Red Watches the Stars - deel 20

Red Watches the Stars - deel 20 0001

Holland – Las Vegas connection revealed

De afgelopen week kreeg de rest van de pokerwereld te horen dat Daniel Negreanu een sponsorcontract bij Pokerstars had gekregen, dit was voor jullie uiteraard geen nieuws. In deze rubriek was dat immers al te lezen op 17 mei. Jordy begon direkt te buzzeren op msn waar deze scoop vandaan kwam en tot op heden heb ik mijn bron niet prijsgegeven. Net als de telegraafjournalisten ben ik onder geen enkele omstandigheid bereid om mijn bron te noemen: GEEN ENKELE! Ik ben niet vatbaar voor chantage, omkoping, gijzeling of verdachtmakingen. MIJN BRON IS EN BLIJFT GEHEIM!

Toen kwam het moment dat Rikislief de Holland-LasVegas connection pijnlijk bloot wist te leggen via de msn. Dus besluit ik maar mijn bron kenbaar te maken voordat die teletekstsupporter mijn scoop jat.

Ik had het rechtstreeks van Daniel zelf. Zo, het hoge woord is eruit zonder dat er OostDuitse martelpraktijken aan te pas kwamen. Daniel en ik kennen elkaar nu zo'n jaar of twee. De oudtante van de melkboer van zijn zus heeft vroeger in Canada tegenover de neef van mijn opa gewoond. Dus het contact was er vrij snel. Uiteraard wilde ik graag wat scoops hebben vanuit de pokerwereld, maar daar moest wat tegenover staan.... Hij had wat info nodig over een Nederlandse speler: Rob Hollink.

Hij hield Rob al een tijdje in de gaten en wist dat hij links en rechts wat strategieën had voor finaletafels, sit en go's en..... shootouts. Of ik niet naar een cursusdag wilde gaan van Rob om daar kennis te nemen van deze tactieken. Daniel vond het te obvious om mij daar alleen naar toe te laten gaan, dus hij had Bertus al benaderd en die had er ook wel oren naar. Samen naar Rob een hele dag in Groningen doorgebracht en zo'n E-learning boek gekregen. Mocht hij er direkt wat aan hebben, dan konden Bertus en ik 20% van het prijzengeld delen.

Afijn, de uitkomst is inmiddels bekend en Rob Hollink werd tijdens de shootout uitgeschakeld door Daniel en Daniel wist vannacht de derde plaats te behalen, goed voor $101.351!

Red Watches the Stars - deel 20 101

Ik voel mij als een minister in Japan wiens beleid mislukt is en een meaculpa vraagt aan het volk voor de staatsomroep: Sorry! (Bertus.... op je Pokerstarsaccount?).

Ryan Daut loves Pokernews.nl

Er is ook weer wat te melden over onze knuffelpro: Ryan 'Daut44' Daut, sterker nog: hij heeft wat over ons te melden. Via een anonieme bron, die anoniem wenst te blijven en die ik dus niet prijs ga geven (per mail kan hij zijn ticket voor de PN cup in ontvangst nemen) ontving ik op mijn email een korte chat tussen Noah en Ryan tijdens een $100-$200 limit cashgame:

Daut44: oh and Noah, I need t meet you at some point. Raszi and Rob Hollink keep talking about you

Exclusive: heheh, I heard lots of good things about u from my forum members

Daut44: I love pokernews.nl

Daut44: those guys are awesome

Daut44: they are so passionate

Das toch leuk om te horen. Ben inmiddels natuurlijk wel benieuwd hoeveel Nederlands hij heeft geleerd in die korte tijd. Nog niet genoeg om in het Nederlands ff een keer een gastcolumn te schrijven. Dan maar in het Engels nietwaar?

Red Watches the Stars - deel 20 102

Misschien ga ik deze aflevering maar even in het engels vertalen en hem mailen. Misschien vanavond ff hallo zeggen met een man of 80 als hij aan het cashgamen is. Niet raar opkijken als hij een rare move maakt, want zoals wij van RaSZi hebben geleerd, doe je alles voor table image. Ook al mag die move er een beetje fishy uit zien.

Ryan speelt een paar tafels $25 - $50 en zag 'adz' op twee andere tafels UTG raisen, pot pakken, op sitout gaan en aftaaien. Waarop hij dezelfde move maakt op tafel drie bij Ryan. Ryan belt snel met Smokey en schetst de situatie. Ze besluiten de buit danwel de kosten te delen en kijken of ze hem kunnen inpakken.

Geniet van de hand, want het is de eerste en waarschijnlijk laatste keer dat hij er zo als donk naar voren komt.

Mocht je Ryan een keertje vragen om een toernooitje over te nemen, dan krijg je altijd a small gift van hem. Zo wilde zijn vriend Echo uit eten, maar hij zat in een satellite voor een qualifier voor het main event. Hij vroeg Ryan om het over te nemen.......

I said yes, and immediately my heart was filled with joy. I log onto his account and the first thing i do is enter the FPP store. I thought about spending all 4k of his fpps on stress balls….

Red Watches the Stars - deel 20 103


Barry Greenstein is Joe Seebok zat

Barry Greenstein heeft het even helemaal gehad met zijn schoonzoon Joe Seebok. Hij komt die wijsneus overal tegen nu hij in de familie zit en hij probeert te werken aan een nieuw boek. Veel verder dan het voorwoord geschreven door Doyle Brunson is hij nog niet gekomen. Nu heeft hij besloten twee zaken te combineren: boek schrijven en Joe ontlopen. Barry Greenstein hierover:

Red Watches the Stars - deel 20 104


"Well, i hope that my daughter made the right choise but as far as I'm concerned….. Lets stop talking about that fish, lets talk about my next year. After the W.S.O.P. I'm going to live in a monastery and start working on my new book."

Een heel jaar in een klooster om een boek te schrijven, dat gaat gelijk in vier delen op de markt komen ben ik bang.

Volgende W.S.O.P. wil hij ten koste van alles een bracelet halen en hoopt hij Joe in een headsup van het main event te verslaan.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen