Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

De Week van PokerNews

De Week van PokerNews 0001

Er gebeurt van alles in een weekje Pokernews. In deze serie artikelen geven we je een samenvatting van de week op de grootste pokersite van Nederland. Welke forumtopics waren hot, wie heeft een leuke blog online gezet, wie werd er fanatiek gerailed en welk nieuws beheerste de week?

Het forum

Op dit moment is het rustig op ons forum. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode. Toch steken er een paar topics boven de rest uit.

International Poker Open in Dublin

Op 6 en 7 oktober wordt in de Royal Dublin Society Shellbourne Hall in Dublin, Ierland, de 'International Poker Open' gehouden. De buyin is €150 en er kunnen maar liefst 1000 mensen aanschuiven aan de pokertafels.

Op het forum wordt druk gediscussieerd over een Pokernews groepsreis. Momenteel bestaat deze groep uit de volgende Pokernews leden: Michiel, WesselV, Moeimaker, Double_V, Senterian, Lisa_32, Rubentv, Grooto, Malika, Milan-, Janwienk, Webjoker en Happy_freaked. Maar voeg daar aan toe de achtkoppige groep van Remco "TheWizard" van den Berg en je krijgt een retegezellige Nederlandse afvaardiging in Dublin.

Een aantal maanden geleden ondernamen een aantal PN-ers een verzoeningspoging richting onze 'conculega' Pokerinfo. In het verleden was de relatie tussen Pokernews en Pokerinfo nog wel eens kribbig te noemen, maar aangezien we met zijn allen in hetzelfde pokerschuitje moeten varen werd er zachtjes aan gewerkt aan een betere onderlinge relatie.

En dus was het 'PI vs PN' live toernooi een feit. Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij editie 3, welke zal worden gehouden op 1 september a.s. in Utrecht. Het toernooi wordt gespeeld op een mooie locatie met prima tafels.

De Week van PokerNews 101

Thierry "Bokpower" van den Berg is een toernooimonster. Met grote regelmaat pakt deze talentvolle Nederlander de ene na de andere finaletafel mee. Zijn bankroll krijgt de ene boost na de andere. Zo won hij maar liefst $106,382 tijdens de World series of Poker 2007 en kan hij daar na afgelopen zondag weer ongeveer $65,000 aan toevoegen door een prima 2e plek in de Sunday Warm Up. Zoals altijd waren er weer voldoende railers afkomstig van Pokernews.

Pokernews Blogs

We gaan iets leuks doen in 'de week van PN'. De meest fanatieke- en meest originele bloggers worden vanaf deze week beloond voor creativiteit op www.mypokernews.nl

De beloningstructuur is als volgt:

De eerste drie zaterdagen van de maand krijgt de 'blog van de week' $100 gestort op PokerStars. De laatste zaterdag wordt ditzelfde bedrag uitgekeerd aan de 'blog van de maand'.

Daarnaast worden er twee Blog Freerolls georganiseerd. De tweede zondag van de maand is er een $200 freeroll voor de meest actieve bloggers (minimaal één blog update per week) en op de laatste zondag van de maand spelen de bloggers een $400 freeroll. De freerolls worden gehouden op PokerStars.

Blog van de week

Ditmaal is de winnaar van de eretitel 'blog van de week' en dus $100 rijker: Webjoker

Zijn blog bestaat uit leuke anekdotes, filmpjes en pokerverhalen, zoals '50 euro rebuy door de ogen van een railer'. De schrijfstijl van Webjoker is prettig om te lezen en zijn posts zijn niet te kort, maar ook niet te lang. Een prima start dus voor de Joker en met recht onze eerste winnaar.

De Week van PokerNews 102

Wil jij ook $100 winnen? Zorg dan dat je volgende week een leuke blog online hebt staan.

My.Pokernews Tip:

Log in op http://blogs.pokernews.com en ga naar "Mijn Settings". Kies vervolgens het tabblad "Mijn Profiel". Bij "Taal" zie je twee kolommen staan. Als je er voor zorgt dat in het rechterkolom alleen "Dutch" staat, dan zie je, als je op "Blogs" klikt in het menu, alleen de Nederlandse blogs!

De Pokernews Cup

Deze week werd aflevering 36 van de Pokernewscup gespeeld: de einduitslag is bekend. De laatste aflevering was nog spannend omdat Daboytim nog DirkJHendrik in zou kunnen halen. Het ging Dabotim prima af gedurende het toernooi echter hij werd 5e aan de finaletafel....

Volgende week dinsdag zal het artikel van de Pokernews Cup in het teken staan van de weg naar de finale.

Pokernews Podcast

In de komende weken wordt er druk gewerkt aan de Pokernews Podcast. Een podcast is een soort radioshow, die je kunt downloaden en op je iPod of computer kunt luisteren. Het leuke van podcasts is dat je jezelf op de show kunt abonneren en altijd automatisch de nieuwe afleveringen naar je computer krijgt gestuurd.

De show gaat een verzameling worden van leuke items, zoals Nederlanders Online, interviews, Pokernews on Tour (EPT, WSOP, etc) en meer. Vanaf binnenkort dus in 'De Week van PN' de nieuwe aflevering van de Pokernews Podcast! De presentatie ligt in handen van Scriptdude en Redwatch.

Stay tuned.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen