Red Watches the Stars - deel 26

Red Watches the Stars - deel 26 0001

High Stakes Golf: hole 4

Vorige keer hebben wij de eerste 3 holes kunnen aanschouwen. Gavin Smith, Daniel Negreanu, Erick Lindgren en Sheiky Sheikan hebben een stapel sidebets gemaakt op een rondje golf.

Daniel ging errug goed de eerste paar holes, maar beloofde plechtig dat hij het nog wel ging verknallen In deze aflevering vertelt hij waarom je af en toe een hole moet verliezen. Sheiky blijkt niet zo'n beste verliezer te zijn en raakt geen pepernoot de eerste drie holes.

Gavin Smith presteerde het om een bal de boom in te slaan, die vervolgens niet zonder hulp naar beneden kwam: strafslag! Maar nog steeds in opperbeste stemming. Hij heeft een goede raad deze keer: "Grow a penis!"

WSOP 2007: de filmpjes die je niet mocht zien

De afgelopen weken en gedurende de WSOP heb ik bij Script, Lawrence en Maarten aangedrongen op een aantal filmpjes en interviews met de mensen die daar aanwezig zijn om de WSOP tot een groot succes te maken. Nu schijnt het zo te zijn dat de filmpjes die zij gemaakt hebben NSFW zijn. Ik begrijp inmiddels wel waarom! Gelukkig heb ik een vriendin gevraagd om wat interviews te doen rond het pokeren.... Wat blijkt: poker is gewoon een NSFW sport! Vraag een aantal leuke dames wat een paar pokertermen betekenen en ze denken stuk voor stuk aan sex! WTF???

WAAROM HOREN WIJ DIT NU PAS???

Verder kon je daar dames met een goede worp in het water gooien en ook paaldansen was in het RIO te zien....

Tijdens en na de WSOP was iedereen laaiend enthousiast over de filmpjes en de interviews.... Ik begin mijn bedenkingen te krijgen en denk dat wij heel wat gemist hebben. Iemand moet de klokkenluider zijn en kijk snel: want zodra ze de kans krijgen zal dit filmpje wel eraf gehaald zijn.

Annie Duke verkoopt haar huis

Annie Duke heeft een prachtig optrekje in Los Angeles' Hollywood Hills. Ze kocht het huis twee jaar geleden voor $2.850.000 en volgens het Kadaster daar heeft ze er nu $2.840.000 voor gevangen. Het zal we te afgelegen zijn geweest of zo, anders vertrek je toch niet binnen twee jaar lijkt mij zo en zeker niet met verlies: dan moet je echt graag weg willen. Het schijnt dat de commissie voor de makelaar ongeveer 6% is.... Ze zou toch niet broke zijn??? Het huis is gekocht door een "intellectual property attorney."

Red Watches the Stars - deel 26 101

Phil Laak in de problemen?

Op het internet kwam ik een bijzonder verhaal tegen over Phil Laak, ik weet niet direkt wat ik er van moet denken, maar op 10 augustus schijnen wij meer te weten te komen. Rond de WSOP wordt iemand aangesproken die wat interviews maakt met spelers. Nee..... niet iemand van Pokernews. Hem wordt gevraagd of hij een journalist is en als hij 'kinda' zegt krijgt hij de volgende vraag: "Phil Laak, that man is a scumbag, if you want to hear the story let me know and we'll go have coffee."

Red Watches the Stars - deel 26 102

In eerste instantie denkt hij te maken te hebben met een badbeat verhaal, of dat the Unabomber zich niet aan de etiquette heeft gehouden. Maar nee: hij krijgt een verhaal te horen dat Phil in Thailand in de problemen kwam en dat hij hem eruit had geholpen. Een tijd later gaan ze in zaken samen en hij brengt Phil in contact met anderen. Het wordt niets met de zaak en Phil is een sloot geld kwijt. Deze persoon beschuldigt Phil ervan dat Phil een hitman probeerde de huren om hem om te leggen. Dat is niet zomaar een beschuldiging.

Afijn, om aan te tonen dat hij Phil wel degelijk kent, besluiten zij de volgende dag naar het Rio te gaan voor een paar foto's. Ze zijn niet superscherp maar het gaat om de man aan de linkerzijde van Phil. Jennifer Tilly is er ook bij. Hij gaat bij Phil staan en zegt: "Phil I think we need to Talk".

Phil pakt Tilly bij haar arm en loopt snel weg bij deze persoon via een personeelsuitgang.

Op 10 augustus komt er een website in de lucht die meer prijs gaat geven over dit verhaal. Wat ik nu heb gelezen schijnt het te gaan om een ongeluk op Thailand. Hij zou met een Vespa twee kinderen hebben aangereden, ook wordt de link gelegd met het smokkelen van heroïne.

Als ik in London nog wat tijd over heb duik ik er verder in, heb inmiddels wat meer info weten te vinden. To be continued!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen