Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

WPT Borgata Poker Open

WPT Borgata Poker Open 0001

Op een flop van {10-Hearts}{7-Diamonds}{6-Spades} gaat Stephan Ladowsky all in voor 38.000 in de big blind en Jessica Desantis raist all in over de top voor nog eens 200.000 extra van under the gun. Chris Lardaro maakt de call vanuit middle position en hij heeft de andere spelers covered. Desantis heeft pocket boeren, Ladowsky pocket achten en Lardaro heeft {10-Clubs}{7-Clubs}. De turn is de {4-Diamonds} en de river is de {9-Hearts} en Ladowsky verdrievoudigd haar stack met een ten-high straight. Lardaro wint de side pot met two pair en Desantis gaat naar de rail. Lardaro heeft nu 432.000.

Mike Matusow raist naar 13.400 en Eugene Todd callt vanuit de big blind. De flop is {a-Hearts}{8-Spades}{2-Hearts} en beide spelers checken. De turn is de {7-Spades} en Matusow bet 14.000. Todd callt en de river is de {a-Diamonds}. Nu bet Matusow 25.000 en wederom krijgt hij van Eugene Todd callt. De {a-Spades}{j-Clubs} is genoeg om de pot op te pakken.

Ondertussen wordt Alan Goehrings tafel opgebroken en hij krijgt een lucky draw. In de eerste twee handen krijgt hij achtereenvolgens pocket azen en pocket koningen en in beide handen stuurt hij een speler naar de rail. How's that for table captain? Goehring is nu duidelijk chipleader met 938.000!

WPT Borgata Poker Open 101

Steve Brecher raist vanaf de button naar 18.000 en de big blind gaat all in voor ongeveer 118.000 en Brechter denkt een paar minuten na voordat hij callt met {a-Hearts}{10-Hearts}. De big blind laat {k-Clubs}{q-Clubs} en hij heeft hulp nodig om in leven te blijven. Het board is {6-Clubs}{6-Hearts}{2-Spades}{9-Clubs}{j-Spades} en Brechers aas hoog blijft staan. Wederom mag een speler naar de rail.

In de laatste hand voor de break komt er op de flop {q-Clubs}{5-Clubs}{4-Spades}. Brechter bet 25.000 en Eddie Corrado raist naar 100.000, Brecher gaat all in en hij krijgt een call van Corrado met {k-Clubs}{q-Hearts} voor een paar vrouwen. Brecher heeft echter ook een paar vrouwen, maar dan een iets betere kicker: {a-Diamonds}{q-Diamonds}. De laatste twee kaarten zijn {4-Hearts}{5-Diamonds} en Brechter pakt de pot op en zwaait weer een speler uit die naar de rail loopt. Brecher heeft nu 589.000.

WPT Borgata Poker Open 102

In middle position bemoeit Mike Matusow zich met de hand en hij raist naar 17.000, Steve Jacobs callt en seat 3 callt van onder het kanon. De flop is {k-Diamonds}{9-Hearts}{4-Clubs} en alle drie de spelers checken, ook de turn ({a-Clubs}) en de river ({q-Clubs}) worden gecheckt en 'The Mouth' laat {a-Diamonds}{3-Spades} zien. De andere spelers mucken en Matusow staat nu boven de 250.000.

Gedurende de hand-for-hand in verband met de money bubble: Alan Goehring raist under the gun en Victor Ramdin callt vanuit de small blind. De flop is {k-Diamonds}{4-Diamonds}{2-Spades} en Ramdin check-callt een bet van 35.000 van Goehring. De turn is de {5-Clubs}, Ramdin checkt weer en Goehring bet nu 100.000. Terwijl Ramdin zijn afwegingen aan het maken is zegt Goehring:"I don't want to see the river card." Dit aanhorende bedenkt Ramdin zich geen moment en maakt de call.

De river pairt de board met de {5-Spades} en Ramdin checkt wederom. Goehring checkt behind en Ramdin zegt: "Ace high." Goehring tikt op tafel en geeft aan dat de hand goed genoeg is voor de pot. Ramdin tabled {a-Diamonds}{8-Diamonds} en Goehring kijkt naar zijn kaarten en zegt:"I really didn't want a diamond on the River." Hij had dus duidelijk een lagere flushdraw.... Na de hand staat Ramdin op 746.000 en Goehring heeft nog steeds een prima chiplead met 1.002.000 aan chips.

Een droom flop vinden wij even later op tafel als Carl Olson naar 36.000 raist under the gun en Mark Seif reraist naar 136.000 vanaf de button. De small blind denkt een paar minuten na voordat hij fold en Olson gaat all in met 172.000 totaal. Seif callt en laat {a-Hearts}{k-Diamonds} zien tegenover de {10-Hearts}{10-Clubs} van Olson. De eerste twee kaarten op de flop zijn {10-Spades}{10-Diamonds}. Olson flopt quads en Seif mist drie azen of drie koningen op de rest van het board om nog te kunnen winnen. Olson staat nu op 365.000.

WPT Borgata Poker Open 103

Goehring krijgt een tik te verwerken als Heung Yoon raist naar 60.000 preflop en wordt door Goehring gereraist naar 160.000, Yoon gelooft het wel en schuift voor nog eens 250.000 extra alle muntjes naar het midden. Goehring callt en Yoon laat pocket boeren zien. Yoon is bijzonder teleurgesteld als hij de pocket azen van Goehring ziet. De flop is {10-Hearts}{9-Spades}{3-Diamonds}, de turn is de {q-Diamonds} en de river maakt de runnerrunner straat compleet met de {8-Spades}. Ramdin vraagt een linkje naar de beats en brags op Pokernews en valt terug naar 300.000. Yoon heeft nu 780.000.

Een handje of twee later ramt Goehring (al dan niet op tilt) zijn laatste chips in het midden met {a-Hearts}{5-Spades} en wordt gecalled door {a-Diamonds}{j-Spades}. Er valt een een {j-Diamonds} op het board en Goehring gaat naar de rail. Gelukkig voor hem gebeurde dit net na de bubble burst. Gek genoeg is Steve Brecher bubble boy die eerder zo goed ging. Hij verliest met {a-Spades}{j-Clubs} van {a-Clubs}{k-Hearts} en ligt eruit.

Victor Ramdin en een paar andere spelers hebben het er over wat er zou moeten gebeuren voordat zij stoppen met pokeren. Dan zegt Loi Phan: "What if your wife said you couldn't play poker anymore," "I'd say honey, you're drawing dead," is het antwoord van Victor.

De dag komt ten einde en de average stack is nu 622.222 en er zijn nog 27 spelers in het spel.

De top van het klassement ziet er als volgt uit:

1. Tom Nguyen - 1,700,000

2. Roy Winston - 1,590,000

3. Mark Weitzman - 1,017,000

4. Brian Strahl - 985,000

5. Darrell Hopkins - 981,000

Andere bekende spelers staan er als volgt voor:

7. Victor Ramdin - 885,000

9. Haralabos Voulgaris - 691,000

10. Eugene Todd - 688,000

22. Mike Matusow - 302,000

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen