WPT Turks & Caicos Poker Classic

WPT Turks & Caicos Poker Classic 0001

Gavin Smith limpt under the gun voor 2.000, Robbie Been raist vanaf de cutoff naar 8.500 en Smith callt. De flop is {a-Spades}{9-Hearts}{8-Clubs}, Smith check-callt een bet van Been van 10.000. De turn is de {7-Hearts} en Smith checkt wederom. Been bet 20.000 en Smith denkt ruim een minuut na voordat hij callt. Als de river de {5-Diamonds} is, is het hetzelfde liedje: Smith checkt wederom. Been zwaait wat en bedoelt dat hij all in is. Smith insta fold! Gavin Smith heeft nog maar 43.000 over en Robbie Been heeft nu 140.000 aan chips.

Will "The Thrill" Fallia raist vanaf de cutoff naar 6.500, Antonio Salario gaat all in vanaf de big blind voor 29.500 en Fallia callt met {2-Diamonds}{2-Spades}. Salario heeft {10-Diamonds}{10-Spades} en ligt een straatlengte voor op Fallia. Het board is {8-Clubs}{5-Clubs}{4-Spades}{j-Spades}{q-Hearts} en de tienen blijven staan en Salario dubbelt naar 62.000. Na de hand zegt Salario:"I only need to double up three more times to take the chip lead." Waarop Gavin Smith zegt: "The chip lead is overrated."

Even later op een flop van {7-Diamonds}{4-Diamonds}{3-Diamonds} bet Tony Salorio 20.000. Gavin Smith begint zijn stack te tellen en pusht all in voor 28.600 meer. Salorio maakt de call met {9-Diamonds}{9-Clubs}, Smith heeft {a-Diamonds}{j-Clubs}, maar het board is {6-Hearts}{6-Clubs} en Smith mist al zijn outs.

\\ FORUMMEMBER MODE ON

WPT Turks & Caicos Poker Classic 101

Mark Seif limpt under the gun voor 2.000, Clauio Fonseca limpt vanuit early position en Erik Cajelais limpt vanuit late position en Alan Cutler limpt vanaf de button. Dit is het ideale moment voor Jorn "JornX" Walthaus om all in te pushen met 23.500.

Seif foldt, Fonseca foldt en Cajelais (chipleader van de tafel) zegt rustig: "all in". Cutler fold ook en de handen gaan open:

Jorn Walthaus: {k-Clubs}{j-Hearts}

Erik Cajelais: {4-Diamonds}{4-Hearts}

Het board is {q-Diamonds}{7-Diamonds}{2-Hearts}{6-Hearts}{10-Diamonds} en er komt een einde aan een prima toernooi van Jorn Walthaus. Jammer genoeg viel deze coinflip de verkeerde kant op. GG JornX!

Hou zijn blog in de gaten, daar komen vast nog wat leuke verhalen op te staan: Blog JornX .

\\ FORUMMEMBER MODE OFF

WPT Turks & Caicos Poker Classic 102

Als Alan Cutler under the gun limpt voor 2.000 is het Alan "TheUsher" Sass die raist vanaf de big blind naar 9.000. Cutler gaat all in voor 54.700 en Sass vraagt om een chipcount voordat hij callt met {j-Clubs}{j-Spades}. Cutler heeft {k-Diamonds}{k-Hearts} en hij heeft grote kans om te dubbelen. Het board is echter {a-Hearts}{5-Spades}{3-Clubs}{3-Hearts}{j-Hearts} en Sass rivert een boer en pakt de pot met Jacks full. Alan Cutler verlaat teleurgesteld het toernooi.

Antionio Salorio limpt en Erik Cajelais maakt er 15.000 van vanaf de button. Salorio callt en de flop is {8-Clubs}{4-Clubs}{4-Spades}. Cajelais bet 30.000 en Salorio schuift al zijn chips naar het midden. Cajelais doet een perfecte imitatie van een Hellmuth call en tabled {9-Hearts}{9-Spades} en Salorio laat {a-Clubs}{9-Clubs} zien voor de club flushdraw met een over card. De turn is de {j-Clubs} en allebei denken zij dat de hand gespeeld is. Maar de river is de {4-Hearts} die er toe leidt dat er een stroom van 'F-bombs' komt als een verbaasde Cajelais de pot binnenharkt. Cajelais is nu onze chipleader met 301.000!

Robert been callt vanuit middle postion een raise van Mark Seif van 7.500. De flop is {7-Spades}{5-Diamonds}{4-Diamonds}, Seif checkt en Been bet 15.000. Seif maakt de call en de turn is de {2-Spades}. Mark Seif checkt weer en Been vuurt nog eens 40.000. Mark Seif gaat deze keer in de tank en callt. De river is de {k-Hearts}, Seif (zoals te doen gebruikelijk) check-callt de all in van Been. Als Been {a-Clubs}{a-Diamonds} open gooit, schuift Mark Seif zijn hand in de muck.

WPT Turks & Caicos Poker Classic 103

Een paar handen later is het Robert Been die raist naar 10.000 vanaf de cutoff en Alan Sass maakt de call vanaf de small blind. De flop is {k-Diamonds}{10-Clubs}{8-Diamonds} en Sass checkt. Been bet 20.000 en Sass maakt de call. De turn is de {8-Hearts} en voordat Sass zijn actie kan maken, wil Been 40.000 betten maar de dealer stopt Been. Sass besluit toch 35.000 uit te betten en na een korte denkpauze raist Been naar 70.000. Sass kijkt Been aan en probeert een deal te maken:"I'll give you $100 if I fold and you show me pocket kings." Been zegt: "I can't do that." Sass foldt en Been zegt:"I can beat pocket kings." Vervolgens opent hij zijn kaarten: {8-Clubs}{8-Spades} voor quads.

Als de dag op zijn einde loopt (er zitten nog 8 spelers in en wij spelen door tot 6) limpt Sass vanaf de cutoff voor 8.000. Cajelais completes vanaf de small blind, maar Boukai heeft andere plannen en gaat all in vanuit de big blind voor 95.000. Sass gaat all in over de top en Cajelais foldt. Sass heeft {a-Clubs}{8-Clubs} en Boukai heeft hem dominated met {a-Diamonds}{q-Clubs}. Boukai ligt ver voor als de dealer de kaarten op tafel legt: "{j-Hearts}{8-Diamonds}{2-Spades}{3-Diamonds}{4-Clubs} en Sass wint de pot met een paartje achten. Rami 'Arbianight' Boukai is uitgeschakeld.

Morgen hebben de spelers een dag vrij en daarna gaan ze beginnen aan de finaletafel. De chipcount is als volgt:

Seat 1 - Nam Le - 232,000

Seat 2 - Erik Cajelais - 1,086,000

Seat 3 - Rhynie Campbell - 275,000

Seat 4 - Chris Smith - 301,000

Seat 5 - Trevor Hebert - 400,000

Seat 6 - Alan "TheUsher" Sass - 466,000

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen