WSOP Europe dag 3

WSOP Europe dag 3 0001

Als wij de actie op de de flop oppakken is het board {10-Spades}{9-Hearts}{7-Clubs} en er zit 40k in de pot. Gus Hansen maakt een bet waarmee hij Negreanu all-in zet, ongeveer 26k. Negreanu gaat in de tank. "I'm behind now, but I won't be by the river. I can't possibly fold here," zegt hij. Negreanu callt en was verrast te zien dat hij voorliep. Ze hadden beide een open-ended straight draw, maar Negreanu liep voor met vrouw-hoog. Negreanu heeft {q-Clubs}{8-Clubs} en Hansen {8-Spades}{3-Spades}.

Patrik Antonius zei "I feel a spade coming."

"Don't say that!" schreeuwt Negreanu.

"Sorry," zegt Antonius. "I just feel it coming."

"I hope so," zegt Hansen.

De turn {4-Spades} en Hansen heeft meer outs door de flush draw.

"I'll be happy to chop it at this point," zegt Negreanu.

De dealer legt de {j-Clubs} neer op de river en Negreanu wint de pot met een vrouw-hoog straight.

Negreanu heeft nu meer dan 90k.

Hij zat pas een paar minuten aan tafel... Phil Hellmuth schuift al zijn chips erin nadat Mats Gavatin zijn een raise naar 5,1k had gedaan. Helaas voor de "Bullet Dodger" ging Matthew McCullough achter hem ook all-in. "Uh-oh, I'm in trouble," zegt Hellmuth. Als Mats Gavatin uit de pot verdwijnt, grapt Hellmuth "Fire up the limo, baby, call the G4." "I hope you have Ace King," zegt Hellmuth. wanneer hij {8-Spades}{8-Hearts} omdraait... McCullough moet hem teleurstellen met {q-Spades}{q-Diamonds}. Hellmuth weet dat hij hulp nodig heeft. McCullough staat op van de tafel... "Why are you standing?" vraagt Phil. "You're a four and half to one favourite." De flop zegt genoeg... {a-Diamonds}{9-Clubs}{q-Hearts}. Wanhopig vraag Hellmuth nog om een boer... maar de {k-Diamonds} op de turn maakt een einde aan de 11-voudig bracelet winnaar. Na de {10-Spades} op de river. Feliciteerd Hellmuth zijn tegenstander door zijn hand te schudden... Ook groet hij de rest van de tafel en gaat onder het geluid van het applaus van tafel.

WSOP Europe dag 3 101

Will Durkee clasht met Patrik Antonius. De jonge Amerikaan won deze pot en zet Antonius uit de top. Vanaf de turn zien wij de actie. Op een {q-Clubs}{10-Clubs}{6-Spades}{k-Spades} board bet Will Durkee de pot, Patrik Antonius raiset all-in en Dukee callt gelijk.

Durkee: {j-Hearts}{9-Hearts}

Antonius: {q-Diamonds}{10-Diamonds}

Durkee loopt voor met een straight, en Antonius heeft twee paar. De river is de {9-Spades} en Durkee's straigth blijft staan. Hij dubbelt zijn stack naar 200k, Antonius zakt naar 240k.

In wat preflop een cold deck lijkt voor Marco Traniello... hij raiset en krijgt een re-raise all-in van Lisandro.

Lisandro heeft: {a-Hearts}{a-Diamonds}

Traniello heeft: {k-Clubs}{k-Hearts}

Flop: {2-Spades}{k-Spades}{4-Spades}

Turn: {k-Diamonds}

River: lekker belangrijk

Lisandro's azen worden gekraagt door drie heren en een koning!

Een smsje naar Steven leverde een telefoontje op. Yo Steven! Roep ik enthousiast. Maar ik krijg Kevin aan de lijn, die is net zo enthousiast..... lees maar:

Jamie Gold raist vanaf de cutoff naar 5.000 en Steven vindt in de big blind {k-Clubs}{q-Clubs} en callt.

De flop is Q-10-7 rainbow.

Steven checkt

Gold bet 5.000

Steven callt

Turn is een blank en wederom check-callt hij een bet van Jamie Gold: deze keer 10.000.

De river is een Koning en Jamie gooit voor zijn beurt 10.000 in de pot. Steven boeit het niet en raist naar 25.000 en wordt gecalled door Jamie Gold.

Steven draait zijn hand om en Gold gooit zijn hand in muck en de muntjes zijn voor Steven.

Steven staat nu op 120.000 terwijl average 104.000 is.

Gus Hansen en Daniel Negreanu weer in gevecht: Hansen raiset naar 6.600 en Negreanu callt.

WSOP Europe dag 3 102

De flop is {a-Hearts}{3-Diamonds}{2-Diamonds}. Beide spelers checken. De turn is de {9-Diamonds} en Negreanu bet 9.600. Hansen callt. De river is de {q-Spades} en Negreanu bet 25.000 en Hansen denkt er 2 minuten over na voor hij callt.

Negreanu: {8-Diamonds}{7-Diamonds}

Hansen: {a-Diamonds}{a-Spades}

Hansens set azen verliest het van Negreanu's flush. Negreanu staat nu op 150,000. Het was een dure pot voor Hansen, maar hij houdt de chiplead met 390.000.

Op een {k-Clubs}{4-Clubs}{3-Diamonds} flop gaat Jani Sointula all-in en wordt gecallt door Dominic Kay en Jimmy "Gobboboy" Fricke. Hier zijn de handen...

Sointula {q-Clubs}{10-Clubs}

Kay {a-Clubs}{3-Clubs}

Fricke {a-Spades}{a-Hearts}

WSOP Europe dag 3 103


"Come on, hold. One time!" smeekt Fricke, biddend om rode kaarten op de turn en river.

De turn zag er veelbelovend uit {4-Hearts}, maar de {5-Clubs} op de river geeft Kay de nut flush en bust Sointula en Fricke. Kay heeft nu 215k.

Negreanu besluit nu maar eens de degens met Antonius te kruisen. De flop was {5-Diamonds}{4-Diamonds}{2-Clubs}. Negreanu bet de pot. Antonius raiset en Negreanu gaat all-in. Antonius instacallt. Antonius tabled {a-Clubs}{a-Spades} en Negreanu draait {5-Spades}{3-Spades} om.

Negreanu heeft een open-ended straight draw, en Antonius heeft twee van zijn outs... De turn is de {10-Spades} en de river is de {a-Diamonds} wat een wheel maakt voor Negreanu.De altijd zo coole Antonius sloeg op de tafel toen de dealer de chips naar Negreanu schoof. Antonius zakt naar 285k en Negreanu verbetert zijn stack naar 230k. Hij kraakt voor de tweede keer azen!

Phil Hellmuth staat bij de TV tafel en kletst met Daniel Negreanu en Gus Hansen.

Hellmuth: "This is a great table. How did you get those chips Daniel?"

Negreanu: "I cracked Aces twice with suited connectors. They made sets both times."

Hellmuth: "Against who?"

Negreanu: "Patrik and Gus."

Hellmuth: "I figured it would be Daniel with a good hand and those guys with 8-3."

Hansen: "I've turned into a really tight player."

Hellmuth: "How about that hand the other day with 6-6?"

Hansen: "I only get in with 6-6, like you Phil. Only if it's the best hand."

Wij spraken Steven net in de break en hij stond weer op 60k.Hij zat in een hand met troep en had op de flop en turn zelfs geen runnerrunners waarschijnlijk. Hij vuurt een second barrel en wordt gecalled. "Hij had misschien een set of een laag paartje, ik koos er voor om verder te spelen met 60k en de bluf niet door te zetten"

Aan een andere tafel gaan Jennifer Harman en Annette_15 all in. Harman heeft {a-Clubs}{10-Hearts} en Annette_15 {k-Hearts}{k-Diamonds}. Er valt een heer op de flop en HORSE runner-up Harman mag naar de rail...

WSOP Europe dag 3 104

Tijdens de zenuwslopende bubble-time is er een tafel die zich prima vermaakt. Ian Frazer vertelt het volgende verhaal..."This one guy raised, I re-raised and received 3 callers. The initial raiser folded. The flop came 9-9-9 and the initial raiser banged the table and exclaimed 'Damn!' 'What's wrong,' someone asked. 'Did you fold quads?' 'No, he replied, I forget to leave the light on for the dog.'

WSOP Europe dag 3 105

Steven van Zadelhoff sluit de dag af met 259.500 en hij staat er dus prima voor. Met deze chipcount staat hij op de 15e plaats.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen