Beste Lezers...

Beste Lezers... 0001

Beste lezer,

De World Series of Poker! Eindelijk weer die tijd van het jaar. Heerlijk om nachtenlang de updates te volgen en te sms-en met bekenden in de States. Het is ook de tijd van enorme werkdruk voor de hele Pokernews Crew, want de World Series of Poker is voor ons net zo belangrijk als het WK voetbal is voor Voetbal International. Inmiddels zijn regulars gevraagd om bij te springen in de livereporting omdat er diverse evenementen tegelijk zijn.

Dit heeft als gevolg dat we ons artikelen schema behoorlijk moeten aanpassen. Dat is natuurlijk niet erg, want er komt natuurlijk een hoop voor terug, maar het is wel even wennen als je bepaalde inhoud verwacht op een bepaalde dag.

Neem nou bijvoorbeeld vandaag. De woensdag is altijd 'Wacky Woensdag' en wordt meestal ingevuld met wat pokerhumor. Aangezien ik, Scriptdude, tijdens de WSOP nachtdiensten draai, wordt deze dag tijdelijk anders ingevuld. Op 22 juni vertrek ik naar Las Vegas om daar verslag te doen van de tweede helft van de World Series, dus zal ik tot 22 juli mijn artikelen richten op de overgebleven toernooien en als klapper, de Main Event.

Vandaag dus geen 'Beste Script/Red'. Onze strijd om van poker een officiële sport te maken wordt even uitgesteld tot na de World Series.

Ik daarentegen, Redwatch, ga in Nederland door met de voorbereidingen om van pokeren een sport te maken. Zoals in de vorige brief al aangekondigd liggen er diverse contacten die op dit moment uitgewerkt worden.

Daarbij is het zinvol om Script op de W.S.O.P. het een en ander aan contacten te leggen voor ons streven. Hij gaat daar de sport vanaf de andere kant bekijken: hij wordt journalist! Wij hebben uitvoerig gesproken met Vanky en proberen erachter te komen wat je een goed (sport)journalist maakt. Daar was hij helder in: armoede! Script zakte uiteraard al helemaal in elkaar en ik begon te glunderen... Dit biedt mogelijkheden nietwaar? Ook kon ik weer even wat grootspraak van hem naar voren halen wat hij riep in het HC waar dit allemaal begon.

Hij riep toen dat Las Vegas de stad bij uitstek waar je met $1 de dag door kon komen...... dat is dom!

Jordy weet het nog niet, maar hij gaat dus behoorlijk besparen op zijn budget voor livereporting daar. Ook wil hij daar gaan cashgamen aan de $1/$2 tafels, maar hij wil eerst even de Mansion winnen om met een goede stack aan tafel te komen. Ben benieuwd of hij met dezelfde verhalen terugkomt als RaSZi.

Voor wat betreft de sport hebben wij nu ruim een maand voor de voorbereidingen om goed beslagen ten ijs te komen bij het AD en alle mogelijke sportinstanties. Een bracelet voor een Nederlander zal dit proces aanzienlijk versnellen en nog meer publiciteit geven. Zeker als wij met een paar duizend man op schiphol staan om welke Nederlander dan ook te verwelkomen. Het verhaal over 'De Muis' gisteren van Verry is een ieder uit het hart gegrepen en het slaat natuurlijk nergens op dat je als crimineel wordt behandeld omdat je een potje aan het kaarten bent. Dit is precies de reden waarom wij doorgaan met onze actie, maar zoals jullie zullen begrijpen heeft de W.S.O.P. alle aandacht en zit iedereen die de actie kan ondersteunen in Vegas.

Tot snel,

Script en Red

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen