Back in Time... Part 4

Back in Time... Part 4 0001

Ik open de deur en schrik me rot van wat er allemaal in mijn kamer staat, 2 mensen van de security en 3 man ambulance team. Voor ik kan vragen wat er aan de hand is, schreeuwt één van de bewakers: "We are looking for Kenny Hsung, his parents alarmed us that hes trying to commit suicide in this room!"

Door de zware koppijn van de cocktails van gisteren heen dringt er tot me door wat er hier gaande is en loop ik snel met het ambulance personeel en de bewaking naar de badkamer, hier treffen we wat bloed aan op de grond en de spiegel. Met vrees loop ik naar het dichte douchegordijn bij het bad en ruk ik het in één keer open: half opgelucht half in angststress tref ik hier geen dode Kenny aan maar helemaal niemand, waar hangt ie dan uit???

Chris is inmiddels ook wakker geworden en vraagt ons slaperig aan wat er aan de hand is, de mensen van security leggen uit dat de ouders van Kenny een telefoontje hebben gehad dat Kenny zich in deze kamer van het leven wilde beroven. Het heeft te maken met liefdesverdriet over zijn vriendin Erin; dat verklaarde dus de "tag" op de spiegel.

Zodra onze "gasten" er weer vandoor zijn, belt Chris snel Kenny, die na 2 keer overgaan rustig opneemt, dat scheelt weer he's alive(!), en hij vertelt dat ie zich in de lobby beneden bevindt.

Wij haastten ons half aangekleed naar beneden en daar deed Kenny zijn verhaal; het begon allemaal al weken terug toen zijn vriendinnetje hem verliet en het eindigde hier in the Golden Nugget, waar Kenny na al zijn geld dronken verloren te hebben in een 1/2 nl game z'n polsen probeerde door te snijden met één van Chris z'n Mach III scheermesjes. Voor mij en Chris was het echter al snel duidelijk dat het een schreeuw om aandacht naar z'n ouders en z'n ex was en dat Kenny, als ie zich zelf echt wat aan had willen doen, wel wat groter geschut had gebruikt dan een scheermesje. Hij kreeg van ons dus niet veel medelijden, maar meer iets van 'sukkel doe niet zo zielig'.

Nadat Kenny naar het ziekenhuis was geweest om z'n verwondingen te laten inpakken en 'the dust gesettled' was van dit incident, ging ik weer over tot de orde van de dag; de voorbereidingen op het WSOP main event dat met steeds dichterbij kwam.

Ik besloot in plaats van een duur WSOP event wat goedkopere toernooitjes op Pokerstars te spelen, het was immers zondag, de dag waarop de Sunday special werd gespeeld met wel meer dan 2000 man voor 215$ buyin. Op zondag een stuk of 6 toernooitjes spelen online in de hotelkamer is een goede oefening om veel toernooihanden te spelen om zo in de 'tourney groove' te komen voor nog een WSOP side event en natuurlijk het Main Event.

Voordat ik naar Vegas kwam besloot ik er alles aan te doen om het Main Event te kunnen spelen. Mijn plan was om of wat geld te verdienen in de cashgames/toernooien, of zo'n 40% van mezelf te verkopen aan bekenden. Door mijn aandeel van Marcel in z'n tweede plek in het stud toernooi, kwam ik al een heel eind en ik had nog 10 dagen de tijd om er meer van te maken of backers te vinden. De Sunday tourneys verliepen slecht en ik vloog het ene na het andere toernooi uit.

Als laatste redmiddel besloot ik een DOUBLE SHOOTOUT TE SPELEN, 81 spelers leggen elk 160$ in en spelen in een 9 man sit 'n go waarbij de 9 winnaars tegen elkaar uitkomen in een finale voor 1 WSOP Main Event ticket. Ook dit toernooi ging voor geen meter en na 30 minuten vloog ik eruit op een bluff.

Daar zit ik dan, zondag avond 19:00 en uitgespeeld online, what to do, what to do…

Voordat ik het weet gaat de telefoon in m'n hotelkamer en word me weer duidelijk dat Las Vegas de stad is die nooit slaapt, de stad met oneindige actie; het is Robert Mizrachi die vraagt of ik mee uitga met de Miami crew naar de Palms, waar één van de betere clubs op dat moment is: Rain.

Mijn keuze is snel gemaakt en ik begin me klaar te maken voor een nacht vol met alcohol, muziek, vrouwen en lol samen met onder andere de 3 Mizrachi's: Robert, Ewee en Michael (" The Grinder"), Frank Sinopoli en 2 "nieuwe Canadese jongens" die ik die avond leerde kennen en tegenwoordig 2 hele goede vrienden van me zijn geworden; Mike "Icecream" Halioua en Marcello Del Grosso, who goes by the name of "MarshMellow."

Voordat we naar de Palms gingen met z'n allen hadden we eerst een etentje met in de Fix, één van de hipste restaurants van Las Vegas in het welbekende Bellagio hotel .

Na een wilde nacht tuimel ik rond een uur of 6 in de ochtend lam mijn kamer binnen in de Nugget. Voordat ik op m'n bed in coma raak check ik nog even wat messages op m'n laptop die nog aan stond en zie ik een aim boodschap (aol instant messenger, het msn voor de Amerikanen) van "Miser69"(Miser was een woord dat bij magic altijd werd gebruik voor iemand die heel veel geluk had.):" Noah, where are u man, i won the shootout! I am qualified for the wsop!!! Ill be in Vegas in a week! Met een glimlach op mijn gezicht kruip ik in mijn bed, die David Williams toch, wat een Miser!

To be Continued.....

Comments

 • [user42689] [user42689]

  Goed stuk ouwe! Lees 10x liever dit dan die Dagboek van een fish onzin :-)

 • DBLLpoker DBLLpoker

  Verry_V. schreef

  dlenno schreef

  ja waar blijft het vervolg?!

 • [user32265] [user32265]

  dlenno schreef

  ja waar blijft het vervolg?!

Lees 52 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen