Op Pad met PokerLes en PokerNews

Op Pad met PokerLes en PokerNews 0001

PokerLes.nl heeft zoals voorgaande keren al beschreven iets met feestjes, kijk hier en hier voor de vorige epsiodes van de clinics met Noah Boeken. Dit keer een sfeer impressie van feesten bij één van de grootste banken van de wereld en een verslag over de samenwerking die van start is gegaan tussen Pokerles.nl en het kart-centrum van een racende tweeling.

Terwijl de pokertop van Nederland zich in Las Vegas uit de naad pokert, werken we bij Pokerles.nl gewoon vanuit het kantoor in Utrecht. Toen we de samenwerking startten, hadden we voor ogen dat er vraag naar clinics met en van Noah zou zijn, en jawel hoor, niet kort daarop diende zich een feest aan via een evenementen bureau voor een hele grote bank (we zeggen niet welke maar er zijn wat overname perikelen rond deze bank ). Het was een chique feest, dat werd georganiseerd in 'Hotels van Oranje' in Noordwijk. Voor degenen die dit hotel niet kennen, chique is daar eigenlijk nog niet chique genoeg. Het feest stond in het teken van geld inzamelen voor een goed doel; waterputten in Afrika.

Alle aankleding van het feest was wit, dat zag er erg strak uit. We stonden er met twee tafels, want het was voor het organisatie bureau de eerste keer dat ze wat met poker deden, ze wilden wel even de kat uit de boom kijken of het wel aansloeg…

Op Pad met PokerLes en PokerNews 101

Zoals wij allemaal weten slaat dit natuurlijk aan *zei hij zonder arrogantie* . Maar al snel was Neeltje, zo heette de manager van het evenementenbureau, erg onder de indruk. De twee tafels hebben de hele avond vol gezeten en om 9 uur 's avonds schoof er een speciale gast aan. Te weten Fajah Lourens. Zij zou twee uur met de gasten (allemaal uit het 'top'segment van dé bank) pokeren.

Fajah heeft leren pokeren bij het programma op Veronica, maar wij waren niet zo onder de indruk van haar pokerkwaliteiten. Het is natuurlijk wel een persoonlijkheid aan tafel en laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat

Op Pad met PokerLes en PokerNews 102

Wat ons opviel was dat ze wél heel erg agressief speelde maar nou niet echt met handen waarbij dat ook kan. Je moet je voorstellen, er staat niks op het spel, dus dan krijg je vaak de vreemdste showdowns

Op de andere tafel werd ondertussen gezellig doorgespeeld, al baalden de heren die daar zaten wel dat Fajah daar niet aanschoof. Jammer mannen, volgende keer beter....

Rond twaalf uur loopt het feest ten einde en breken wij de spullen af.

In maart van dit jaar deden wij een pokerclinic bij de winkeliersvereniging van Alphen aan de Rijn. Hierbij was aanwezig Tim Coronel. Pascal was daar met een collega, op deze avond maakte Tim kennis met het fenomeen pokerworkshop, hij kende het spel wel al maar was meteen enthousiast. Hij nodigde ons een paar weken daarna uit voor zijn VIP-lounge op Zandvoort, waar dat weekend het World Touring Car Championship plaatsvond. Broer Tom reed in deze klasse. Tim zelf zat in het BMW-serie event. Er was een hele grote VIP-Tent waarbij aan alles gedacht was, van goed drinken tot fantastisch eten en nog betere bediening. We keken onze ogen uit en de race was ook wel leuk. Tim won dus dat maakte de sfeer in het BMW-McGregor kamp goed.

Op Pad met PokerLes en PokerNews 103

Als sportliefhebber mag ik graag naar verschillende autoraces kijken, maar we waren hier voor zaken! De gebroeders Coronel hebben Karting-Imperium in Nederland en is het niet leuk om karten en kaarten te combineren als er feesten zijn, jawel dat is heel leuk. Zo gezegd zo gedaan. Al snel werd er afspraak gemaakt voor een try-out om te kijken of de gasten van Coronel Kartinghet ook een leuke combi vonden. Het feit dat twee tafels de hele avond vol zaten met wachtlijst, bevestigde de vermoedens en de samenwerking is ontstaan. Tegenwoordig kan je dus ook bij kart-races pokeren. De personeelsleden van DutchView en hun gasten hebben een leuke Ka(a)rtavond gehad!

Stevedude, John-ecom, en Webjoker zijn inmiddels alweer een aantal maanden aan de slag bij Pokerles.nl en wij zijn nog naarstig op zoek naar collega's, we willen de komende week een aantal gesprekken gaan plannen om instructeurs te selecteren en op te leiden. Lijkt het jou dus leuk om mee te gaan naar feestjes en partijen zoals hierboven beschreven, mail dan naar werken@pokerles.nl

Voor informatie over Pokerles.nl verwijs ik jullie verder graag naar de PokerLes website, maar voor meer informatie en dergelijke kunnen jullie ons bereiken via info@pokerles.nl en of 0612522030

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen