Red Watches the Stars - deel 44

Red Watches the Stars - deel 44 0001

Patrik Antonius blikt tevreden terug op 2007

Patrik Antonius blikt kort terug op het afgelopen jaar en het is het één van de belangrijkste jaren van zijn leven tot dusver. Het begon in Australië waar hij een goed resultaat behaalde in de Aussie Millions en hij won aardig in de cashgames daar. Over het hele jaar genomen hebben de toernooien geld opgeleverd en hij was op de W.S.O.P. met zijn 3e plaats in het $10.000 Pot Limit Omaha ook erg blij. Ook in Bobby's Room in het Bellagio was hij succesvol: de laatste 8 sessies van 2007 sloot hij met winst af. Volgens de highstakes poker reports sleepte hij online ook nog eens $1.500.000 van de tafels af. Je kan dan rustig spreken van een gedenkwaardig jaar inderdaad.

Maar Antonius lijkt nu in een nieuwe verslaving te zijn gestapt die hem veel geld kost: hij is verslingerd aan golf! Aangezien pokerspelers niets doen zonder er een sidebetje op los te laten verloor Antonius ook iets aan weddenschappen:

I love golf so much, although I do not love the fact that I am already down $450,000 in golf bets, but hopefully I can get even soon. Phil Ivey and I are planning on golfing everyday in Australia, so I will definitely have some good stories to share when I get back.

Dat gaan verhalen worden dan…. Golfen met Phil Ivey kost sloten met geld, sidebetje iemand?

Rapper Jay-Z speelt ook even mee

De bekende rapper Jay-Z mag ook graag een potje pokeren en in Las Vegas kreeg hij de kans om aan te schuiven bij een high stakes poker game waar de bekendere spelers ook aan deelnamen. Nadat Jay-Z een paar duizend dollar achter kwam te slaan besloot hij met een overpair maar eens een speler te raisen met $500.000. Deze had een easyinstasnapcall met de nut flush. Echt medelijden hoeven wij niet te hebben met Jay-Z, zijn vermogen wordt geschat op $547 miljoen dollar.

Red Watches the Stars - deel 44 101


Anna Wroblewski kan dichten

Een gedicht van haar hand:

I used to write a lot of poetry, when I was in high school

I was going through a lot. Always felt like the biggest fool

I used to stand in front of a mirror and see

The image in front of me was an empty shell

I'm feeling like I'm walking through hell

Messy me...

Zigmund headsup tegen Ivey

De afgelopen tijd is Ziigmund (Ilari Shamaies) vaak headsup tegen Phil Ivey te vinden. Sommige sessie duren wat langer dan de andere. Toen hij naar eigen zeggen dronken aan de tafel zat, had hij twee handen nodig om Ivey $100.000 afhandig te maken. De chat die er op volgt:

Ziigmund: Hellmuth or MAtusow???????

both so retard

Ziigmund: benyamine

Ziigmund: me

Ziigmund: drunk

Ziigmund: london

Ziigmund: white or black…..both

Een paar dagen later zat hij weer aan de Ivey Thunderdome (PLO $500-$1000) en hij vond dat het maar eens anders moest:

Ziigmund: i want own table

Ziigmund: 1k 2k

Ziigmund: ziigmunds colosseum

Red Watches the Stars - deel 44 102

Ben benieuwd of FullTiltPoker op het verzoek ingaat.

Daniel Negreanu: Maak WSOP ME een shootout

Daniel Negreanu heeft in 'Inside the Pokerroad' kenbaar gemaakt dat het Main Event van de World Series of Poker een shootout zou moeten worden. Een shootout die per ronde toch wel 8 tot 12 uur moet duren. Lange blind levels zouden dit moeten waarborgen.

Waar het Daniel om gaat is dat een amateurdonk minder kans heeft om ver te komen en doordat donks tegen elkaar spelen er een aantal donks met een megachiplead komen te zitten. Op dag 2 van een shootout begint iedereen dus weer met dezelfde hoeveelheid chips: "It would restrict the amount of chips somebody could win".

Bertrand 'Elky' Grospellier

Zoals iedereen inmiddels al weet is ElkY winnaar geworden van de PCA. Nog even de laatste hand:

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen