Red Watches the Stars - deel 42

Red Watches the Stars - deel 42 0001

Ryan Daut heeft de key to succes gevonden

In het interview met Kimberly Lansing *zucht* verteld Ryan hoe hij het gemaakt heeft tot de finaletafel van de WPT in het Bellagio. Iedere dag stuurt hij even $1 dollar naar het Pokerstars account van Lee Jones 'for luck'. Of het veel geholpen heeft de laatste dag is niet helemaal duidelijk. Hij verloor een aantal zieke all ins waardoor hij met 330.000 aan de finaletafel begint. Dat is iets meer dan 4 big blinds. De chipleader heeft ruim 8.000.000, dus misschien doet hij er verstandig aan deze keer iets meer over te maken.

High Stakes Poker is afgelopen

Aflevering 17 is afgelopen en daarmee het seizoen. Er zijn weer miljoenen over tafel gegaan. Op alle pokerfora ter wereld zijn de handen uitgebreid geanalyseerd en is er kritiek geleverd. In de kleinste homegamepjes wordt geroepen: 'Lets run it twice'. Het is nu nog wachten tot een pokerroom dit in zijn software gaat verwerken.Ook in de laatste aflevering is er het nodige vuurwerk en Daniel Negreanu legt David Benyamine het vuur aan de schenen. Zijn de azen goed genoeg vraagt David zich af. En Daniel zegt: "You have Kings? I put you on Kings." Het board is {10-Diamonds}{8-Hearts}{3-Diamonds}{3-Clubs} en David bet 80.000 in een 118.000 pot. Daniel raist hem naar 180.000 met nog eens 210.000 behind met {10-Clubs}{9-Spades}. Wat gaat David doen? Geen spoilers hier verder.

Deze aflevering zijn er nog awards te verdienen, Patrik Antonius heeft een bad hair day en zijn er twee prachtige reads! A must see!

Gus Hansen's Mobile Poker Game

Red Watches the Stars - deel 42 101

Gus is bijna klaar met de ontwikkeling van zijn poker game voor je mobiel. Het gaat heten Million Dollar Poker. Makkelijk gaat het spelletje niet worden in ieder geval als wij Gus mogen geloven: "It takes a lot of skill to master the game's articifical intelligence as we wanted to create a game that offered a real challenge for you guys."

Phil Hellmuth Christmas Party

Phil Hellmuth geeft vlak voor de WPT 5 diamond classic een Christmas Party. Gavin Smith heeft duidelijk een drankje te veel op en geeft ons een rondleiding. Kon hij weten dat er een kleine rivier daar door het pand stroomt: "I've got a *********** soaker" is een veel gehoorde kreet. Ook is er een prijsvraag omtrent het zaakie van Roland de Wolfe. Zit je op je werk? Niet te hard zetten, taalgebruik is NSFW.

Red Watches the Stars - deel 42 102

Daniel Negreanu gestoord tijdens gebed

Tussen de opnames van zijn nieuwe pokergramma maakt hij eindelijk weer een videoblog. Hij heeft behoorlijk wat online gespeeld en hij is er trots op: hij is GoldStar geworden op PokerStars. Voor het eerst is hij aan het multi tablen en dat bevalt hem aardig. Zijn resultaten? Hmmm.... Daniel blikt vooruitop het WPT five diamond classic toernooi, waar hij op dag 3 nog chipleader was. Hij komt ook nog uitgebreid terug op het overlijden van Chip Reese.

Red Watches the Stars - deel 42 103

Leuke anekdote van Daniel tijdens de WPT. Tijdens elke break deelt hij handtekeningen uit en er worden wat foto's gemaakt en... bidt hij. Dat Daniel 'in de Here' was, was algemeen bekend, dit zegt hij er zelf over:

"No, not like Jerry Yang praying for his hand to hold up, but other things. For example, I may pray for anything from focus, energy and strength to get me through the day. I may pray for some of the people I'm playing with or my family and friends. I pray that I'll behave in such a way that God would approve of. I pray to never lose sight of the importance of treating all of the people there watching with respect, even when they sometimes are a little bit intrusive. I pray that whatever happens that God has a plan for me- win or lose. It ends up being a long conversation that crosses over many things going on in my life. It's a 15 minute break which leaves me a good 7 minutes to myself so I figure, who better to spend it with than God? It grounds me, humbles me, and makes me feel lucky and grateful for all the wonderful things I have in my life. It's something I do every year at the Bellagio in December... Which begs the question, why don't I do that all the time? Hey, there's an idea!"

Maar ja, aangezien het niet geheel gebruikelijk is, maakt de beveiliging nog wel eens een foutje en denkt dat Daniel aan het slapen is: "Sir, there is no sleeping in this area. You are going to have to move." Waarop Daniel zegt: "Dude, I'm not sleeping, I'm praying!" Waarop hij verbouwereerd antwoord krijgt: "Oh in that case, pray on."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen