WSOP RECAP

WSOP RECAP 0001

In Event nr. 22 (5000 NL) werd vannacht tot aan de finaletafel gespeeld. Voor Erik vd Burg was het met z'n kleine stack onmogelijk om zich terug te vechten in het toernooi en we zagen 'm dan ook niet terug bij de laatste 63 speler die in het geld eindigden.

De finaletafel bestaat uit de volgende spelers (uiteraard met bijbehorende chipstacks)

Karga Holt 1,211,000

James Mackey 1,074,000

Nick Schulman 1,045,000

Stuart Fox 718,000

Tex Barch 709,000

Michael Gracz 534,000

William McMahon 524,000

Jan Sorensen 349,000

Michael Binger 240,000

Event nr. 23 (Pot Limit Omaha, 1500 dollar buy-in) startte gisteren met de Nederlanders Marcel Luske, Rob Hollink, Noah Boeken, Costa en Rolf Slotboom in het veld. Om het maar kort samen te vatten: ze konden geen potten breken en haalden Dag 2 niet. Hoe dat kwam, en wie het wel hebben gered, kun je uitgebreid nalezen op de live reporting pages, of door de links in het arikel aan te klikken.

Event nr. 24 begon ook vannacht, en het was een mooie: Het WK Seven-Card Stud Hi-low, met een buy-in van 3000 dollarr. Een Wereldkampioenschap dus, en ook dan willen de Nederlanders er graag bij zijn. Marcel Luske, Rob Hollink en Steve Wong hadden zich ingeschreven en na de uitschakeling in Event nr. 23 konden Rob en Marcel dus gelijk door naar dit WK. 236 spelers deden mee, en een flink aantal van hen rende van het ene event naar het andere: paar potjes Omaha, paar potjes Stud. Je moet duidelijk in topvorm zijn tijdens deze Series!

Dit keer met goed gevolg: Marcel Luske heeft de dag afgesloten als bijna-chipleader!

Behalve het vervolg van de genoemde Events, wordt vannacht ook een begin gemaakt met Event nr. 25 (NL 2000) en Event nr. 26 (H.O.R.S.E, 5000 dollar). Vooral in Event nr. 25 verwachten we een hoop Nederlanders aan tafel!

Vooralsnog hebben we een grote kanshebber op de felbegeerde bracelet: Marcel Luske. Succes!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen