Red Watches the Stars - deel 30

Red Watches the Stars - deel 30 0001

DANIEL NEGREANU PISSIG OP BRITISH AIRWAYS

Daniel Negreanu gaat persoonlijk British Airways ten gronde richten. Hij heeft inmiddels twee keer gevlogen met deze maatschappij en is inmiddels 3(!) keer zijn bagage kwijt geraakt. Hij gaat helemaal uit zijn stekker als een gast op de luchthaven hem ook nog op zijn zenuwen gaat werken: "You'll be fine, nothing wrong with the shirt you've got on."

Tegen Tiffany Michell gaat hij nog los tijdens de WSOP.

Ook begint hij zijn draai te vinden in online poker, maar of de nieuwe generatie zo goed is als iedereen wil doen geloven, daar is hij niet van overtuigd:

"What I mean is that there is often so much hype surrounding the online players and how much better they are than guys like Ted Forrest or even Phil Ivey, but I'm not so sure. I can't speak intelligently about guys I've yet to play with, but overall I think that I was fooled into believing the hype a little too much."

Hij maakt de vergelijking tussen online en live poker, je haalt je informative op andere momenten. Ondanks dat er goede spelers zijn, is live nog een tikkeltje pittiger volgens Daniel: "I could be wrong, of course, but so far the players I've played are much weaker than many games I've been in live. I find it more challenging playing with the likes of Benyamine, Ivey, Antonius, Doyle, Chip, etc."

Net als RaSZi afgelopen week, klaagt ook Daniel over het feit dat shorty's de game verknallen en dat er bijna geen actie is met een shorty aan tafel. Pokerstars heeft de oplossing: aan de DEEP tafels gaat de minimum buy in naar 50BB in plaats van 20BB.

BRIAN TOWNSEND F5-t POKERNEWS

Hij heeft een sidebetje 5-1 met Max Pescatori dat Dario Alioto niet de £5.000 PLO event kon winnen. Op het momen van het maken van de bet had Dario 11% van de chips....

"I keep updating at poker news every few seconds to see the latest hands."

De inzet was trouwens $10.000, 5-1….. das $50k voor Pescatori!

PAMELA ANDERSON TROUWT MET....

.....een beroemde pokerspeler. De Baywatchster bekend om haar tatouage op haar linker enkel heeft in de talkshow 'Ellen' een bekentenis gedaan. Ze wilde niet zeggen met wie ze ging trouwen maar ze zei wel:

"He's this guy, this poker player." Ellen zou hem waarschijnlijk ook wel kennen.

Ze had in pokerspelletje tegen een pro maar liefst $250.000 verloren en om haar schuld te betalen is ze met deze speler in bed gedoken. Sindsdien is ze verliefd en zo'n beetje verloofd.

Pamela Anderson: "I paid off a poker debt with sexual favors, and I fell in love," vertelde ze Ellen, "It's so romantic."

Een ticket voor de Pokernewscup voor degene die de naam onthult van haar lover.

HIGH STAKES GOLD: HOLE 8

Het is niet te hopen dat High Stakes Golf gaat uitdraaien op een Ivey-Vaswani soap . Daniel speelt een super ronde en ook op hole 8 heeft hij een prachtig tee shot. Ook Sheikan heeft voor de verandering een mooie afslag, ware het niet dat hij op de verkeerde green staat te mikken zo lijkt het. Het iedereen begint maar FOR te roepen. Dit staat voor Falling Object reaching Ground om mensen te waarschuwen dat ze zo een bal op hun kneiter kunnen krijgen. Na 8 holes staat Daniel ver voor, hoe ver? Kijk zelf:

Red Watches the Stars - deel 30 101

PHIL HELLMUTH HEEFT KLAPPEN GEHAD!?!?

Onderstaand Youtube filmpje is opgenomen net nadat de Pokerbrat een tik op zijn neus heeft gehad. De laatste 6 seconden werken niet meer.

Is dit weer een publiciteitsstunt net als de auto die hij in puin rijdt? Of heeft hij echt een tik gehad. In dat geval nemen ze de slogan 'Beat Phil Hellmuth' wel heel erg letterlijk.

Degene die uitsluitsel hierover geeft, of de laatste 6 seconden ook kan leveren krijgt een ticket voor de nieuwe Pokernewscup.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen