Red Watches the Stars - deel 29

Red Watches the Stars - deel 29 0001

KENTUCKY FRIED CHICKEN WERFT POKER SPELERS

Kentucky Fried Chicken heeft een aantal pokerpro's weten te strikken voor hun commercials. Paul Wasicka, Gavin Smith & David Williams hebben getekend voor KFC. De commercials worden uitgezonden tijdens de WSOP uitzendingen op ESPN network.

Zij gaan in de break vertellen op welke wijze zij tegenstanders kunnen lezen. Uiteraard doen ze dat terwijl ze fried chicken naar binnen werken.

Het is niet de eerste keer dat poker pro's meedoen aan commercials. Phil Hellmuth, Scotty Nguyen en Daniel Negreanu deden allen mee in een commercial van Pepsi Cola in 2006.

PHIL LAAK KOOPT BESCHULDIGINGEN AF

Een paar weken geleden schreven wij over de beschuldigingen aan het adres van Phil Laak. Het waren niet de minste: aanrijden van kinderen, cocaïne gebruik en handel en het inschakelen van een hitman om Grant om te leggen.

Het is nu volledig stil geworden omtrent deze zaak. Op vragen aan Grant komt geen reactie behalve:

"Phil Laak has compensated me, that's all that needs to be said."

Zou het dan toch een hoax zijn als promotiestunt voor het programma I bet Ya met Esfandiari?

HIGH STAKES GOLF

In deze aflevering speelt Daniel Negreanu prima en is net bepaald bang om in de bunker terecht te komen: "I'm not worried for the sand... I aim for the sand!" Ook Gavin Smith maakt een prima put van een meter of 2,5, waardoor hij zijn slechte start aardig recht trekt. Erick Lindgren is niet tevreden hoe het nu loopt: "I'm not taking the best of it on the par threes, par fours and par fives…"

Red Watches the Stars - deel 29 101

HIGH STAKES POKER IV

Inmiddels staan de eerste twee afleveringen weer her en der op het internet en het is weer prachtige televisie. De straddle was natuurlijk al bekend, maar de seven-deuce komt er nu ook nog bij. Iemand die een hand wint met 7-2 krijgt van een ieder aan tafel $500. De geruchten gaan dat dit idee bij HSP IV vanuit Nederland afkomstig is. Eric van den Burg stelde het vorig jaar Phil Laak voor om seven deuce te spelen. Als dat zo is, kunnen wij nog wat verwachten. Eric mag ook graag het spelletje spelen waarbij eerst de preflop actie afgewacht wordt, als dat over is moet iedereen een kaart naar rechts doorgeven.

Mike Matusow raist naar 1800 met {k-Spades}{k-Clubs}. Phil Hellmuth heeft {7-Diamonds}{2-Spades} en raist naar 7000. Op dat moment zegt Esfandiari: "I love it! You dont know if they have deuce seven or aces! Its so good for the game!" Mike callt. De flop is: {q-Diamonds}{6-Hearts}{j-Spades}, ze checken allebei. De turn is {8-Diamonds} en Phill Hellmuth bet 17000. Mike callt wederom..... de river is {6-Clubs} en Hellmuth vraagt: 'What have you got there Mikey' en hij antwoord"about 65.000." Phill bet 40.000 met niets. Mike: "this sucks..."[/I] Hij gooit de koningen in de muck en Phil gooit 72 open: "Its a new game today boys, its a new game!" Hillariteit alom aan tafel.

Het loopt niet altijd goed af. Als je met 72o tegen quads koningen probeert in te betten, dan gaat het niet helemaal goed. Afijn: ga het zien! Het is prachtige televisie.

ADD IT UP!

Daniel Negreanu probeert les te geven in het lezen van spelers en ze op een range van handen te zetten.... Op zich gaat het prima, er zit echter een totale idioot aan tafel en dat gaat zelfs Daniel te ver.... hij gaat op tilt en stapt van tafel af.....

Red Watches the Stars - deel 29 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen