Clinics met Noah Boeken

Clinics met Noah Boeken 0001

Pokernews

Dat de heren Veenboer en Boeken een zakelijk instinct hebben waar weinig mensen tegenop kunnen dat weten we al geruime tijd. Maar dat ze zelf niet alles vanaf de grond af, op kunnen bouwen kunnen we ze niet kwalijk nemen. Pokernews is in no-time uitgegroeid tot een groot medium, de heren willen meer…

Pokerles.nl

Pascal van Doorn en Menno Vlek, de oprichters van Pokerles.nl, hebben dat bedrijf drie jaar geleden opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen met het pokerspel in aanraking te laten komen. Inmiddels vele clinics later is dat heel aardig gelukt. Maar ze willen meer……Laat dit nou de uitgelezen mogelijkheid zijn om deze twee succesvolle bedrijven uit de Pokerbranche samen te voegen en er één succesformule van te maken. Noah als gezicht van Pokernews, een aansprekend gezicht in de pokerwereld, maar ook een mediafiguur samen met Jordy en andere (vaak stillere) krachten de drijfveren van Pokernews aan de ene kant. En Menno, een bekend figuur uit de pokerwereld, wat vaker op de voorgrond dan zijn zakenpartner Pascal, samen Pokerles.nl aan de andere kant. Al enige tijd lopen Jordy en Noah met de gedachte om hun eigen pokerschool op te richten. Met Justin's Bootcamp is daar een eerste aanzet toe gegeven. Dit is wat verwaterd, maar nu komt daar een geheel andere wending aan.

Clinics met Noah Boeken 101


Samenwerking

Er is al maanden op de achtergrond gewerkt aan de nieuwe opzet van Pokerles.nl met als aansprekend gezicht Noah Boeken. Onze eigen Scriptdude heeft een fantastisch nieuwe website gefabriceerd waarbij we ons met name op de zakelijke markt richten. Er is een nieuw logo ontworpen en de core business is duidelijk: workshops, clinics en evenementen op pokergebied. Inmiddels zijn er een aantal projecten samen opgestart, we hebben al op het IO-festival in Delft samen een stand gehad. Er is een project gestart om met elkaar pokerend Nederland nog harder te laten groeien. Er zal een artikel over de voortgang van Pokerles.nl komen in het magazine en uiteraard houden we je hier op de site ook op de hoogte. Meerwaarde voor beide bedrijven, naast het doel wat beide sites gemeen hebben, namelijk zoveel mogelijk mensen aan het pokeren te krijgen. Nu kan Noah zelf ook clinics gaan hosten en zelf betrokken worden bij het organiseren van workshops. Geloof het of niet, maar mensen willen graag clinics van Noah. Als Noah voor een clinic gevraagd wordt kan hij die vraag nu eindelijk positief beantwoorden. Daarnaast komt Pokerles.nl natuurlijk met veel newbees in aanraking en deze mensen willen vaak ook meer leren. Ze willen nog beter worden, dus kunnen wij ze doorverwijzen naar Pokernews.nl om daar het forum uit te pluizen en natuurlijk alle adviezen door te nemen. Zo zal de community nog verder groeien!

Werken bij Pokerles

Inmiddels zijn we een sollicitatie procedure gestart waarbij mensen konden reageren via werken@pokerles.nl om aan te geven dat ze interesse hadden om mee te gaan naar de uitjes die wij organiseren. Nog steeds kan je reageren als je denkt dat je een toegevoegde waarde bent voor ons bedrijf. Wij kunnen altijd nog leuke collega's gebruiken! We hebben een groep van twintig goede professionele dealers en instructeurs, welke wekelijks honderden mensen leren pokeren. Dit gebeurt in een ontspannen en gezellige omgeving!

Clinics met Noah Boeken 102


Uitje van Pokerles

Hoe ziet een dagdeel er uit als Pokerles.nl je feest regelt? Dat is natuurlijk voor elk feest verschillend. Over het algemeen doen we het zo: een uur tot anderhalf uur uitleg met alle facetten van het spel. Hierbij komen onder andere de volgende aspecten aan bod:

- Handwaardes, van Royal tot high-card

- Inzetrondes, wie zet wat in en waarom,

- Starthanden, Rockets Cowboys Big Slick alles komt aan bod zelfs 72 dubbel suited

- Speciale handen, The Doyle, Dolly Parton San Francisco maar ook 'The Snowmen'

- Live etiquette, wat kan je wel maar vooral niet maken aan de poker tafel.

Na de speluitleg is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te doen, er kan natuurlijk ook een maaltijd genuttigd worden. Vervolgens kan er een toernooi gespeeld worden, waarbij er niet om geld gespeeld wordt. Wat wel mogelijk is: pokeren om mooie prijzen als chipcases, DVD's, boeken en andere leuke gadgets. Het toernooi duurt ongeveer 2 tot 3 uur afhankelijk wat de wensen zijn.

Nieuwe trend

De laatste tijd staan we steeds meer op beurzen en conferenties waar de pokertafel wordt gebruikt om zaken te doen. Mensen zien een pokertafel staan en denken hé maar dat is leuk, gaan rustig zitten en het bedrijf dat ons ingehuurd heeft doet zijn ding terwijl er ondertussen lekker gekaart wordt. Een ideale combinatie.

To be continued…

Clinics met Noah Boeken 103

Informatie over Pokerles.nl kan worden opgevraagd op info@pokerles.nl of je kunt bellen met Menno Vlek: 06 125 22 030.

Natuurlijk kun je op de gloednieuwe www.pokerles.nl site terecht...

Clinics met Noah Boeken 104

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen