WPT Borgata Poker Open

WPT Borgata Poker Open 0001

Als wij op dag 2 beginnen van de WorldPokerTour Borgata zijn er nog 360 spelers aan de tafels. De blinds zijn 300-600/75 en er komt een hoop actie aan.

Gavin Smith kan het niet laten en moet natuurlijk weer een weddenschap aangaan. Dit keer is een dame van de bediening de tegenpartij. Ze komt bij de tafel van Gavin om een Bloody Mary af te leveren, maar de speler is zojuist uit het toernooi gebust. Gavin wedt om ieder bedrag dat zij voorstelt dat als ze naar de andere tafels loopt zij die Bloody Mary verkoopt aan een andere speler. Ze neemt de weddenschap na aandringen van Gavin aan voor $1 en is haar drankje in een halve minuut kwijt. Drie minuten later is Gavin Smith uitgeschakeld, maar hij heeft toch nog $1 prijzengeld.

Een luid gegrom vanaf de tafel van Mike Matusow, uiteraard van The Mouth zelf. Als er wat geroepen wordt over een straightflush staan er gelijk een stapel spelers van de andere tafels en een dozijn railbirds bij de tafel.

Twee spelers zijn allin na de {9-Diamonds}{5-Diamonds}{2-Clubs}, de cutoff heeft {q-Diamonds}{10-Diamonds} voor een queen high flushdraw en hij heeft de button dominated, hij heeft {7-Diamonds}{6-Diamonds} voor een gutshot straightflush draw. De turn is de {8-Diamonds} en de button krijgt de straightflush waar Matusow zo over opgewonden was. Nu had echter ook de cutoff een straightflushdraw en 1-outers vallen niet alleen bij Pokerstars. De river is echter een {5-Spades} en de speler op de button dubbelt naar ongeveer 100.000 in chips.

WPT Borgata Poker Open 101

Met op het board {j-Diamonds}{5-Diamonds}{5-Spades}{8-Hearts} na de turn en iets meer dan 10.000 in de pot, bet Haralabos Voulgaris 11.000 vanuit late position en de cutoff callt. De river is de {q-Hearts} en Voulgaris bet 20.000 en de cutoff callt wederom. Voulgaris tabled {7-Hearts}{5-Clubs} voor een set vijfen en zijn tegenstander gooit gefrustreerd zijn kaarten in de muck. Voulgaris heeft nu ongeveer 110.000. Noah Schwartz verteld nog even dat hij 8-5 had gefold... een fullhouse dus.

Ondertussen nemen wij afscheid van Barry Greenstein, Jon Friedberg, Justin Bonomo en Peter 'Nordberg' Feldman

TeamPokerstars speler Victor Ramdin komt in een leuke hand terecht. Op het board ligt {k-Hearts}{8-Diamonds}{5-Hearts}{2-Hearts} als seat 7 4.000 bet vanaf de small blind. Ramdin raist naar 10.000 en en de button fold. De small blind callt en de {10-Diamonds} komt op de river. Een check van de small blind wordt door Ramdin gezien als zwakte en hij werpt 15.000 in het midden. Goeie read en nice bet sir! De small blind fold en Ramdin pakt een mooie pot zonder showdown.

WPT Borgata Poker Open 102

Mike Matusow checkt op een {9-Spades}{5-Hearts}{3-Spades} flop en zijn tegenstander bet uit. Mike raist naar 12.000 en hij krijgt een call. De turn is de {j-Diamonds} en Mike bet nu 10.000 en weer krijgt hij een call. Op de river komt de {8-Clubs} en Mike vuurt a third bullet van 10.000. Zijn tegenstander denkt even na en callt. Matusow heeft {a-Spades}{9-Clubs} maar verliest de pot van {a-Diamonds}{a-Hearts}.

Een mooie flop valt aan de tafel van Freddy Deeb: {a-Hearts}{q-Clubs}{j-Clubs}. De button bet 15.000 en Freddy Deep raist naar 42.800, dit is meer dan genoeg om zijn tegenstander all in te zetten. De button callt en laat {a-Clubs}{9-Clubs} zien. Freddy Deep laat {a-Diamonds}{k-Spades} zien en het wachten is op de laatste kaarten. De turn is de {3-Spades} en de river de {k-Clubs} en de button maakt een flush op de river en dubbelt.

WPT Borgata Poker Open 103

Alan Goehring maakt een sprong op het leader board door een three way pot te scoopen. De flop is {j-Clubs}{9-Diamonds}{5-Hearts} en de small blind checkt. Alan Goehring checkt ook vanuit middle position en Jordan Morgan bet 25.000 vanuit late position. De small blind gaat all in met 20.000 en Goehring callt. De turn is de {k-Hearts}. Goehring gaat all in en Morgan moet afgooien. De small blind heeft {a-Hearts}{j-Spades} voor een paartje boeren, maar Goehring laat {q-Hearts}{10-Hearts} zien voor de king-highstraight met een flushdraw. Zijn tegenstander is drawing dead. Op de river valt voor de vorm nog een {2-Spades} en Goehring staat nu op 200.000!

Mike Matusow bet op een flop van {a-Clubs}{10-Clubs}{2-Hearts} 4.500 uit en zijn tegenstander callt. De turn is de {a-Diamonds} en Matusow checkt. Zijn tegenstander bet 5.000 en Matusow raist direkt naar 15.000. Een all in volgt en een insta call van Mike met {10-Hearts}{10-Diamonds} voor een fullhouse. Hij zit tegenover A-Q maar op de river valt de volstrekt ongevaarlijke {9-Spades}. Mike Matusow staat nu op 225.000.

1. Roland Israelashvili 382.900

2. Alan Goehring 376.800

3. Christopher Bonita 343.000

4. Chris Lardaro 317.900

5. John Kranyak 265.000

6. Mike Matusow 262.400

Average is nu 131.250 en er zijn nog 128 spelers in het spel. Blinds starten morgen op 1.200-2.400/300 en wij spelen door totdat de finaletafel bekend is.

WPT Borgata Poker Open 104

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen