Red Watches the Stars - deel 39

Red Watches the Stars - deel 39 0001

Daniel Negreanu gaat scheiden van zijn Lori

Vorige week kondigde Daniel Negreanu het al aan: er zit slecht nieuws aan te komen. Speculaties op diverse fora over zijn bankroll, zijn relatie, zijn sponsordeal.... alles is voorbij gekomen. Nu kwam het hoge woord er uit: Daniel en Lori gaan uit elkaar!

Inmiddels zijn ze zo'n twee jaar getrouwd en ging het op zich prima, geen ruzies of meningsverschillen, eigenlijk dodelijk saai dus. Als er iets was gingen ze het keurig netjes uitpraten en hoorden ze elkaars standpunten aan en respecteerde die. Of dat nou de oplossing is weet ik niet helemaal, af en toe een deur uit zijn voegen knallen kan best prettig zijn! Maar goed, voor een bepaalde tijd hadden ze allebei het gevoel dat er iets miste. Daniel neemt daarvoor de schuld volledig op zich: "I know for certain that I'm to blame for much of it. I can be a pretty demanding person at times. What I regret most is trying to change Lori into something she wasn't instead of just loving her for who she was."

Over Lori zegt hij: "She is a great person, someone you could trust with your life and would never turn her back on you. She is a great listener and would do anything for a friend. I think we'll be really good friends forever." We blijven vrienden dus is het credo!

Ook het exit gesprek ging traditiegetrouw in goed overleg. Allebei een klotedag achter de rug en als volwassen mensen gaan zitten praten. Na dit gesprek ging het gelijk een stuk beter, ze gaven elkaar complimentjes en waren er van overtuigd dat dit het beste was om te doen.

Maar scheiden, doet lijden zegt een oud Hollands spreekwoord en ook hier vallen spaanders: "There were no arguments there either: I get Mushu, she gets Marley which is no surprise. I feel bad for the dogs as they've gotten pretty close, but Marley will still come by to play I'm sure." Er moeten nog wat kleine zaken worden uitgewerkt, maar daar komen ze wel uit.

Voor wat betreft het poker is het even rustig aan voor Daniel, hij gaat de 5 Diamond in het Bellagio spelen en hij is te vinden op de Bahama's. Online zal hij weinig te vinden zijn: "I've been playing this game long enough to know that if my attention is split between personal issues and poker, the results could be dangerous."

Oh ja, in 2004 won hij een Toyota Tundra voor Player of the Year, deze is te koop op Ebay: advertentienummer 110195939555.

Red Watches the Stars - deel 39 101

Wij wensen Lori en Daniel veel success om deze moeilijke tijd door te komen.

Jeff 'Actionjeff' Garza: Pokerstars is rigged

ActionJeff is laatst weer met zijn blog gestart, nadat hij deze offline had gehaald. Er waren in eerste instantie twee blogs, een introductie dat zegt dat hij weer begint met bloggen, wie hij is en wat hij gaat doen.

De tweede blogpost is later weer verwijderd, maar er stond: 'I quit PokerStars.' In de post zegt hij dat PokerStars rigged is: "14 months of near statistically impossible run-bad on one site while I crush every other site, I'm done."

Hij loopt inmiddels $90k achter in cashgames all ins die hij had moeten winnen. Ook zegt hij dat hij de boel op FullTiltPoker aanstampt, iets wat hij ook waarmaakt naar het schijnt.

Welke pokerspeler staat op deze foto afgebeeld?

Red Watches the Stars - deel 39 102

Lex 'RaSZi' Veldhuis enters RWTS

De afgelopen week is Lex op FullTiltPoker regelmatig te vinden geweest op de hogere limieten. Jawel: zeg maar rustig highstakes! Dat wordt je een Star en die worden hier geWatched.

Nesta123 is toch een goede speler op FullTilt, zelfs een regular. Maar die was niet aan het cashgamen of zo: die speelde een rebuy toernooi! Keer op keer kon hij reloaden, maar het was niet genoeg. Een dag later probeerde hij het weer... en weer was het raak voor Lex. Tuurlijk, af en toe wordt je getweeouterd voor een pot van 27k en 28k, das dan wel zuur.

Aan de andere kant win je ook wel eens een mooie pot van 'ene' Spiked. Deze hand stond op Highstakes Poker Reports:

Spiked: $23.899

Lex: $19.700

Blinds zijn $100-$200 en Lex raist naar 600, Spike reraist naar 200, Lex callt.

De flop is {3-Hearts}{9-Spades}{j-Clubs}, Spiked bet $3.000 en Lex callt.

Turn: {7-Hearts} en beide spelers checken

River: {7-Spades} Spiked bet $10.000 en lex gaat all in voor $14.700, Spiked callt.

Lex laat {7-Clubs}{8-Clubs} en Spiked muckt zijn hand, de pot van $39.400 gaat naar Lex!

Gistermiddag zat Lex tegenover Itilt4fun, die gast heeft zijn portie lol wel gehad!!!!!!!! Eens kijken wat Lex nog meer gaat doen de komende dagen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen