Red Watches the Stars - deel 36

Red Watches the Stars - deel 36 0001

Mike Matusow heeft familieproblemen...

…Of er is een hacker op zijn blog aan de gang geweest. Op de blog van Mike (die bijgehouden werd door zijn broer Scott stond te lezen dat Scott er mee ophield. Hij had het helemaal gehad met 'the Mouth' en schreef dat hij niet meer voor Mike werkt.

Hij doet een boekje open over zijn broer: die heeft nimmer gereageerd op mailtjes van de myspace of de blog. Het was altijd Scott die uit naam van Mike reageerde. Ook verteld hij wat de uitkomst van zijn problemen had kunnen zijn: "Mike as well is not telling you the truth about allot of things about his personal life and his legal problems. Mike was guilty as guilty comes, and would of gone to prison for many years if he didn't take the deal offered to him."

Dat Mike broke is zal geen nieuws zijn, dat gerucht gaat al vanaf het moment dat hij bekend werd. Mocht je een leven als Mike Matusow willen bedenk je dan nog een keertje: "at this time, Mike is once again in debt from online poker. Mike cares for no one and nothing and doesn't even care about himself. many of you think he is a person to model your life after, he is not."

Hij geeft aan dat hij niets meer met Mike te doen wil hebben en dat geld ook voor zijn ouders. Mike heeft het bericht nog niet tegen gesproken, maar saillant detail is wel dat op het blog niet meer met Scott ondertekend wordt, maar met Mike. Ook is inmiddels de post van Scott verwijderd.

Een truc om Mike in een kwaad daglicht te zetten, of de harde waarheid….

LarsLuzak komt uit de kast

Nee! Tis niet wat jullie denken. LarsLuzak/LrsLzk is de afgelopen paar maanden veelvuldig onderwerp van discussie geweest. Wie zit er achter deze nick(s) dat hij op high stakes kan spelen. Vandaag heeft hij zijn blog geopend en zichzelf bekend gemaakt: het is een 20 jarige Fin die bij zijn geboorte Sami Kelopuro is genoemd.

Red Watches the Stars - deel 36 101

In militaire dienst is hij in aanraking gekomen met poker en is zich ook gaan verdiepen in de Pot Limit Omaha. En waar kan je dat het beste leren? Heel simpel: de $200-$400 met een buy in van $40.000! Jeugdigde overmoed of een natuurtalent? In September stond hij op FullTiltPoker $412.649 achter, maar diezelfde maand won hij op Prima Poker $533.196. Toch een aardig resultaat per saldo. Bij de HendonMob kan je gaan zoeken, maar daar komt hij niet voor. Misschien vandaag of morgen dat hij opduikt in bepaalde reports, hij gaat namelijk de EPT in Dublin spelen! Is het een aanwinst voor de HighStakes of horen wij met een jaar niets meer van hem? De tijd zal het leren.

Red Watches the Stars - deel 36 102

Mark Seif reageert op commotie

Over Absolute Poker is al een hoop verteld en één van de pro's die zijn naam aan Absolute Poker heeft verbonden is Mark Seif. In onderstaande uitzending geeft hij zijn visie op de commotie rond de superuser account.

Hij hoorde het op de Borgata Poker Open, hij zegt dat het in principe overal kan gebeuren ook op Pokerstars bijvoorbeeld. Absolute Poker laat nu extern een audit uitvoeren en inmiddels is er al ruim $1 miljoen teruggestort. Hij geeft zijn visie op de online poker branche en dat dit gereguleerd moet worden. Zelf werd hij ook beschuldigd van cheating, ook hier gaat hij dieper op in en laat weten dat degene die hem beschuldigde van alle informatie is voorzien om zijn onschuld te bewijzen.

Joe Sebok mag Canada niet in…

Joe Sebok was van plan om van de WPT Niagara Falls verslag te gaan doen en stak de grens met Canada over. De dienst doende veldwachterin begon met de gebruikelijke vragen en is daar niet geheel tevreden over. Of iedereen even wil uitstappen en zich naar binnen wil begeven.

Als aan Sebok de vraag wordt gesteld of hij gaat werken denkt hij dat ze bedoeld om zich daar te vestige en werk te zoeken. Dus hij antwoordt dat dit niet het geval is. Hij gaat verslag doen van een pokertoernooi voor zijn website." I see, so you are going there to work…" (Note to self: verslag doen van een toernooi is wel degelijk werk).

Toen waren de spreekwoordelijke rapen gaar en werden alle mogelijke ondervragingstechnieken uit de kast gehaald. "She asked me if I had ever been arrested, and I told her no, not since I became an adult. She then went and pulled up my record, finding that I actually had been arrested once...when I was 18 years and 2 months...for my high school senior prank, i.e., minor vandalism."

Whoops, weer een fout! De kansen van Joe Sebok worden niet bepaald groter om de grens over te gaan. En de veldwachtering verlaat de kamer om na een tijdje terug te keren. Of Joe eerder wel eens gearresteerd was als volwassene? Niet dat hem bekend is, antwoordt hij.

"Not to my knowledge." "Not to your knowledge, or "no"?" "Well, last time I said "no" and you found an obscure arrest charge that I didn't even remember, so I don't want to say "no" again and have you pull something else out that makes me look like I am lying again, so I am saying "not to my knowledge"."

"So you have never been arrested for drug trafficking, or smuggling illegal aliens across the border?"

Um, yeah, that would be a big "NO" people. Unfortunately for me though, this officer had it on my official record that I had a) been arrested several times down in San Diego for attempting to traffic illegal Mexican aliens across the border, and b) also several arrests for attempting to distribute all kinds of narcotics around San Diego and Los Angeles."

Zijn reactie hierop? "For the freaking love of all the imaginary criminal charges in a tree!"

Hij verblijft dus momenteel in de youstatednightsofamerica terwijl zijn collega's verslag gaan doen…

De waarheid achter TheVoid??

Het is een bekend verhaal over de winnaar van het WCOOP Main Event: Mark Teltscher wordt beschuldigd van multi accounting op TheVoid en op Play2Kill. TheVoid zou zijn zusje zijn. Afijn, de gevolgen zijn bekend: TheVoid werd gediskwalificeerd, het de prijs werd afgenomen en iedereen schoof een plaats op in de ranking.

Maar wat gebeurde er nu echt? Er gaan geruchten dat het niet Mark Teltscher was maar Mikael Thuritz. Geen slechte speller trouwens met $899.974 aan live winnings, maar als je $1.300.000 wordt afgenomen dan hakt dat er wel in lijkt mij zo.

Wat Mark en Mikael met elkaar te maken hebben? Mikael schijnt met enige regelmaat op het Play2kill account van Mark te spelen, maar er staat nu behalve geld ook een titel op het spel dus Mark wilde op zijn eigen account spelen. Het zusje van Mark had ook een account schijnbaar en daar is geld naar getransferreerd en Mikael heeft daar gespeeld. Het is dus geen multi accounting en er is tijdens het spel ook niet gecheat in dat geval. Waarom hij zelf geen account heeft aangemaakt is niet duidelijk, maar Thuritz is naar het schijnt de gedupeerde en niet Teltscher….

High Stakes Golf: Hole15

Hole 15 alweer van High Stakes Poker. Ondertussen worden er weer nieuwe sidebets gemaakt. Zo heeft Eric Lindgren met Shawn Sheikan en Gavin Smith om $10.000 gewed dat hij de laatste 6 holes maximaal 4 'boven' speelt. Hij staat nu 1 'under' na 2 holes.

Lindgren: "Basicly when you get stuck you make a bunch a sidebets until you win!" Sheiky slaat een prachtige bal en ook Gavin is niet ontevreden. Gavin kan zijn kop niet houden asl Sheiky moet slaan en daar wordt op gereageerd uiteraard. Mooi puts, maar weinig respect voor de green!

Red Watches the Stars - deel 36 103

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen