Red Watches the Stars - deel 40

Red Watches the Stars - deel 40 0001

Wat is er aan de hand met LarsLuzak?

Er zitten aardig wat members op PokerNews die de highrollers volgen. Een tijdje geleden meldden wij dat LarsLuzak eindelijk 'uit de kast' kwam.

In september behaalde hij aansprekende resultaten (zowel negatief als positief), maar nu lijkt het dat hij de aandacht toch niet zo prettig vindt. Getuige deze post:

"I was at Turning Stone for some fun a few days ago and was talking to an FTP regular and eventually we got onto the subject of nosebleed HU games. He told me that he knew insiders at Full Tilt Poker. He went on to say that one of these insiders had told him that he knew player account details- and was 100% certain that LarsLuzak's new account is Tie53."

LarsLuzak zit in een aardig downswingetje zeg maar. Zijn bankroll op Betfair was op en hij maakte een nieuwe deposit van $500k maar dat was ook in no time op. Op FullTiltPoker verloor hij vervolgens nog eens $200k.

Hij klaagt dat hij een klein beetje pech heeft en voor de rest gewoon slecht gespeeld heeft. Zijn grootste verliezen kwamen voort uit het hitten van top-pair en bij veel actie deze niet weg kunnen leggen. Maar ja: wie kan tegen Ziigmund wel toppair wegleggen headsup..... Ik in ieder geval niet!

Met Ziigmund is het ook niet duidelijk hoe het gaat. Hij zit afgelopen donderdag headsup tegen Gus Hansen en verliest een buyin aan de $200-$400 PLO op FullTilt. Hij vraagt Gus om een ton en krijgt die ook. Duurt niet heel lang en hij gooit het allemaal in het midden op de turn met een set. Gus callt met een FD, Gutshot en TwoPair. Gus runs good dus hij hit!

Justin 'Zeejustin' Bonomo heeft suikerziekte

In het laatste artikel van Justin Bonomo in Bluff verteld hij wat er gebeurde toen hij een slechte play maakte. Er waren een aantal factoren die hem totaal op tilt hielpen, hij schreef: "I do this thing I do where I start to shake and lose focus, and it usually goes away once I eat something."

Red Watches the Stars - deel 40 101

Op dit stuk krijgt hij een mail van een lezer die hem schrijft dat hij eens zijn bloed moet gaan laten prikken op suiker. Hij gaat inderdaad naar een dokter en Justin blijkt inderdaad diabeet te zijn. Hij maakt zich niet druk en het is een opluchting dat hij het weet. De symptomen zijn bijvoorbeeld duizeligheid, niet kunnen focussen, slapeloosheid en andere zaken die je niet kan gebruiken aan de pokertafel. Nu kan hij zorgen dat zijn bloedsuikerspiegel netjes op peil blijft.

De foto van vorige week: de oplossing!

Vorige week stond deze foto in Red Watches the Stars... De persoon rechts is Mike 'the Mouth' Matusow!

Red Watches the Stars - deel 40 102

Anna Wroblewski tilt in de Sunday Million:

3 minutes after I busted….in my email Kody (friend from Chicago) to me:

"Guess I was your bad luck charm today. I was thinking "I wonder how Anna's doing in the

Sunday Million." so I found your table."

At that point you were all-in with TT vs 77 with 1 card to come.(More dots added by me)

……………………………………………………………………………………

…... My response to him was:

OH MY FUCKING GOD! POKER IS SO RIGGED!!!

Sincerely,

Anna

YOU SUCK KC!

Het behoeft geen verdere uitleg dat de river een 7 was…..

Best Damn Pokershow!

Op de blog van Phil Hellmuth vond ik een video van een homegame, ze noemen het zelf de BestDamnPokershow. Het is vergelijkbaar met de Dutch Stars of Poker met allemaal topspelers. Uiteraard doet Phil Hellmuth zelf mee, Scotty Nguyen, Chris 'Jesus' Ferguson, Daniel Negreanu en Annie Duke zijn ook van de partij...

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen