Red Watches the Stars - deel 28

Red Watches the Stars - deel 28 0001

DANIEL NEGREANU CANCELLED EPT

Daniel gaat in zijn blog even uit zijn plaat. Hij heeft zojuist op HBO Real Sports dogfighting gezien en hij wordt 'mad as hell', zo lees je tussen de regels door. Hij wenst ene Michael Vick een paar verschrikkelijke dingen toe. Misschien, zo zegt hij, reageert hij iets feller omdat hij zelf een hond heeft, maar heeft nog een boodschap voor de mensen die er aan meedoen en ook zijn blog lezen: "The people involved in the dog fighting industry are among the scum of the earth. If you are one of those people reading this, that means you."

In Barcelona zullen wij Daniel zien met een ritme dat compleet overstuur moet zijn. Aflgelopen weekend vloog hij naar Los Angeles voor opnames van een nieuw 'educational' produkt. Ben benieuwd en ik zal het ham vragen in Barca. Vanuit LA vliegt hij direkt door naar Manilla om daar de Asian Pacific Poker Tour van PokerStars te openen. Daarna gaat hij direkt door naar Barcelona om de EPT te spelen en de World Cup of Poker (ook van Pokerstars) waar hij gaat spelen voor Canada uiteraard. Als je dan niet van het padje af bent weet ik het niet meer.

In London zou hij de WSOP Europe gaan spelen en de EPT in London, maar waarschijnlijk gaat hij niet. "Why? Well, because I want to golf!" Oh ja! Het is niet de enige reden om te cancellen, het wordt hem namelijk ook een beetje te veel. Hij gaat zich meer richten op eerder genoemd project en op online spelen. Hij kan zich online niet genoeg focussen en is nog steeds geen winnende speler.

Red Watches the Stars - deel 28 101

Elke maandag wordt het om 9 pm lokale tijd uitgezonden (vogelen jullie ff uit hoelaat dat in Nederland is en kijk ff of er een livestream van te vinden is). Twee keer per week wordt het nog herhaald op ESPN: donderdag op hetzelfde tijdstip en woensdag 2 am.

De commentatoren zijn wederom Gabe Kaplan en AJ Benza.

HIGHT STAKES GOLF HOLE 6

Wij zijn alweer aangeland op hole nummer 6 en het begint prima voor Gavin Smith. Hij raakt de cameraman, waardoor de bal in de light rough blijft. Erick Lindgren maakt zijn eerste par en komt weer iets terug ten opzichte van Daniel, maar hij is nog steeds $20.000 down. Het is de eerste hole waar iedereen het redelijk doet. Alleen Gavin moet nog wat aan zijn putten gaan doen.

Red Watches the Stars - deel 28 102

Welke forumleden hebben zin om medio September een Low Stakes Golf op te nemen in Nederland? GVB is uiteraard een vereiste.

BRIAN TOWNSEND EN ZIJN NIEUWE LAPTOP

Brian Townsend volgt het advies van zijn commenters niet op als hij besluit een laptop te gaan kopen. Hij heeft een sony in gedachten. Hij wordt al gewaarschuwd en ook Script had wel wat kunnen vertellen over deze laptop. Afijn een dag later op zijn blog: "You guys were 100% correct this is the worst computer ever."

De laptop wordt te heet aan de onderkant, zodat je hem niet eens op je schoot kan zetten. Binnen 6 uur waren de drivers al corrupt en kon hij gaan formateren. Je ziet de stoom uit zijn oren komen. Als een paar uur later de volgende edit op zijn blog verschijnt: "Edit: Fuck this thing, I'm buying an macbook pro right now."

Tis bijna geen nieuws meer maar Brian zit weer eens in een downswing *zucht*. Hij probeert uit te vogelen waar het elke keer vandaan komt en komt tot eigenlijk een schokkende conclusie: "I attribute this mainly to getting overconfident and lazy about my play. I get bored with poker when I have success."

Hij had vorig jaar nog een uitdaging om te bewijzen dat hij de beste PLO speler is online, maar ook die uitdaging is vervlogen. Hij is bang dat de motivatie die hij ooit had nooit meer terug zal komen. "I feel like there arnt any more goals for me in poker."

Dit is het geluid van een ambtenaar die al 30 jaar met een broodtrommeltje onder de snelbinder naar dezelfde werkplek fietst..... Toch niet van een pokerspeler?

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen