Red Watches the Stars - deel 19

Red Watches the Stars - deel 19 0001

TonyG is terecht errug boos!

TonyG was errug boos en dat is nog zachtjes uitgedrukt. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat dit stuk een lofzang gaat worden op Tony en dat hij ontzettend gelijk heeft gezien zijn positie binnen Pokernews. Je weet nooit of Filip het stukkie gaat vertalen nietwaar? Dus: regel 1: TonyG heeft altijd gelijk, regel2: Als TonyG geen gelijk heeft treedt automatistisch regel 1 in werking.

Dus nu het uitgangspunt helder is zal ik uit de doeken proberen te doen waarom Tony laaiend is (terecht overigens). Ondanks zijn achtergrond ('I am from the street") heeft Tony misschien wel eens fouten gemaakt naar eigen zeggen (denk het niet overigens), maar hij heeft altijd iedereen eerlijk en met respect behandeld (absoluut!). Naast het hele poker gebeuren heeft Tony een uitermate succesvol bedrijf opgebouwd (!) en heeft bijvoorbeeld een meerderheidsbelang in Pokernews Ltd. een bedrijf dat veel websites heeft. De grootste daarvan is onze dot com moeder. Het is het beste jaar ooit (volgend jaar wordt vast nog beter) en Tony vindt dat hij zou moeten kunnen genieten van het succes, iets waar ik het uiteraard volledig mee eens ben. Toch lukt dit niet helemaal.

Ondanks dat Pokernews de exclusieve rechten heeft voor de verslaggeving omtrent de W.S.O.P. (goed geregeld meneer G.) zijn er andere sites zoals Cardplayer.com (WIE???) die verslaggeving van onze site overneemt en plaatst op dingens.com. Als de chipcounts op pokernews staan, dan staan ze een minuut later op whatever.com terwijl zij niemand hebben die in het Rio rondloopt om de chips te tellen. TonyG heeft een sloot geld betaald voor de exclusieve rechten en pokernews is daar vertegenwoordigd met ruim 40 mensen om het goed te laten verlopen. En het gaat natuurlijk ook erg goed! En nu gaat die andere website een beetje lopen jatten en daar kan TonyG heel slecht tegen, hetgeen zeer begrijpelijk is uiteraard.

"I am from the street and when you steal from me, you are playing with fire. This is no different than taking money out of my pocket when it was all I had, which wasn't that long ago."

Prachtige statement toch? Hij geeft de Shulmans een kans om het onmiddelijk te stoppen en hij is dan bereidt om alles te vergeten en te vergeven (wat een groot man!). Zij (die andere dot com) zijn van hun paard geflikkerd en daarom waarschijnlijk pissig. TonyG verwachtte zelf dat dit waarschijnlijk via advocaten geregeld gaat worden maar zal dit verhaal overal bekendmaken, wat ik uiteraard alleen maar kan aanmoedigen.

"I haven't been this mad about anything in years. These are my opinions, and I stand by them."

Dit is wat mij betreft geen mening meer, maar dit zijn feiten. Als het al een mening is, dan sluit ik mij hier dan ook direkt bij aan.

Dat zijn woede uitbarsting (die zoals bekend te rechtvaardigen is, misschien zelfs noodzakelijk) heeft kaartspeler.com contact opgenomen met HQ van Pokernews en dat zij direkt zullen stoppen van het plagiaat vanaf pokernews. Over twee weken gaat TonyG naar Vegas (ik gok 2 bracelets... ik hou het voorzichtig) om het uit te praten met die gasten, althans dat zegt hij in zijn blog..... Nog onbevestigde berichten weten te melden dat als dit stuk gepubliceerd wordt Tony G al in het vliegtuig zit. Pokerpages schijnt zich nog niet aan de regels te houden. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Ook wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om meneer G te bedanken voor het binnenhalen van de rechten van de W.S.O.P.: bedankt!

Gossip vanaf de W.S.O.P.

Phill Hellmuth vloekt niet alleen de pokertafel bij elkaar, maar ook de V.I.P. room. Zoals je wellicht gelezen hebt, hebben ze een golfbaantje (lees: putting green) aangelegd en gingen voor 1k per put spelen.... tja als je dan in 4 minuten 8-0 achterstaat en totaal in een kleine break 18k moet betalen ben je best chagarijnig. Maar ja, hij is in ieder geval gestopt met chinees pokeren, dat is al +EV voor hem.

Pete Rose loopt met een paar ton dollars aan biljetten in zijn hand rond om stoer te doen en te betten op diverse sportwedstrijden.

Niet alleen Ryan en Lex zijn gek op bowlen. Nam Le en Mizrachi doen het ook geregeld, inzet: $20.000 per potje en ze doen er een aantal.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen