Red Watches the Stars - deel 31

Red Watches the Stars - deel 31 0001

$2 MILJOEN HEADS_UP: TONYG vs BRIAN TOWNSEND

TonyG was Brian Townsend een beetje aan het uitdagen voor een headsup match en Brian reageerde met: "I'll play you any time you want, as high as you want." Waarop Tony zegt: "We're playing here now, just the two of us."

Ivey stelde voor dat zij een grote headsup match zouden spelen en het zouden 'simulcasten' op de websites van de betrokkenen: Pokernews.com en Cardrunners.com. Tony reageerde in eerste instantie geïnteresseerd en Brian probeerde de stakes direkt iets te verhogen:

"$1,000-$2,000 with a $2 million cap. Once someone loses $2 million, they can quit if they want. No-Limit, though we can play PLO if you want."

Nu begint Tony te twijfelen en Brian merkt het op:"That shut him up," zegt Brian. Waarop Tony uiteraard direkt begint met het plannen van een dag en de stakes.... Niets doet deze man stoppen met praten. Brian stookt het vuurtje nog verder op: "Any number you want Tony. If it's more than I can afford, I'll get backers." Waar hij nog aan toevoegd: "I won't have any trouble getting backers against you."

Tony geeft aan dat hij Townsend een voorstel gaat doen en roept nog even:"Don't forget what you said." Uiteraard mogen de sidebets niet ontbreken en Tony wil direkt een markt op zeggen om op de uitkomst te gaan wedden. "I'll be a 10-to-1 dog online."

TonyG: "Brian, you'll give me some kind of price, right?"

Brian: "Now you want a price?"

TonyG: "We'll put a market up. We need a market."

Tony ging direkt na of FullTilt de game op zou kunnen zeggen en dat moet geen probleem zijn. "So we basically have a contract."

We'll see ....

LOW STAKES – CLUB COMMITTED

Andy Bloch en Chris 'Jesus' Ferguson zijn gezien op de golf course. Gezien de hype in pokerland om te golfen zijn ze samen lessen gaan nemen. Een aantal weken geleden tijdens de eerste ronde was de weddenschap een feit. Er zou per slag verschil betaald gaan worden. Ferguson won met 27(!) slagen verschil en schreef hiermee $2,70 bij op zijn dollar account. Andy had Ferguson nog over moeten halen om zoveel in te zetten, achteraf een grote fout.

Ook Lindgren heeft een weddenschap verloren van Phil Ivey met golf: "I bet Phil $10,000 – first one to throw a club had to pay $10,000. That lasted four holes. I'd been out all night and as I started to throw the club, I thought … but it was too late. I was club-committed."

UIT DE FULL TILT POKER CHAT:

Ferguson: "An employee of full tilt has been arrested today,he has been caught stealing $1200k from fulltilt players accs. Here is the live video arrest, it says i have to download some .exe file to watch. is this just obviously a virus?"

Wat denk je zelf Chris…..

POKERGAN(G)STERS?

Hoe ik dit verhaal moet duiden weet ik eigenlijk niet. De website www.pokergansters.com is op dit moment van een aantal spelers alle tafels aan het opnemen voor een televisieprogramma... yeah right!

Spelers worden beschuldigd van het gebruik van een progje genaamd 'winholdem' en ook van collusion. Zij vragen om de (adres)gegevens van de betreffende spelers om een tv-ploeg langs te sturen... Tuurlijk.......

Red Watches the Stars - deel 31 101

Maar wie staat ook op de lijst?? [I]The Cleaner[/I] !! Jorryt van Hoof!

Wij zullen proberen Jorryt te bereiken voor een reactie op dit artikel. Stay Tuned!

HIGH STAKES GOLF: HOLE 9

The front nine zitten er bijna op en Erick Lindgren laat zien (net als in een stukje hierboven trouwens) dat hij aardig kan clubwerpen. Hij neemt de kortste weg naar de hole, maar moet een stukje water over... Dat is knap lastig als je golfballen van wichelroedehout zijn gemaakt...

Daniel gaat niet best op de laatste hole, maar ziet altijd weer een lichtpuntje: "Its good voor negotiation on the back nine.... I'm falling apart blablablabla"

Iedere speler geeft nog even aan hoe ze er voor staan.

Red Watches the Stars - deel 31 102

Dat was het voor deze week, de winnaar van de pokernewscupticket vorige week met het antwoord op de vraag wie de nieuwe lover is van Pamela Anderson is gewonnen door Tinmen. Stuur ff een PM met je Pokerstars accountname en het komt voor elkaar.

Voor de creatievelingen: de mooiste fotoshop van Esfandiari en Andersom krijgt ook een ticket en wordt in de volgende Red Watches the Stars geplaatst.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen