Red Watches the Stars - deel 43

Red Watches the Stars - deel 43 0001

JJProdigy (Josh Field) houdt de gemoederen weer bezig

Bijna twee jaar geleden werd JJProgidy verstoten van PartyPoker en PokerStars en werden zijn accounts bevroren. Hij had zich schuldig gemaakt aan multiaccounting en was destijds 15 jaar oud. Nu bijna twee jaar later is er een groep onlinespelers (onder aanvoering van ShaunDeeb) geweest die een actie zijn gestart om JJProgidy weg te houden van de PokerStars Caribbean Adventure op de Bahama's. Tientallen mails zijn er verzonden naar PokerStars om dit gedaan te krijgen en dit is ze gelukt.

In de mail van PokerStars staat: "PokerStars management has decided to extend player's JJProdigy current ban to the PokerStars Carribean Adventure (PCA) event."

Dat er een dubbele standaard is, is wel duidelijk: Justin 'Zeejustin' Bonomo had hetzelfde probleem en speelde in een single table sit & go met soms wel 4 seats. Ook hij werd gebanned maar cashte in 2007 nog $77.000 in de PokerStars Caribbean Adventure (toen nog WPT). Kleine aantekening hierbij is dat Zeejustin stopte toen hij gepakt werd en JJProgidy ging nog even door.

JJProdigy kan best een aardig potje kaarten en je kan je afvragen of het gerechtvaardigd is deze speler een lifetime ban te geven voor iets wat hij als tiener deed. Josh wordt over twee weken achttien en wilde een EPT spelen. Vlak voor kerst plaatste hij een excuusbrief op diverse sites.

Een paar korte passages:

"I do believe I have matured and developed a sense of morals and personal ethics. I was always too scared to apologize to the community, mostly due to the fact I didn't think what I was doing was wrong."

"So, I write this to officially apologize to the community. I apologize to the people that have been close to me and have been given a negative name due to my actions. I apologize to all the players I played with under unknown names and gave myself an unfair advantage."

TonyG joins T6Poker

Op zich is dit geen opmerkelijk bericht, TonyG wordt gesponsord door T6Poker. Het is een geheel nieuwe pokerclient die in korte tijd met een nieuw concept de pokermarkt wil gaan veroveren. Er staan diverse berichten op het web, onder andere dat de spelers een aandeel in de winst kunnen krijgen. Let wel: geen aandeel van de room zelf. De site is deze maand opgericht en volgens T6Poker gaan zij het pokerlandschap veranderen.

Dat TonyG teammember is geworden heeft natuurlijk ook (positieve) gevolgen voor PokerNews en haar leden. Begin januari is de site via PokerNews te downloaden met prachtige acties, wat precies kunnen wij nog niet bekend maken. Maar T6Poker heeft aangekondigd de eerste twee maanden voor $4.400.000 aan freerolls te organiseren.

De eerste Nederlanders zijn ook aangesloten bij het team: Rolf Slotboom en Ed de Haas gaan voor T6Poker spelen. Ik heb getracht Rolf voor commentaar te bereiken, maar die is erg druk met het schrijven van zijn (vierde) Engelse boek. Rolf kennende reageert hij vast wel even in de comments.

In een Press Release geeft T6Poker aan dat de software vanaf 1 januari beschikbaar is en dat het zal draaien op CyberArts software. Hier draait onder andere ook de software van de WorldPokerTour op.

Stakes: $150-$300, Winst: $5.500, Chat: Priceless!

Op een Deep Stack $150-$300 tafel op FullTiltPoker zit Peachy te wachten op actie. Ziigmund joins en de eerste de beste hand pakt hij $5.500 en gaat direkt op sitout. De reactie van Peachy:

PeachyK33N: wtf?

PeachyK33N: r u serious

PeachyK33N: stupid blonde haired

PeachyK33N: finish idiot

PeachyK33N: get a haircut

PeachyK33N: u moron

PeachyK33N: finnish queer

PeachyK33N: with blonde hair

PeachyK33N: u pony idiot

PeachyK33N: ya i am adz

PeachyK33N: zigmund

PeachyK33N: ur a finish queer

PeachyK33N: with blonde hair

PeachyK33N: that looks like a !$$!%

Kimberly Lansing van Webcam naar Camera

Het werd natuurlijk ook wel tijd om Kimberly een keer achter die webcam vandaan te trekken. Veel meer als spelers interviewen gebeurde er niet en naar het schijnt wilde niet elke speler met haar voor de webcam omdat anders moeders-de-vrouw thuis wel eens jaloers kon worden.

Onderstaand interview is opgenomen tijdens de WPT twee weken geleden en ze vertelt over haar eigen pokerkwaliteiten en hoe haar ideale man eruit ziet. Pay attention!

Red Watches the Stars - deel 43 101

David 'The Dragon' Pham is Poker Player of the Year

Voor de tweede keer in zijn loopbaan is David 'The Dragon' Pham Poker Player of the Year geworden. Het is nog niet officieel maar het is onmogelijk voor de concurrentie om hem nog in te halen.

Hij behaalde dit jaar maar liefst 11 finaletafels, waarvan hij er vier keer met de overwinning vandoor ging.

Zijn grootste cash dit jaar was goed voor $800.185, toen hij tweede werd achter Dan Harrington tijdens de WPT Legends of Poker in Los Angeles. Begin deze maand won hij de $2.500 NLHE Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic in Las Vegas, goed voor $279.845!

De stand zoals deze nu is:

1. David Pham - 6,562 ptn

2. J.C. Tran - 5,748 ptn

3. Jonathan Little - 5,272 ptn

4. Scott Clements - 5,138 ptn

5. William Edler - 4,777 ptn

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen