PokerNews Magazine dit weekeinde in huis!

PokerNews Magazine dit weekeinde in huis! 0001

Met een klein beetje vertraging zijn de 30.000 PokerNews Magazines in Nederland aangekomen. De drukker is in Litouwen gevestigd en nadat ze van de drukpers afrollen, worden ze verpakt en in een vrachtwagen naar Nederland gestuurd.

Na zeven lekke banden, een ontplofte radiator en een uitlaat die nu nog in Duitsland ligt heeft de chauffeur het toch voor elkaar gekregen. Een lekker bord erwtensoep deed 'm de ellende vergeten en hij is alweer op de terugreis, ons achterlatend met 2.280.000 pagina's vol met poker, poker en nog eens poker.

Uiteraard is dit een manier om duidelijk te maken dat de deadline door omstandigheden net niet is gehaald, en dat 't 'm vreselijk spijt dat jullie het magazine niet onder de kerstboom hebben kunnen vinden.

Hoe het ook zij, het december/januari issue wordt nu gestuurd naar de duizenden abonnees en de honderden droppoints in Nederland en Belgie.

In dit nummer is er veel aandacht voor cashgames. De interviews met Victor "Nazgul18" Goosens en Julian Nuijten vertonen veel gelijkenissen. Het advies is dan ook: wil je een winnende online cashspeler worden, let dan vooral op deze artikelen en leer van de discipline en bankrollmanagement die deze heren er op nahouden. We hebben meteen ex-wereldkampioen Magic, Julian Nuijten weten te strikken voor het schrijven van strategieartikelen, voor zowel de site als het Magazine. Hij is een 1000/2000/5000NL speler die voornamelijk op Everest Poker speelt. Zijn eerste artikel kun je binnenkort verwachten.

Uiteraard is er een terugblik op de Master Classics of Poker in Amsterdam, zijn er columns van Erik de Groot en Eric van der Burg, en ook proberen je we eens en voor altijd duidelijk te maken dat online poker niet "rigged" is. Uiteraard is RaSZi weer ruimschoots van de partij en voor de rest…lees het PokerNews Magazine!

Inmiddels zijn we al weer druk bezig met het volgende nummer. De artikels worden redelijk op tijd geleverd (met uitzondering van Redwatch die danook per vandaag ontslagen is – alsof een zware longontsteking een goed excuus is om een artikel niet te schrijven!)

Als extra service kun je eerdere edities nu als PDF-document downloaden. Het eerste nummer staat inmiddels online. Volgende edities zullen snel volgen. Op deze pagina kun je ook lezen hoe jij het magazine gratis thuis kunt krijgen. Elke twee maanden een PokerNews Magazine gratis in de bus, wat wil je nog meer?

Mocht je opmerkingen hebben over het Magazine, schroom dan niet op te reageren. Geef je mening op het forum, of direct aan de eindredacteur via dave@pokernews.com. Als je denkt dat je een bijdrage kunt leveren aan het PokerNews Magazine: we zijn altijd op zoek naar nieuw schrijftalent.

Veel leesplezier

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen