De Week van PokerNews

De Week van PokerNews 0001

Er gebeurt van alles in een weekje Pokernews. In deze serie artikelen geven we je een samenvatting van de week op de grootste pokersite van Nederland. Welke forumtopics waren hot, wie heeft een leuke blog online gezet, wie werd er fanatiek gerailed en welk nieuws beheerste de week?

Het PokerNews Forum

Analyse van de dollar: wat moet je doen?

https://nl.pokernews.com/poker-forum/topic45622

Riverdale27 snijdt een topic aan die velen van ons bezighoudt: de steeds zwakker wordende dollarkoers. Met een uitgebreide post geeft hij zijn visie op de te nemen acties. Het gevolg is een interessante discussie over de maatregelen die je kunt nemen om je geld (en de waarde van je geld) te beschermen. Aanrader.

Met welke roll ging jij pro?

https://nl.pokernews.com/poker-forum/topic47208

Professioneel pokeren vereist een startkapitaal. Dat lijkt me duidelijk. In dit topic wordt de vraag gesteld: hoeveel vond jij genoeg om de stap te wagen? De antwoorden gaan van 'onverantwoord' tot 'zeer verantwoord'. Nuttig leesvoer als je zelf aan het dubben bent over je pokertoekomst.

Mega downswing Sjaakiie en w$wsf discussie

https://nl.pokernews.com/poker-forum/topic46313/

Dit is het topic van de week. Sjaakiie was de originele topic poster die uit frustratie zijn downswing wilde bespreken. De discussie ging al vrij snel over leaks en stats. Met name het W$WSF (Won $$$ When Seeing Flop) onderwerp was de start van een -soms verhitte- discussie tussen de diverse high-stakers.

Poker Team Bups4Life

De pokerteams schieten als paddestoelen uit de grond. Het laatste team, Team Bups4Life, blijkt daarin zeer populair.

De Blogs.PokerNews.com Blogs

Zoals altijd zetten we op maandag een blogger in het zonnetje. De winnaar van de felbegeerde titel 'blog van de week' krijgt $100 op zijn of haar PokerStars account gestort.

Blog van deze week

En de winnaar van deze week is... http://blogs.pokernews.com/Virrr/

De Week van PokerNews 101

Gevarieerde blogs hebben altijd mijn voorkeur. Daarom was ik prettig verbaasd toen ik (bij toeval) op Virrr's blog terecht kwam. Handanalyses, boek reviews, anekdotes en strategie. Het zit er allemaal in. Een terechte winnaar!

Foto van de week

Net als de blog van de week worden ook de leukste foto's op MyPokerNews.com beloond met een prijsje. De afgelopen weken wonnen meerdere PN-ers al de felbegeerde Playboy Dealerbutton. Deze prijs wordt aangeboden door Ship-It.nl.

{id:3576}

Deze week de foto van hajar.

De Week van PokerNews 102

Als ik op zoek ga naar de blog van de week en de foto van de week, dan filter ik allereerst de Nederlanders uit de lijst wereldwijde blogs. Vervolgens kijk ik wie er populair en actief zijn. In deze lijst vond ik dus bovenstaande foto, maar ik ben er niet zo zeker van dat deze lieftallige dame wel een Nederlandse is. Enfin, ze staat in het lijstje dus vooralsnog geven we haar het voordeel van de twijfel. Bovendien kan ik me vervelendere foto's voorstellen op de maandagmiddag.

Wil jij ook een leuke prijs van Ship-it.nl winnen? Begin dan nu met het posten van leuke foto's.

Deze week

Het is weer EPT tijd. Dit maal is de caravan neergestreken in Dordtmund, Duitsland. Pokernews is een tijdje afwezig geweest in het circuit, maar zal de hele week live reporten. Verwacht dus veel video's, foto's en blogs!

Video van de week

Er zijn ontzettend veel videotraining sites, maar er zijn maar enkele top-of-the-bill poker instructeurs. Vinyl Burns is een trainer uit het absolute topsegement.

De Week van PokerNews 103

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen