Red Watches the Stars - deel 27

Red Watches the Stars - deel 27 0001

PHIL HELLMUTH HEEFT SLAAPPROBLEMEN

Phil Hellmuth is in Redwoot City geweest om de uitslag te horen te krijgen van zijn 'sleeping machine' die hij gebruikt voor zijn slaapstoornis. De resultaten zijn bemoedigend: hij wordt nu nog maar tien keer per uur wakker in plaats van veertig keer voordat hij de sleeping machine gebruikte. WTF????!!!???. "I highly recommend that everyone has a sleep test, especially if your partner tells you that you snore a lot, or wake up having trouble breathing during the night."

Hmmm…. Misschien toch een idee om Mrs. Red eens zo'n test te laten doen, tis alsof ik in een houtzagerij mijn matras heb neergegooid.... *zucht*.

HIGH STAKES GOLF: HOLE 4

Vorige week zijn we al bij de Vierde Hole Aangeland en de sfeer wordt af en toe een tikkeltje grimmiger. Sheiky Sheikan raakt geen pepernoot en daar waar poker een prima sport is om te tilten, doet Golf daar in het geheel niet voor onder.

Golfers onder jullie zullen dat beamen, iedereen werpt wel eens een club van zich af. Als je dan een speler als Gavin Smith in dezelfde flight hebt lopen die maar aan 1 ding denkt: het winnen van de sidebet! Hij haalt het bloed onder de nagels van Shawn vandaan! Erick Lindgren komt net iets te kort voor een mooie put en Daniel is aan het zingen: Mr.Sandman.... tja....

RYAN DAUT IN GEVECHT OM VROUW!

Red Watches the Stars - deel 27 101

Op liquidpoker.net (een forum waar geloof ik RaSZi ook veel komt) is de strijd los gebarsten rond Helga. Het begint met een thread van SakiSaki met een foto, waarbij hij erachter probeert te komen wie het prachtige meisje rechts op de foto is.

"I now have to admit it. I'm deeply in love with random german beer drinking girl. I want nothing more than to marry her, raise a family and share plates of sauerkraut with here for the rest of my life. We would start a small local beer brewery where my love will work while I play poker and raise our horde of 12 little german kids. Sometimes we invite our friendly neighbour Klaus the bratwurst maker and his whife Bertha for a delightful dinner."

Wat SakiSaki niet in de gaten heeft, is dat het meisje de vriendin van Ryan Daut is. Om dit kracht bij te zetten plaatst hij een paar foto's van hem met Helga en geeft even heel duidelijk aan dat hij uit de buurt moet blijven: " I'm going to Konstanz next weekend to visit her. If i hear any creepy phone calls coming from you im gonna be pissssssssssed."

Red Watches the Stars - deel 27 102

SakiSaki kan haar niet loslaten en toont ondubbelzinnig aan dat er geknoeid is met de foto. Je kan het bijna niet zien, maar bij '1' loopt de nek niet helemaal goed in het lichaam over en dit kan een aanwijziging zijn dat er geknoeid is met deze foto. SakiSaki neemt het hoog op en blijft vechten voor haar, Ryan Daut geeft hem op voorhand al geen kans: "The war for helga is not over. He has no shot as we have already made the sexy time. HIGH FIVE"

DANIEL NEGREANU EN PHIL HELLMUTH OEFENEN MET GOLF

Daniel Negreau en Phil Hellmuth zijn druk in training voor de nieuwe show van ESPN. Er wordt een golf toernooi georganiseerd tussen 9 spelers. De spelers leggen per persoon $1.000.000 in en spelen in een team van drie personen die 9 holes gaan lopen.

Daniel over het toernooi: "It'll actually be my first ever "tournament style" event and I'm looking forward to it. I'm not sure if we are getting a fair shake or not, with me being a pretty pathetic golfer and all, but I'm hoping that I don't embarrass myself too badly and take E-DOG and Josh down with me."

Phil Hellmuth speelt met Billy Walters en Russ Hamilton. Hiermee heeft Phil toch wel een edge op de rest. Billy is namelijk de eigenaar van de golf course waar het gehouden wordt: Rio Secco. Het gaat al aanzienlijk beter en terwijl hij een 3 par golfcourse loopt blijkt dat zijn swing met een ijzer 7 aanzienlijk beter gaat: "I now hit a 7 iron from 165 yards, for the first time in my life, and it feels so GOOD! I used to hit a 7 iron from 145 yards…"

Andere pro's die meedoen zijn onder ander Doyle Brunson, Phil Ivey, Huck Seed en Dewy Tomko.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen