Voor en door het Forum

Voor en door het Forum 0001

De vorige keer is het toernooi zoals gezegd op het laatste moment niet doorgegaan. Nu gaat het wel door en bovendien met het speciale Grooto Keurmerk oftewel legaal. Wat gaan we doen: we gaan op 28 oktober in Utrecht (vlakbij in ieder geval) een toernooi spelen en de buyin is 20+10. Daarvan komt nul komma nul in de prijzenpot. Want de twintig euro wordt namelijk afgedragen aan www.fightcancer.nl. De resterende 10 euro wordt gebruikt voor hapjes en dergelijke. Geld dat over is, gaat wederom naar het goede doel.

Er wordt dus niet om geld gespeeld. Waar dan wel om? Om de titel forumkampioen van het jaar met bijbehorende wisselbeker en een trui met de opdruk " forum champ".

Is dat alles? Nee! Een aantal bekende jongens zoals Noah en DacazZ himzelf hebben al toegezegd mee te doen. Daar zit je dus ook mee aan tafel. Wil je niet spelen, maar wel komen kijken? Geen enkel probleem, doch ook dan wordt er een bijdrage gevraagd en wel van wel van 10+10. Wederom zelfde verhaal: kosten en afdracht goed doel. Echter voor twee tientjes krijg je ook wel wat.

Los van de hapjes krijg je:

(1) Een prachtige plek langs de rail;

(2) Uitzicht op een zeer bijzondere headsup tussen Bart Spijker en Noah Boeken;

(3) Uitzicht op de HeadsUp DacazZ en Rolf – Ace Slotboom.

(4) Een workshop kaartrucs van Magic Ruud;

(5) Een ouderwetse verloting met *kuch* prachtige prijzen *kuch* onder leiding van de camping man himself "Bertus".

Je leest het dus goed. Bart tegen Noah en Rolf tegen Robbie. In ieder geval wint ook hier het goede doel, want de verliezer is zijn geld kwijt aan het goede doel. De winner hoeft dan niet te doneren. De heren spelen daarbij niet om een paar dubbeltjes. Tja en Rolf en DacazZ, wat moet ik er meer over zeggen. In ieder geval grote klasse dat men de twisten van vroeger nu ook formeel zullen uitkaarten. En wie wil niet meemaken dat Bertus nummer 19 uit het bakje haalt en dan iets mompelt over zijn verliezen van de afgelopen week.

Een aantal diehard forummembers van het eerste uur hebben vooraf een uitnodiging gekregen. Er zijn inmiddels nog 60 plaatsen en die zijn volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

En 'for the good old times sake' is de toernooileiding in handen van "Bussum".

Je opgeven kan je door je naam op de lijst te zetten. Het exacte programma en de daarbij behorende futiliteiten als locatie en dergelijke worden later bekend gemaakt. Noteer in ieder geval allemaal 28 oktober!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen