Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

WSOP Live Coverage door PokerNews

WSOP Live Coverage door PokerNews 0001

Het toernooi der toernoeien is begonnen! De W.S.O.P. is vandaag van start gegaan en wij zullen exclusief voor iedere pokerliefhebber ter wereld de W.S.O.P. live verslaan.

De crew is reeds in Las Vegas of aan het pakken voor Vegas en zal in Nederland worden bijgestaan door de rest van alles wat ook maar een beetje kan typen of filmpjes maken.

De crew van Pokernews.nl zal in Las Vegas optrekken met de crew van HQ: Pokernews.com. Dat de Nederlandse afvaardiging daar gewenst is, is niet toevallig. De community in Nederland is by far de grootste van Pokernews en waarschijnlijk ook één van de grootste überhaubt in de pokerwereld. Wat de juiste standaard is voor livereporting is niet duidelijk, Cardplayer en WPT hebben het geprobeerd. Maar uiteindelijk heeft het forum de standaard bepaald voor de WPT. Als wij Lex willen zien, dan krijgen wij Lex. Daar waar livereporting gedaan werd vanuit het oogpunt van: wij bieden en ze mogen kijken. De WSOP gaat anders: door de ervaringen met HC Livereporting en ook weten wat er binnen de community leeft proberen wij de dienstverlening aan te passen aan de wensen van de kijker, dit zolang de techniek het toelaat.

Wat kunnen jullie verwachten:

• Blogs van de actie aan de tafels;

• Filmpjes met interviews en sfeerreportages;

• Kimberley

• Geluidsfragmenten met korte quotes;

• Foto's uiteraard

• Verzoekplaatjes

Wat verwachten wij van jullie:

• Enthousiasme

• Aanvullingen

• Verzoeken

• Tips

Deze W.S.O.P. gaat een bijzondere worden voor Nederland: het is de eerste na de enorme belangstelling in de media, dus wij hebben 23 servers klaar staan met Dual Core moeilijk moeilijk veel hertz en intern geheugen inclusief automatische ERGMO filter. Wat dat is zijn wij nog niet achter: maar het is de nieuwste vette **** die er te krijgen is op PC gebied.

Dit alles is uiteraard nodig, daar wij minimaal inzetten op 2 bracelets voor Nederland!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen