Red Watches the Stars - deel 23

Red Watches the Stars - deel 23 0001

Erick Lindgren wint golfbet (2)

Vorige week in Red Watches the Stars deel 22 schreven wij over Erick Lindgren die een weddenschap over golfen aanging. Hij moest 4 rondes lopen van 18 holes en niet meer dan 100 slagen per ronde gebruiken. Geen gezeur met golfkarretjes: geen luxe! Gewoon de tas dragen over 36 kilometer in de verzengende hitte op een zeer moeilijke golfcourse.

Phil Ivey ging de grootste weddenschap aan: $200K! En dit kwam uit de chat op FullTilt Poker:

Phil Ivey:"I bet he couldn't walk 18 holes 4 times in today and break 100 all four times and he has to do it on one of the most hilliest golf courses in Vegas. I don't care if he wins as long as he gets a little punishment."

En een straf was het, ondanks dat hij de weddenschap heeft gewonnen kwam hij de laatste holes van ronde 4 behoorlijk in de problemen. Zo erg dat medische hulp standby was. Hij kon niet meer praten, niet horen en niet meer goed zien. Op hole 11 ging hij er bij liggen en leek hij te stranden met de haven in zicht. Hij heeft er een dag later ook spijt van, hij is een dag later nog steeds duizelig, heeft last van krampen en maakt zich best wel zorgen om zijn gezondheid. Een topprestatie, maar of het zo verstandig was....

Deel1:

Red Watches the Stars - deel 23 101

Deel2:

Red Watches the Stars - deel 23 102

Gavin Smith wint W.S.O.P. seat op wel heel bijzondere wijze

Wij zagen Gavin Smith zojuist al een weddenschap verliezen, maar het zit hem niet altijd tegen: hij wint er af en toe ook wel eens één. Waar er in het Main Event van de W.S.O.P. een hoop spelers via qualifiers een ticket winnen (zie onze winnaar Jerry Yang maar) had Gavin Smith wel een bijzondere qualifier.

Hij en een aantal andere spelers (o.a. Jeff Madsen, Michael Mizrachi, David Williams, Chris Bell, Paul Wasicka en Josh Arie) legden $1.000 in de pot. Winner takes all..... Net als Lex en Ryan vaak doen gingen ze bowlen, alleen deze pro's bleven er voor thuis: het ging om een spelletje Wii met als inzet een seat voor het Main Event.

Er waren twee heats en daaruit zal de finale worden samengesteld."So as might all know Paul didn't advance to the finals, he does however owe thanks to Chris Bell, Bill Edler, and David Williams, because without them he would surely be the worst Wii bowler ever!"

Uiteindelijk gooide hij er in de finale 279 spelers uit en dat was genoeg voor de overwinning.

Daniel Negreanu doet Europa aan

Daniel vindt het tijd voor verandering. Het komende seizoen gaat hij de EPT's spelen, dit staat uiteraard geheel los van het feit dat de sponsor van Daniel Negreanu en de EPT dezelfde is (Pokerstars.net). Alle overeenkomsten berusten op louter toeval.

Hij kijkt er naar uit om naar andere landen te gaan, nieuwe talen kan gaan leren en eens kijken hoe het er buiten Las Vegas aan toe gaat. Het is niet zo dat hij de WPT saai vindt worden of zo, maar hij ziet in de European Poker Tour nieuwe uitdagingen. Ook blijft hij de meeste WPT's gewoon spelen, maar zijn focus komt op de EPT te liggen.

Eerst gaat hij nog even naar Vancouver om met Pokerstars een paar commercials op te nemen en aan de msn van Noah te zien, zitten zij samen in de commercial. Misschien kan Noah hem nog overhalen om ook naar de M.C.O.P. te komen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen