Red Watches the Stars - deel 32

Red Watches the Stars - deel 32 0001

MARK TELSTSCHER WINT WCOOP MAIN EVENT

Of was het nu zijn zusje? In ieder geval staat de online pokerwereld redelijk op haar kop naar aanleiding van de WCOOP finale. TheVoid heeft het toernooi gewonnen, op zich niets bijzonders, daar had net zo goed Bluewatch kunnen staan. Ware het niet dat TheVoid haar account net had aangemaakt en haar eerste toernooitje ging spelen. Je vraagt aan je broer een paar dollars en daarmee kan je precies het main event spelen. Iets te toevallig? Waarschijnlijk wel.

Sinds twee jaar zijn de regels aangescherpt op het gebied van multi accounting en het overnemen van elkaars toernooien. Er waren geen regels toen Noah en Marcel de Sunday Million speelden op Pokerstars. Noah lag er uit onder zijn 'Exclusive' account en Marcel vroeg Noah om zijn toernooi over te nemen. Noah speelt onder 'El Capitano' verder en wint de Sunday Million.

Dit is uiteindelijk bekend geworden en Noah en Marcel waren zich van geen kwaad bewust. Ook Pokerstars heeft destijds gezegd dat het niet verboden was, maar ging zich wel afvragen of het wenselijk was. Aan de hand hiervan zijn er regels opgesteld omtrent het spelen van MTT's.

Het is (en was) verboden om met meerdere accounts zelf een toernooi te spelen. Ook wat Noah en Marcel deden is vanaf toen niet meer toegestaan. Alleen bij connectie problemen zijn er nog wat uitzonderingen meen ik. Maar ff je maatje bellen omdat je naar je schoonouders moet en of hij de daily fifteen over kan nemen is er niet meer bij.

Terug naar de WCOOP: Markt Teltscher speelt normaal gesproken onder zijn nickname Play2kill op Pokerstars. Deze account werd 2254e, net buiten het geld zeg maar. Als je Mark bij je aan tafel komt zitten begint hij over het algemeen met zich voor te stellen: :"hello, my name is mark teltscher, I live in park lane and drive a ferrari". Het gerucht gaat dat Mark heeft gespeeld met maar liefst 5 accounts. PokerStars zou deze allemaal hebben geblokkeerd in verband met het lopende onderzoek.

Tijdens de EPT in Barcelona had hij al een aanvaring met Lee Jones. Met nog drie spelers over aan de finale tafel zegt Mark ineens: "my only intention is to get heads up with my friend". Collision? Hij kwam headsup en de uitkomst maakte niet uit, behalve de titel dan. Het geld werd tussen hem en Sander Lyllhoff gedeeld. De nummer drie van de finaletafel, Greg Dyer, reageert hierop en zegt dat hij dit inderdaad gehoord heeft, maar geen enkele vorm van samenspelen heeft kunnen ontdekken.

Uiteraard heb ik getracht Pokerstars.com te bereiken om een reactie los te krijgen op het bovenstaande. Vooralsnog geen reactie, het enige mailtje dat Pokerstars hieromtrent heeft verzonden is:

"Rest assured that accounts that are "in the loop" such as the WCOOP Main Event winner are very carefully reviewed and investigated. Also, please note that Chris Moneymaker won the WSOP being that his first major event ever... just an FYI. Let us know if you have further questions or concerns.

Regards, Julio, PokerStars Support Team."

Dit gaat ongetwijfeld vervolgd worden, maar ik vraag mij af hoe Pokerstars.com dit denkt te kunnen gaan bewijzen.

DANIEL NEGREANU KRIJGT BEZOEK

Gelezen in de chat van een toernooi:

KidPoker: you guys wouldnt believe what happened at my house last night, no joke:

ishbd2001 [observer]: orgy ???

raydavis77 [observer]: what happened

KidPoker: Im playing pool with my buddies and a woman walkn into my house in a robe and barefeet. she says she's from next door and wants to party... asked if we had blow, wouldnt leave, it was the wierdest thing in the world

KidPoker: she was totally wacked out

raydavis77 [observer]: lol

ishbd2001 [observer]: damn

berg5528: time to get a doorman

ishbd2001 [observer]: u must stay in the hood

Randian [observer]: worthless w/o pics

KidPoker: she wanted to play pool with us, then tried to disrobe

cracker17 [observer]: was she good looking

raydavis77 [observer]: phil ivey had something to do with it for sure

KidPoker: yes she was probably 38 and very fake good looking, like rich girl good looking

Hoe het verhaal afloopt is niet bekend, maar ik heb wel een idee....

HIGH STAKES RESULTS SEPTEMBER

De afgelopen maand is Gus Hansen op Full Tilt Poker de grote verliezer van de Pot-Limit Omaha. Hij speelde ruim 15.000 handjes en verloor $366.750. Op zich valt mij dit nog mee, dit zijn swings die Brian Townsend dagelijks heeft. Aan de Texas Hold'em games is LarsLuzak de grote verliezer: $412.649!

Phil Ivey dot het prima in September. Hij won $266.701 met Hold'em. Lijkt niet verrassend, ware het niet dat hij maar 3,5 uur speelde deze maand. Toch een uurloon van ongeveer $80.000!

Ingrid Sweden wint op Prima Poker $770.771! en de nummer 2 daar was LrsLzk met een winst van $533.196. Het is waarschijnlijk dezelfde speler als LarsLuzak en hij staat in September toch nog een stukje voor.

De slechtste speler op Prima was P_Hellmuth: hij verloor $326.092, maar het is waarschijnlijk niet Phil Hellmuth die onder deze nick speelde.

HIGH STAKES GOLF

De eerste helft zit er op en de bets van de front nine worden ge-avalueerd tijdens hole 10. Daniel staat er goed voor in ieder geval. Gavin Smith heeft er vertrouwen in en vergelijkt zijn golfspel met zijn pokerskills. Shawn Sheikan is al een tikkeltje aangeschoten van een half glaasje something. Lindgren staat na 9 holes $70.000 achter op Negreanu!

Red Watches the Stars - deel 32 101

Dan gaan wij beginnen aan de back nine… Daniel is een mega luckbox als zijn bal ver over de green zou moeten gaan, deze via een boom terug kaatst naar de rand van de green. Die boom is zeker $10k waard!

Red Watches the Stars - deel 32 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen