Red Watches the Stars - deel 21

Red Watches the Stars - deel 21 0001

Vanessa Rousso krijgt les in trashtalken

Tijdens de $2.500 No limit short handed (Event30), ging Vanessa Rousso van tafel terwijl zij ogenschijnlijk overstuur leek te zijn.

Nu doet zij zelf een boekje open over hetgeen er gebeurde. Blinden zijn 100/200 en zij vindt Ajo. De cutoff (shortstack speler) raist naar 600. Vanessa zit op de button en callt. Een erg agressieve speler op de big blind raist naar 2000. Dit was geen ongewone play van hem en deed hij diverse malen sinds de 10 handen dat zij aan tafel zat. De cutoff gaat all in met 2150 en Vanessa callt vanwege de odds 1:3. Afweging was dat zij bij het op moeten geven van de hand nog altijd 10k over zou houden bij een average van 6k. Op de flop valt A-A-2 rainbow, zij checken allebei. Turn is een tien waardoor er een flusdraw op tafel komt en zij bet 2000 en hij insta pushed all in voor 25k. Nu herinnert zij zich dat hij aan de dealer vroeg (bij de push van de shortstack) of hij mocht reraisen (wat uiteraard niet mocht), hij wilde dus duidelijk geen threeway pot en had waarschijnlijk een hoog pocket pair. Aangezien zij A-J had, zou dat KK/QQ/JJ/TT kunnen zijn.

Zij heeft bijna vier minuten nodig om de fold te maken, nadat iemand de clock had geroepen. En die speler draait inderdaad pocket tienen om. En dan begint het, een onbekende aan tafel gaat de dialoog aan:

Aaron Been:"You are awful."

Vanessa: "Excuse me, what did you just say?"

Aaron Been:"You are awful, you played the whole hand like an idiot, you let him get there."

Vanessa: "I'm sorry…am I confused? Did you buy me in? Because I could have sworn I bought myself in to this tournament. So I will tell you what: when you are the one ponying up 2500$ for me, then I will play like you think I should. But as long as I'm paying my own buyins, I am going to play the way I see fit."

Aaron Been: "You are pathetic."

Vanessa: "You know what? You aren't even worth it, I'm ignoring you from here on out."

Aaron Been: "Not worth what, Idiot?"

Afijn, dit gaat ongeveer 10 minuten door dat hij af en toe wat roept en de dealer laat het schijnbaar allemaal maar gebeuren. Nadat Vanessa is uitgeschakeld loopt zij met haar vriend Chad Brown door het Rio (uurtje of wat later) en komen Aaron tegen. Chad heeft het allemaal aangehoord en vraagt Aaron naar zijn kant van het verhaal. Deze bevestigd het keurig en biedt vervolgens niet zijn verontschuldigingen aan. Aaron vertelt nog wel zijn kant van het verhaal, maar ja: geen celebri...sele...selle... star dus die watchen wij niet. Ook het feit dat Vanessa de etiquettes graag aan haar laars mag lappen (slowrollen vindt zij leuk) is het vermelden hier niet waard. Kortom: Aaron Been ga je schamen!

Zegt de ene pro tegen de andere:

TJ: Hey Phil, congrats on another FT and your bracelet.

PH: Thanks. So, I'm thinking you need a little $$.

TJ: Well, yeah how much?

PH: (pulls out cash and hands $500)

TJ: (pauses)

PH: Not enough?

TJ: Well, no.

PH: (reaches for more cash, finds $400) Last time I gave you all the $$ in my pocket I didn't have enough for a massage, so I'm keeping some.

Brian Townsend heeft weer aardige Swings

Ook onze vriend Brian Townsend gaat op weer redelijk. Hij zat op de $1k/$2k PLO/NLHE mixed game. Samen met David Benyamine en Johnny Chan. In twee uur tijd won hij ongeveer $600k! Hij buste beide spelers in 1 hand toen hij met bottom set en een flushdraw. Met deze sessie erbij verdiende hij met 4 sessies in 5 dagen $2.150.000! Maar goed, wie veel heeft kan veel verliezen:

"Yesterday I had my worst loss ever where I played poker for 30 hours straight. It was very stupid not to quit and cost me a lot of money. In total I lost 960K."

In een pot van $1.200.000 wordt hij gearresteerd door David Benyamine. Brian raist 8k vanaf de cutoff, David callt en de blinden folden. Headsup naar de flop {k-Diamonds}{8-Diamonds}{9-Diamonds}, hij checkt en David bet 20k hij raist met 60k en krijgt een call. De turn is de {6-Spades} en hij bet 135k en krijgt weer een call. De river brengt de {q-Hearts} en hij gooit direkt 400k in het midden en krijgt een insta call van David met AKo zonder ruiten. Brian: "I really have to give David credit for the call. He put me on the exact hand I had and went with his read."

Nu kan het aan mij liggen, maar volgens mij worden de swings van Brian steeds groter. High Stakes Poker mag binnenkort haar naam gaan veranderen of de limieten aanpassen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen