De week van PokerNews

De week van PokerNews 0001

Er gebeurt van alles in een weekje PokerNews. In deze serie artikelen geven we je een samenvatting van de week op de grootste pokersite van Nederland. Welke forumtopics waren hot, wie heeft een leuke blog online gezet, wie werd er fanatiek gerailed en welk nieuws beheerste de week?

Het PokerNews Forum

Fight Cancer Toernooi

Dat deze "Week van PN" een beetje in het teken staat van het 'Fight Cancer' toernooi is natuurlijk geen verassing. Je hoeft maar op het forum rond te wandelen om de vele steunbetuigingen en enthousiaste reacties te lezen.

Reacties Fight Cancer Toernooi

En hoe hebben de PN-ers dan deze dag ervaren? Je kunt alvast wat berichten lezen in het 'reacties' topic. Je hebt gelijk, dit is eigenlijk alweer een nieuwe week, maar voor deze eer maak ik een kleine uitzondering vanwege het bijzondere karakter van dit toernooi.

100% stacken voor Fight Cancer

vanVic wilde ook een steentje bijdragen en nam het initiatief om een pot te verzamelen waarmee een aantal goede spelers toernooien zouden gaan spelen. Het geld wat daarmee verdiend werd ging natuurlijk weer in de pot voor het goede doel.

Sunday Million 28oktober - Gekkenhouse en Busto_soon

Een deep run van een aantal PN-ers in de Sunday Million. Nederland olé.

De Blogs.PokerNews.com Blogs

De meest fanatieke- en meest originele bloggers worden beloond voor creativiteit op blogs.pokernews.com!

De beloningstructuur is als volgt:

De eerste drie zaterdagen van de maand krijgt de 'blog van de week' $100 gestort op PokerStars.

Daarnaast worden er twee Blog Freerolls georganiseerd. De tweede zondag van de maand is er een $200 freeroll voor de meest actieve bloggers (minimaal één blog update per week) en op de laatste zondag van de maand spelen de bloggers een $400 freeroll. De freerolls worden gehouden op PokerStars. In november zullen we de freerolls gaan starten, dus hou dit artikel in de gaten.

Blog van de week

De winnaar van de eretitel 'blog van de week' en dus $100 rijker is deze week:wubwubwub.

Als je van hand analyses houdt dan is wub's blog iets voor jou. Een kilometer scrollen om door de geposte handjes heen te komen is wel nodig, maar ook wel interessant. Wub is duidelijk aan het nadenken over zijn spel.

De week van PokerNews 101

Wil jij ook $100 winnen? Zorg dan dat je volgende week een leuke blog online hebt staan.

Foto van de week

De leukste foto van de week krijgt ook een plekje in dit artikel. Vanaf deze week krijgt ook de foto van de week een prijs, nl. een kadootje van Ship-it.nl: een Playboy Dealer button

De week van PokerNews 102

Deze week de foto van aventura72.

De week van PokerNews 103

Ik noem deze foto maar even "de toekomst van PN". Maar "Got lettuce?" mag ook. In ieder geval (en je mag me soft noemen) is het wel aardig om na een week die in het teken stond van nare ziektes een foto te zien van een pril en kerngezond leven. Bovendien is sla gewoon erg lekker op je hoofd.

Blogs.Pokernews Tip:

Een video in je post invoegen is heel simpel. Je klikt op de Youtube video die je wilt invoegen en ziet dan rechts, naast de video, de "EMBED" code staan. Deze code begint met . Die code kopieer je met CTRL-C, waarna je naar je Blogs.Pokernews blog gaat. Boven je tekstvak zie je wat knopjes. Klik op 'IMAGE MANAGER' en vervolgens op "VOEG ITEM TOE".

Deze week (op herhaling)

We gaan iets leuks doen. We gaan jullie vragen een review te schrijven over je favoriete room. Reviews kunnen worden opgegeven via de Online Poker Sites link

De mensen met de leukste previews per room krijgen van Ship-it.nl een verassing thuisgestuurd. Dus ga naar 'online poker rooms" en geef jouw mening over de software, spelers en het aanbod. Misschien win je een leuke verassing!

Video van de week

De video van deze week is een aangepaste versie van de komische hand tussen Christy Gazes en Chad Brown tijdens de NBC Heads-Up Championships. Humor!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen