lekkere hangbank.

Na wat gegeten te hebben en alles opgeruimd mijn laptop gepakt om toch eens te kijken of ik internet hier kan krijgen. Het begon toch bij mij te kriebelen. Er bleek een draadloos netwerk te zijn met minieme beveiliging en na een half uurtje woorden gokken was ik binnen! Snel msn aangezet en op het forum van PN wat rondlezen.

Heb daarna pokerstars opgestart, ik log in met mijn nick, bullitshot, en ik kijk eens of er nog een leuk toernooi begon. Dat was niet het geval en toen even op twee tafels 10/25 limiet gespeeld. Na weer een lelijke suck-out een buy-in kwijt en bij de andere tafel had ik nog net zoveel ongeveer als waar ik mee begon. Laat ik nu verstandig doen en er mee stoppen. Zelf stop ik redelijk snel als het simpelweg niet goed loopt.

De zondag was het tijd om de toerist uit te hangen. Wat dingen bekeken en wat rond gereisd en we waren er rond vijf uur weer. Ik heb me laptop gepakt en me ingeschreven een paar toernooien en lekker gespeeld. Ben uiteindelijk tot drie uur in de nacht doorgegaan maar niet echt resultaten gehaald. Wel jammer, ik voelde me goed.

Ben vandaag om twaalf uur wakker geworden. De rest was weer de toerist aan het uithangen maar daar had ik na een dag mijn buik al vol van. Ik heb me laptop weer gepakt en stars weer opgestart. Ik had echt zin om te pokeren en ben aan drie cash tafels gaan zitten. Dit was achteraf geen goed plan. Ik heb mijn key potten allemaal verloren. Ik heb de flush tegen een full house. Set tegen overset en mijn azen werden weer eens gekraakt. Ik ben toen er redelijk snel mee gestopt om nog niet meer te verliezen.

De bad beats kloppen eigenlijk niet met de setting waar ik nu ben. Op een heerlijke ligbank bij een openstaand raam, laptop op schoot, drinken erbij, pizzabroodje in de oven en het wereldkampioenschap snooker op de buis!(jammer genoeg in het Duits ) Om de frustraties weg te werken leek het mij leuk om hier een verhaal over te schrijven voor de ingezonden stukken op PN.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen