PokerNews Magazine

PokerNews Magazine 0001

Op schema...

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de eerste editie van 't gratis Nederlandstalige PokerNews Magazine. Als eindredacteur mag ik de schrijvers achter hun spreekwoordelijke reet aanzitten, en da's best grappig.

Zo leest onze pokerende advocaat nu dat zijn deadline van vandaag best een weekje later had gekund. De arme man ligt al een week op bed met longontsteking (waarbij het totaalverbod aan coïtus hem naar eigen zeggen behoorlijk parten speelt) maar hoestte zich gisterenavond eindelijk door z'n artikel heen. Respect daarvoor! Sorry meester, maar toen je vroeg wanneer het af moest zijn, kon ik niet anders dan stoer zeggen: "gisteren!" Kent iemand Lou Grant nog? Vast niet.

Het resultaat mag er zijn: een ge-wel-dig artikel heeft hij afgeleverd, wat mij betreft mag ie vaker in bed liggen.

We liggen op schema, zoveel is zeker. We hebben wat vertraging opgelopen omdat we van uitgever zijn gewisseld, waarvoor onze excuses. Maar als de bliksem niet inslaat in de drukkerij waar het PokerNews Magazine zal worden gedrukt, zal het blad in de eerste week van augustus op jullie deurmat liggen!

Dus, wat kun je verwachten? Welnu, wie zijn wij om te zeggen dat het een beter blad wordt dan Pokermagazine of Pokervisie? We zijn anders, dat zeker. Bij ons geen "speluitleg", "terminologie" of "handwaardes". We richten ons op pokerspelers die al enige kennis van zaken hebben. We gaan ervan uit dat jullie wel weten dat een flush hoger is dan een straat, als je het niet erg vindt. Toch, mee eens? Een blad als Pokermagazine vinden we een prima blad met een uitstekende "crew", en we moedigen ook iedereen aan om zoveel mogelijk pokerbladen te blijven lezen. Mijn inschatting is dat pokerspelers niet óf blad A óf blad B lezen, maar én blad A én blad B, en misschien zelfs blad C lezen . Dat ons PokerNews Magazine gratis is en bij je op de deurmat valt, dat lijkt me hoedanook wel +EV.

Dat ´t gratis is, wil niet zeggen dat je geen kritiek mag geven! In tegendeel, we willen het goed doen, en daar hebben we altijd hulp bij nodig. Dus geef binnenkort je mening over het blad, ongezouten graag!

In de eerste editie kun je verwachten:

- Duidelijk overzicht van de uitslagen en een samenvatting van de WSOP, uiteraard met nadruk op de Nederlanders

- Interview met Jurriaan Hillen, de Godfather van Poker op de Nederlandse Televisie

- Artikel van Meester de Groot

- Artikel over Poker en de Economie

- Artikel over Online Poker (vooruit, toch eentje voor de beginners)

- Columns/interviews van/met Noah Boeken, Tony G, Patrick Antonius, Antonio Esfandiari

- Strategie-artikel voor de micro-stakes spelers: Valuebetten en Reversed Implied Odds

- Interview met Menno Vlek, van www.pokerles.nl

- Puzzel/Prijsvraag

- Artikel over onze eigen Pokernewscup

- Poker Soundbites (huh, wat?)

- Mooie pokerdeals!

En uiteraad ben ik nog wat vergeten...al dan niet bewust...

Niet vergeten, dit is pas de eerste editie, dus je kunt het komende jaar nog veel van ons verwachten: we beginnen twee-maandelijks, maar al snel gaan we over naar een maandelijks magazine.

Ben je journalist of studeer je journalistiek, of kan je gewoon leuk schrijven en heb je zin om mee te werken aan het PokerNews Magazine? Stuur dan een leuk mailtje (eventueel met een eerder geschreven of nieuw artikel) naar dave@pokernews.com.

En we geven ook nog een pokernewscupticket weg: aan de eerste die op het forum weet te melden wat het 28e woord van de 26e pagina is. Hou je deurmat dus in de gaten. Gokken kan geen kwaad, dus ik verwacht nu al de nodige reacties

Zo, wat mij betreft mag het Main Event gauw afgelopen zijn, want dan kan er gedrukt worden!

Tot snel, "op papier".

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen