Master Classics of Poker

Master Classics of Poker 0001

Het Main Event van het grootste toernooi ooit op Nederlandse bodem beleefde gisteren dag2. Johan Rensink (bekend van Pokerinfo) heeft met 50k een prima stack aan het begin van de dag en gaat het rustig aan doen: ,,Het zijn vier lange dagen als je ver wilt komen en daar kun je een hoop azen in gedeeld krijgen dus we hoeven geen fancy plays te maken. Ik sta er goed voor en ik laat het allemaal een beetje afhangen van de kaarten die ik krijg.''

Ook Chris 'Dr.Greentumb' Verkerk begint vol goede moed aan de dag en gaat chips sparen.

Redelijk vroeg in het toernooi moeten wij afscheid nemen van forumgenoot Jeroen 'LangeDjee' Verweij. Alan Smurfit maakt er 1.200 van op de button en Jeroen callt op de big blind met {q-Clubs}{j-Clubs}. De flop is {2-Clubs}{2-Hearts}{8-Clubs} en Jeroen bet 3.100 uit en Smurfit callt na een kleine denkpauze. De turn is {6-Hearts} en Jeroen trapt er 9.375 in, hetgeen all in is. Allan Smurfit denkt 5 minuten na en zegt dan:"It must be the clubs" en callt met A-Q. Geen hulp op de river en Jeroen is out. Hij bedankt alle backers en iedereen die hem gesupport heeft. Ach ja, als je er dan uitvliegt, dan maar tegen een bracelet winnaar die een ziek goede call maakt met aas hoog!

Als wij de eerste break hebben loopt Johan Rensink vol vertrouwen door het Lido. Hij beleeft een rollercoaster en staat nog op 45k, maar zijn tight image zal hem helpen later op de dag, aldus Johan.

Peter Dalhuijsen is aan een opmerkelijke run bezig... maak daar maar een zieke run van trouwens, hij staat inmiddels op 145k! Dan komt er een smsje binnen van Dr.Greentumb:"Ik melk braceletwinnaar Alan Smurfit met AA. 35k "

Ondertussen gebeurt er wat met onze website, het lijkt er op of PokerNews gehacked wordt. Als je op links klikt kom je op Pokerinfo uit bijvoorbeeld, tegelijk is er ook iemand heel irritant bezig op het forum. Maar of het dezelfde persoon is, is nog niet geheel duidelijk. Nu wij toch al op Geenstijl.nl staan (het interview met Rutger staat in de Dumpert) kunnen wij uiteraard net zo goed wat technieken overnemen. Begin van het jaar was iemand vervelend op Geenstijl.nl en men besloot op een ludieke manier actie te ondernemen. Afijn: na een halfuurtje had de beste man 23 dampende pizza's voor zijn deur liggen en was het reünie van pizzakoeriers daar. De volgende ochtend werd er 6 'kub' gewassen rivierzand bezorgd, alsmede 83 grinttegels. Alles wat maar gratis was aan te vragen is verzonden, maar gelukkig was iemand zo attent om een grotere brievenbus bij TNT te bestellen.

Gegevens ontbreken nog en het bewijsmateriaal is nog niet keihard, neemt niet weg dat wij alvast wat ideeën op kunnen doen. Suggesties iemand?

Ondanks de problemen op de site (dan pas merk je hoe verslaafd je aan de 'laatste 50 topics' bent) gaan wij stug door en laten wij ons niet uit het spreekwoordelijke veld slaan. Net zo min als Peter Dalhuijsen en Johan Rensink, die de boel nog wat vaster aanstampen met respectievelijk 192k en 132k. Peter Dalhuijsen wint veel sympathie door een Duitser te busten met pocket zessen tegen AKo. Om met een koning te kunnen winnen moet je wel een monarchie zijn en niet een republiek. De Duitser gaat met een welgemeend 'Auf Wiedersehen' nach den Heimat!

Noah maakt een prachtige hand tegen Michiel Brummelhuis. Het is een preflop all in met pocket negens tegen de {a-Spades}{3-Spades} van Michiel. Het board is medogenloos: 9-2-6-3-9.

Later op de avond is uitzending 2 van RTL Poker, in plaats van een normale post te maken in het forum vragen wij Steffie even hoe laat is en wij hebben een klein TROS momentje:

De chipcounts aan het einde van de dag zijn als volgt:

Mickey Norinder, 210.700

Peter Dalhuijsen, 208.600

Mazlum, 165.100

Blatny, 141.300

Ilari 'Ziigmund' Sahamies, 140.900

Vandaag gaan wij naar de finaletafel toewerken en begint ook de €300 rebuy!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen