Red watches the Stars 33

Red watches the Stars 33 0001

SHAWN SHEIKAN UIT VS GEZET?

Op 30 augustus is Shawn Sheikan gearresteerd door de US Customs. Hij heeft een week in de cel doorgebracht. Hij is vrijgelaten op een borgtocht van $10.000. In 1995 is Sheiky veroordeeld wegens het hebben van sex met een meisje van 17 jaar. Hij heeft 9 maanden in de cel doorgebracht. Nu proberen ze ex-sexoffenders allemaal te arresteren en terug te sturen naar het land van herkomst. Een immigratie rechter gaat er binnenkort een oordeel over vellen en dan wordt hij mogelijk teruggestuurd naar Iran.

Daniel Negreanu reageert verbaasd en vraagt zich af of iemand niet genoeg boete heeft gedaan als hij zijn straf heeft uitgezeten. Max Lardent (schrijver van RawVegasTV verder onbekend) schrikt als hij hoort dat dit een strafbaar feit is en rent hard weg.

Shawn Sheiky Sheikan is al eerder in de problemen gekomen in de Verenigde Staten; Tijdens een storm in 1999 veroorzaakte Sheiky, toen 29, een auto ongeval. Zijn snelheid was veel te hoog voor de weercondities en hij verloor de macht over het stuur als gevolg van aquaplanning. Hij raakte een Lincoln en de 91 jaar oude passagier van de andere auto (Dorathy Ohriner) overleed ter plaatse. De bestuurder van die auto (Neil Ohriner, 66) en Shawn Sheikan zijn met diverse verwondingen overgebracht naar het University Medical Center.

GREG RAYMER ONHEUS BEJEGEND TIJDENS WCOOP ME

Dat er het nodige gebeurd is tijdens de WCOOP op Pokerstars, is inmiddels wel duidelijk. Een nieuw schandaaltje: Balragazo uit Frankrijk heeft zijn excuses aangeboden aan Greg Raymer. Toen Raymer werd uitgeschakeld in het main event riep hij in de chat: 'Kill him!' en "yes!!!!!'.

Greg Raymer was duidelijk geïrriteerd en reageerde met: "Bel, you're a jerk, jerks always lose in the end."

Op een forum verklaarde Belragazo zijn gedrag:

"First of all, I would like to apologize to all of you. I think my behaviour was excessive and I did not want to hurt anybody. It was very early in the morning 8 Am and I was extremely tired when the controversy happened about my 'Kill him', I did say that I was happy that Greg was out because I felt that I was scared of him and that it made me hesitate to play in situations I would usually win the hands."

Hij vertelt dat hij veel respect heeft voor Greg Raymer als pokerspeler. Hij vertelt verder dat hij er van baalde dat 'The Fossilman' een aantal malen gelukkig was in een hand en bewijst dit ook met zijn hand history.

GEEN RESPECT AAN DE $200-$400 PLO OP FULL TILT POKER

De hand: DanDock21 raist naar $1.200 en Gus Hansen reraist naar $3.600, DanDock21 callt. De flp is {5-Diamonds}{a-Hearts}{3-Diamonds} en Gus Hansen bet $7.200. DanDock21 reraist all in naar $27.197 en Gus Hansen callt $14.395 all in.

DanDock21 heeft {4-Clubs}{4-Diamonds}{2-Diamonds}{6-Spades}, Gus Hansen {8-Spades}{j-Clubs}{q-Hearts}{a-Spades}. De turn is de {4-Hearts} en de river de {j-Spades}. DanDock21 wint de pot van $50.389.

Op zich niets vreemds aan. Je kan je afvragen of Gus had moeten callen, maar ok. Maar dan gaat DanDock21 los in de chat:

DanDock21: holla at yo boy

DanDock21: dog

DanDock21: gus do u like apples

DanDock21: HOW BOUT THEM APPLES ON

DanDock21: GUS YOUR BALD

DanDock21: AND U HAVE 4 INCH COK.

DanDock21: HAHAHAHHHHHHHHHHH

DanDock21: NIGGAAAAAAA

DanDock21: HAHAHAH

DanDock21: GUS

DanDock21: IDIOT

DanDock21: STUPID

DanDock21: I WON

DanDock21: BROKE GUS

DanDock21: GUS

DanDock21: IDIOT

DanDock21: GUS

Dealer: Gus Hansen stands up

DanDock21: GUS

DanDock21: HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DanDock21: HAAAAAAAAAAAAAAAAA

Het schijnt niet de eerste keer te zijn dat DanDock21 op deze manier los gaat. Oproep aan de lezers die dergelijke uitspattingen hebben meegekregen, stuur deze naar redwatch@pokernews.com

PHIL IVEY HEEFT EIGEN TAFELS OP FULL TILT POKER

Er zijn op FullTiltPoker nu twee nieuwe tafels: de 500-1000 Pot Limit Omaha en Hold'em. De namen van de tafels: Ivey Thunderdome en Ivey Deathmatch. Je kan ook headsup H.O.R.S.E. tegen Phil spelen, de limieten gaan een beetje omhoog dan: $2k-$4k: de Ivey Glue Factory. Eén van de seats is 24/7 gereserveerd voor Phil Ivey.

De minimale buy in is $50.000 en de eerste die er aan tafel gaat zitten van het forum krijgt een ticket voor de Pokernewscup!

HIGH STAKES GOLF: HOLE 12

Erick Lindgren heeft deze keer moeite met het vinden van de green en gooit een club naar Shawn Sheikan. Shawn Sheikan op zijn beurt weet wel in de buurt van de green te komen, maar zijn korte spel laat te wensen over.Aldus Daniel Negreanu: "Sheiky is the worst putter of the world..."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen