PartyPoker Dutch Open London

PartyPoker Dutch Open London 0001

Inmiddels zijn wij bijna aan het einde van heat 2 en de Greenroom stroomt hier vol. Prima moment voor het schrijven van een recap.

Gisteren was het na het interview met de winnaar van gisteren (Tuncer) direkt inpakken en richting het hotel. Het is ongeveer een half uurtje rijden en het is een prachtig hotel. Het heeft alleen 1 groot nadeel: het internet ligt er inmiddels al een paar dagen uit. Script is druk bezig alle filmpjes te editen, maar het uploaden vergt veel tijd en dat is nu niet mogelijk. Maar niet getreurd, er is bier genoeg en wij begeven ons rond een uur of 10 naar de lobby van het hotel.

De Jetlag begint langzaam uit te werken, dus wij kunnen het uur tijdsverschil inmiddels goed aan. Alleen het onregelmatige eten is even wennen. Het is heel vervelend, maar op de dag in de greenroom wordt eigenlijk continue eten en drinken aangevoerd dus om alles in balans te houden is hier het doel om wel elke dag even een uurtje of twee de sportschool in te duiken. Vreemde naam trouwens voor de kroeg!

Tuncer besluit de overwinning te gaan vieren met de rest van de jongens en die vertrekken naar London. Dat is ook niet even een klein stukje of zo... een minuut of 40 rijden. Wij haken af en zakken ineen op een bank in de lobby. Eric van der Burg is aangeschoven en Hans van Ritburg komt er ook bij zitten. De burgers met chips staan danwel niet op de kaart, maar de kok krijgt direkt bijles en een half uurtje later wordt het binnengebracht. De pints Carlsberg staan voor onze neus en de verhalen komen los. Uiteraard gaat het even over onlinepoker en toch zijn er links en rechts wat twijfels over de randomheid (is dat Nederlands?) van de kaarten. De runnerrunners vliegen je om de oren... zie je live bijna nooit. Wij brengen nog even de hand van Steven van Zadelhoff in herinnering.... Ondertussen blijft Tsai Chen onze tafel van bier voorzien en de grote zoektocht naar een pokertafel en chips is begonnen. Er wordt een sit & gootje gespeeld met Eric, Script, Stevedude, Hans, Zadelhoff. Moon wil graag even delen en dat is een verademing, ze kan trouwens ook goed delen.

Hans baalt na een half uur dat er geen camera op staat, want de sit & go had garant gestaan voor uren goede televisie. Er wordt ook nog gewoon redelijk poker gespeeld en Steve wordt zelfs tweede... wacht even... hier spreek ik mijzelf tegen volgens mij.

Ondertussen komt de club met Peter Dekker, Frank Koomen, Cees Bal en Ron Haklander komen binnenlopen. Ze balen als een stekker want de vertraging van hun vlucht was ongeveer net zolang als de vlucht zelf.

Over vlucht gesproken.... Rob Hollink had nog een leuk verhaal... Hij heeft een City Hopper gevonden waar hij in stapt en hij vertrekt vanaf schiphol. Nog maar koud in de lucht begint de piloot te praten.... "This is your captain speaking: we have a small problem.... i have a barst in het raam van de cockpit. We have to land in Belgium, we simply cannot take the risk to put your safety at risk". Duidelijk verhaal toch, straks klapt 'ie eruit! Veiligheid boven alles! Na een scherpe bocht naar links te hebben gemaakt en al langzaam wordt de daling ingezet. Dan komt de captain weer met een mededeling:"This is your captain speaking, we have some financial troubles about landing in Belgium so we decided to fly to London". Lekker verhaal: uw veiligheid gaat voor, maar het mag vooral niet teveel geld gaan kosten.

Ondertussen komen de flessen Wiskey en Bacardi op tafel en op de andere tafel worden ook wat chips neergezet en een pak kaarten op tafel gegooid. "Trainingskamp!" roept Frank en wordt bijgestaan door Cees en Peter. Of dit nu over het drinken of het kaarten gaat is nog niet geheel duidelijk. Wij haken af en rond 1 uur zoek ik mijn bed op.

De volgende ochtend wordt ik ruim op tijd wakker *kuch* en haast mij naar de bus om te vertrekken naar de studio. De club van Frank, Cees, Ron en Peter hebben tot een uur of vijf doorgehaald dus staan allemaal fit voor de fotoshoot klaar. Make-up is geen overbodige luxe hiero.

Het is een echte vriendenclub en het beloofd een leuke heat te worden. Eens kijken of Gallyon van Vessem zich tussen al dit geweld staande kan houden. Ze heeft echter geen zenuwen en in hand nummer drie ligt er een leuke pot en zij heeft iets minder dan niets: goede reden om uit te betten lijkt mij zo. De drie anderen in de hand die stuk voor stuk iets hadden meegekregen van de hand werden toch gedwongen om de hand af te gooien. Hilariteit alom in de Greenroom. Helaas moest ze toch als eerste het veld ruimen.

Ze wil zeker meer poker gaan spelen en ze vraagt wat ik kan aanbevelen als pokerartikelen. Geen probleem, doe maar even je emailadres dan komt het goed. Voeg me gelijk even toe aan msn.... .

Ondertussen heeft De Dal ook de weg naar de studio gevonden en komt Maud ook binnenlopen, ze ziet er prachtig uit met dit mooie warme weer. Baas B is weer van de partij en Jay komt binnenlopen.

De nodige filmpjes staan online en er komen ook steeds meer foto's bij. Wij zijn benieuwd naar het verslag van de volgende heat: Rob Hollink gaat namelijk spelen en Peter Dalhuijsen gaat de commentaarpositie innemen. Frans en Peter...... das ook wat.

Heat nummer 2 is zojuist afgelopen en de interviews beginnen. Script grijpt de camera en wij lopen vast naar buiten....

PartyPoker Dutch Open London 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen