Bellen met Noah Boeken

Bellen met Noah Boeken 0001

Noah zit tussen een paar grote toernooien in, en weer neergestreken in Amsterdam. Pokernews TV beleefde de premiere deze week en ook online stampte hij de boel behoorlijk aan.

"Je hebt het 'steppen' op Pokerstars ook ontdekt zag ik?" "Ja ik had me ingekocht op step 6, maar het lukte niet. Uiteindelijk vloog ik er tegen de Nederlander JopperHarryN af met KJ tegen JJ. Gelukkig won hij wel het ticket voor de Bahama's, des te meer landgenoten des te beter!" Ik vraag Noah of wij hem vaker terug gaan zien met steppen. "Jazeker wel, het is leuk dat het op het forum zo wordt opgepakt. Je krijgt een goede kans om een ticket in de wacht te slepen. De levels zijn wel een beetje een crapshoot, maar als je je met de spelers die zich rechtstreeks inkopen in step 5 en 6 wil meten, dan is dit voor spelers die nog niet zo ver zijn op zich een voordeel. Je wint het niet makkelijk van pro's als het deepstack met een rustige structuur is. Dennis van Rijn gaat toch maar even zijn tweede EPT spelen. Maar ik ben er van overtuigd dat er meer die kant op gaan van het forum."

"Je was ook aan de $200-$400 aan het aanstampen, je gaat lekker online de laatste tijd." "Ja, het gaat op zich goed, ik stond$35k in de plus, dus dat is inderdaad wel lekker. Gisteren was er iemand op tilt en af en toe komen er wat nieuwe bij dan zie je de game gelijk volstromen en is de actie wel leuk. Helemaal mooi als je dan een sessie met een leuke winst kan afsluiten."

"Das dan wat anders als je laatste EPT en WPT in Baden en Barcelona..." zeg ik. "Klopt helemaal. Daar ging het op zich niet heel erg slecht, maar als je geen coinflips kan winnen. Of zelfs 2 beats achter elkaar krijgt, dan is het lastig om ver te komen. Maar goed, het hoort erbij. De volgende keer deel je een suckout uit en kom je wel ver: thats poker.".

"Ga je EPT Dublin nog spelen voor de M.C.O.P.?" "Ja, Dublin ga ik spelen. In principe speel ik alle EPT's dit seizoen. Al kon ik Praag in December wel eens overslaan." Ik vraag of Pokerstars daar geen problemen mee heeft. "Ze doen niet zo moeilijk, als je het vooraf even aangeeft. Maar ik wil in December naar Las Vegas toe." "Wat is er te doen in Vegas dan?" "Shannon Elizabeth natuurlijk!, nee geintje.... Er zijn in Decemer een aantal prima toernooien met buy ins die variëren van $1500 tot $5.000 waar ik aan mee wil doen. De structuur van die toernooien is prima dus het speelt wel relaxed. Kijk er wel naar uit om weer die kant op te gaan."

Maar eerst gaat Noah natuurlijk nog na de EPT in Dublin de M.C.O.P. spelen. "Speel je alle events?", vraag ik hem. "Ik heb kaarten voor alle events, maar of ik ze allemaal ga spelen weet ik nog niet. Als het in Dublin goed gaat, dan mis ik de eerste events. Verder sla ik wel eens een toernooi over in zo'n drukke week en dan geef ik de kaart aan een maat van me." "Wie komen er dat je nu al weet?" "Patrik Antonius komt naar Amsterdam en Robert Mizrachi komt ook. Robert won de titel 3 jaar geleden. Het is jammer dat Foxwoods er direkt achteraan komt. Anders waren er meer Amerikaanse spelers geweest. Maar ook zonder de Amerikanen zal het deelnemersveld sterk genoeg zijn om prachtig poker in Nederland te zien."

"En dan gisteren de primeur op de site: Pokernews TV. Wat vond je er van?" "Het is weer een stap verder in de ontwikkeling van Pokernews. Pokernews gaat vooruit en het team is al zo groot dat ik organisatorisch een stap terug kan doen. Jordy heeft dat prima voor elkaar. Natuurlijk blijf ik betrokken bij de ontwikkeling en zo ook bij Pokernews TV. De eerste uitzending is leuk, maar er blijft genoeg over om te verbeteren. De reacties op het forum sluiten wel aan bij mijn mening. Over het algemeen is de reactie positief met verbeter puntjes. Je ziet dat Quace wat onwennig is, dat is prima en gaat wel over. De eerste interviews die jij deed stond je ook anders voor de camera dan nu. Daar heb ik vertrouwen in dat het goed gaat. Het begin is er en ik reken er op dat de verbeteringen in deel 2 alweer zichtbaar zijn. Pokernews TV moet groeien, dat is duidelijk, maar dat komt vast goed!"

"Succes in Dublin en spreek je over een week of drie weer Noah."

"Ongetwijfeld! Dat is dan tijdens de MCOP! Spreek je dan!"

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen